35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:A kiedy masz BHCG zrobić? Bo nie doczytałam, czy tylko sikańca?
w przyszły poniedziałek będzie 14dpt , sikaniec we wtorek i telefon do gina gdyby się udało, dopiero później beta i kontrola czy właściwie przyrasta, a więc 5 dłuuuuuuuugich dni przede mną , chyba,że @ przyjdzie wcześniej
dalej o tobie myślę i trzymam kciuki
a ja mam dziś pierwszy raz od długiego czasu pici pici śluz rozciągliwy tak w środku a przy szyjce czuje takie coś jak kisielinessa, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:angela wrote:MartaDidinio wrote:A kiedy masz BHCG zrobić? Bo nie doczytałam, czy tylko sikańca?
w przyszły poniedziałek będzie 14dpt , sikaniec we wtorek i telefon do gina gdyby się udało, dopiero później beta i kontrola czy właściwie przyrasta, a więc 5 dłuuuuuuuugich dni przede mną , chyba,że @ przyjdzie wcześniej
dalej o tobie myślę i trzymam kciuki
a ja mam dziś pierwszy raz od długiego czasu pici pici śluz rozciągliwy tak w środku a przy szyjce czuje takie coś jak kisiel
no to do dzieła Samirko do dziełainessa, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:jak widać na wykresie działam cały czas
no widzę właśnie, miejmy nadzieję, że to działanie oprócz przyjemności przyniesie coś jeszcze:-),Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:52
MartaDidinio, angela, samira lubią tę wiadomość
-
angela wrote:B.Crow wrote:Witam serdecznie
Wróciłam niedawno od gin - na usg wyszedł pęcherzyk 24 mm gotowy do pęknięcia a więc zaczynam nowe starania o dziecko,napawa mnie to nowym optymizmem po czasie zwątpienia, a może tym razem się uda?Od 16 do 25 dnia cyklu mam brać duphaston,pierwsza farmakologiczna pomoc w staraniach o dziecko.Czy któraś z Was go może brała?
Pozdrawiam Was ciepło i życzę spokojnej nocy,niech śnią się Wam tylko piękne sny
A w którym dniu cyklu pęcherzyk miał 24mm?
Witam wieczornie ,
niedawno wróciłam z pracy i zasiadłam na forum.Angela mój pęcherzyk osiągnął taką wielkość w 14 dniu cyklu.Ruszam z mężem do boju o ten cykl,może się nie rozczaruje tym razem?Od dwóch dni testy owulacyjne pozytywne.
Inessa i ja z mężem radzimy sobie bez pomocy innych,moi rodzice nie żyją niestety a na rodziców męża nie ma co liczyć.Początki były trudne,teraz jest lepiej ale gdzieś tam jest satysfakcja że sobie sami poradziliśmy.
Takie już jest życie - raz z górki raz pod górkę ale słońce zawsze wychodzi.
Trzymam za wszystkie kciuki,ten miesiąc musi być owocnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 19:05
MartaDidinio, bliska77, inessa, angela, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB.Crow wrote:angela wrote:B.Crow wrote:Witam serdecznie
Wróciłam niedawno od gin - na usg wyszedł pęcherzyk 24 mm gotowy do pęknięcia a więc zaczynam nowe starania o dziecko,napawa mnie to nowym optymizmem po czasie zwątpienia, a może tym razem się uda?Od 16 do 25 dnia cyklu mam brać duphaston,pierwsza farmakologiczna pomoc w staraniach o dziecko.Czy któraś z Was go może brała?
Pozdrawiam Was ciepło i życzę spokojnej nocy,niech śnią się Wam tylko piękne sny
Witam wieczornie ,
niedawno wróciłam z pracy i zasiadłam na forum.Angela mój pęcherzyk osiągnął taką wielkość w 14 dniu cyklu.Ruszam z mężem do boju o ten cykl,może się nie rozczaruje tym razem?Od dwóch dni testy owulacyjne pozytywne.
Inessa i ja z mężem radzimy sobie bez pomocy innych,moi rodzice nie żyją niestety a na rodziców męża nie ma co liczyć.Początki były trudne,teraz jest lepiej ale gdzieś tam jest satysfakcja że sobie sami poradziliśmy.
Trzymam za wszystkie kciuki,ten miesiąc musi być owocny
bardzo mądrze napisanesamira lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:angela wrote:MartaDidinio wrote:A kiedy masz BHCG zrobić? Bo nie doczytałam, czy tylko sikańca?
KOchana, każdy kolejny dzień na wagę złota! Już 7 za Tobą jeszcze tylko szybkie 5 dób (za przeproszeniem ) i strzelają korki od szampana!
może strzelać wszystko , byleby były II kreski!!!!!!!bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:angela wrote:MartaDidinio wrote:A kiedy masz BHCG zrobić? Bo nie doczytałam, czy tylko sikańca?
KOchana, każdy kolejny dzień na wagę złota! Już 7 za Tobą jeszcze tylko szybkie 5 dób (za przeproszeniem ) i strzelają korki od szampana!
może strzelać wszystko , byleby były II kreski!!!!!!!
zaciskam kciuki z całych sił za te dwie magiczne kreseczkiinessa, angela, samira lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:angela wrote:Marta - jak na narodziny to tempo zawrotne, ale Ty chyba taka troszkę szybka i energiczna to jesteś....? A do tego jajcara - i to jest super!
I strasznie niecierpliwa!!! Dla mnie ten 4 cykl to wieki całe. Ja mam taką dwubiegunową osobowość: po niepowodzeniu zalewam się łzami. Przez całą minutę. :-)I za chwilę już u mnie świeci słońce!!!
Fajnie tak - ja też umiem się pozbierać, ale niestety trwa to trochę dłużej zanim sobie wszystko poukładam i wytłumaczębliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiłej nocki dziewczyny, spadam na mecz (liga mistrzów), tylko jakoś wysiedzieć nie moge, bo plecy dają o sobie znać, zwłaszcza "krzyż", pewnie się przeziębiłam na wczorajszych i dzisiejszych szaleństwach śnieżnych z córką i innymi dzieciakami z przedszkola
inessa, angela, samira, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:jak widać na wykresie działam cały czas
i o to chodzi!samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
B.Crow wrote:angela wrote:B.Crow wrote:Witam serdecznie
Witam wieczornie ,
Trzymam za wszystkie kciuki,ten miesiąc musi być owocny
myślę,że spokojnie możesz brać duphaston od 16dc-powinno już być po owulce-powodzenia w staraniach życzę!B.Crow lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:samira wrote:jak widać na wykresie działam cały czas
Do boju! Skisnę tu z zazdrości. Mam szansę na serduszka dopiero za miesiąc!
To prawda - ciężko żyć bez "chłopa" - ja mojego mam pod ręką, ale niestety nie mogę używaćsamira, bliska77, MartaDidinio, inessa lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:anita9 wrote:coś czuję po kościach że mnie zwolni z roboty a to się wiąże że chyba dziecko to już sfera marzenia teraz się zastanawiam nad sensem laparo+histeroskopia życie jest okropne , nie dość że córka szefa się na mnie wyżywa to jeszcze dzięki niej mam zapomnieć o dziecku same komplikacje
nie stresuj się za bardzo, jeśli nie masz wpływu na zwolnienie , zawsze możesz zacząć się podlizywać
ja żyję z myślą o zwolnieniu już długi czas (ponieważ co chwilę kogoś zwalniają ) myślę żeby jak najlepiej psychicznie podchodzić do pracy, a że ją bardzo lubię to luzuję
wiesz grosza tylko u mnie jest mobbing wobec mojej osoby ze strony córki szefa , już nie wytrzymuję psychicznie i nie wiem co mam robić siedzę w necie i szukam pomocy bo jestem na skraju wyczerpania nerwowego :(jak możecie coś podpowiedzieć to proszę o pomoc co robić , moja lekarka namawia mnie na rezygnację z pracy dla mojego dobra już raz zaliczyłam załamanie nerwowe i dostałam xanax ale tylko na miesiąc żebym się uspokoiła bo niestety nie byłam w stanie nawet herbaty wypić by ręce mi nie drżałysamira lubi tę wiadomość
anita -
nick nieaktualnyanita9 wrote:grosza wrote:anita9 wrote:coś czuję po kościach że mnie zwolni z roboty a to się wiąże że chyba dziecko to już sfera marzenia teraz się zastanawiam nad sensem laparo+histeroskopia życie jest okropne , nie dość że córka szefa się na mnie wyżywa to jeszcze dzięki niej mam zapomnieć o dziecku same komplikacje
nie stresuj się za bardzo, jeśli nie masz wpływu na zwolnienie , zawsze możesz zacząć się podlizywać
ja żyję z myślą o zwolnieniu już długi czas (ponieważ co chwilę kogoś zwalniają ) myślę żeby jak najlepiej psychicznie podchodzić do pracy, a że ją bardzo lubię to luzuję
wiesz grosza tylko u mnie jest mobbing wobec mojej osoby ze strony córki szefa , już nie wytrzymuję psychicznie i nie wiem co mam robić siedzę w necie i szukam pomocy bo jestem na skraju wyczerpania nerwowego :(jak możecie coś podpowiedzieć to proszę o pomoc co robić , moja lekarka namawia mnie na rezygnację z pracy dla mojego dobra już raz zaliczyłam załamanie nerwowe i dostałam xanax ale tylko na miesiąc żebym się uspokoiła bo niestety nie byłam w stanie nawet herbaty wypić by ręce mi nie drżały
poczekać nowej pracy i wnieś sprawę do sądu o mobbing
----ale najpierw poszukać pomocy w inspekcji pracy ,tu masz linka wyszukaj województwo i masz tam napisane ze porady są bezpłatne ,możesz zadzwonić i porozmawiać ,ewentualnie się umówić na rozmowę !!!!!
http://www.bip.pip.gov.pl/pl/bip/porady_wszystkie
wczoraj w serialu "ukryta prawda" była taka sprawa babeczka była dręczona w pracy przez kierowniczkę i inne dziewczyny (namówione to tego przez ta kiero właśnie) a jak się dowiedziała ze jest w ciąży to było jeszcze gorzej ,kazała jej dźwigać ona przez to poroniła ale zwolniła się z pracy złożyła pozew do sądu i wygrała...(tam wchodził w grę romans męża dziewczyny z ta kiero co się dowiedziała potem)ale chodzi już o samo to jak ja tam traktowała ...dlatego nie daj się ..twoje zdrowie fizyczne i psychiczne nie jest warte tej pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 20:40
bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie, u mnie temperatura podskoczyła ale podejrzewam, że jest to niestety efekt przeziębienia i ogólnie czuję się fatalnie a "krzyż" to aż mnie parzy.
A tak w ogóle dochodzę do wniosku, że chyba zaczynam za dużo o tym wszystkim myśleć, śnił mi sie dzidziuś, w wózku...
Angela jak wygląda u Ciebie sytuacja????
No nic, miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 07:30
inessa, samira lubią tę wiadomość