35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A cholera ich wie. Obym nie musiała tu koczować do terminu donoszonej.
Na noc się przygptowalas? Będziesz w Panią strzelać z procy czy rzucać poduszkami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:49
Aasiula, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurcze, głodna jestem! Człowiek się przyzwyczail do regularnych posilkow i teraz doopa. W lodówce nędza, ani śledzia, ani sałatki, a do sklepu jeszcze dziś nie doszliśmy. Jeeeeesc!!
Bry. Poranny budzik bardzo mnie zaskoczył, dodam że niemile. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 19:02
ania.g, Aasiula, pierwiastka, anna maria, malgos741, Simba, Dziobak, Sabina, Bozia3, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No. Bo trzeba przyznać że mają płynny przepływ informacji
Na noc się przygptowalas? Będziesz w Panią strzelać z procy czy rzucać poduszkami?Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ivf-ivf wrote:Jestem w szoku, dziś jeden warszawski specjalista powiedział mojej znajomej, że jej dalsze starania o dziecko to "uporczywa terapia" i strata czasu. Ma 43lata i chciała do ivf komercyjnie podchodzić. Ja bym już szukała prawnika za taki tekst.
ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wydaje mi sie ze Ciebie Ania tak szybko do domu nie wypuszcza ,no chyby ze ze z Julka juz po cc
Był ekspresowy obchód ale powiedzieli że o szczegóły to dopiero rano. No co za paskudy!!!anna maria, Mega, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
SolarPolar wrote:A ja tez to uslyszalam. No prawde powiedzial. Moze sprobowac z komorka dawczyni. Ale jak sie kolezanka uprze to zrobia jej iv komercyjne tylko co wyhoduja? Jedna lub dwie komorki , ktore sie nie zaplodnia. Ciezka sprawa i kwestia psychiki. Ja spasowalam.
Powiedział, że szansa na powodzenie w tym wieku oscyluje wokół 5-8%, może zbyt grubiańsko się zachował. Taka sytuacja... -
ania.g wrote:Ej no nie kracz. Poza tym ja jestem pierwsza dawania nogi ze wszelkich szpitali to ich będę molestować.
Był ekspresowy obchód ale powiedzieli że o szczegóły to dopiero rano. No co za paskudy!!!ania.g, ivf-ivf, anna maria, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, gosia7122, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie
od rana latanie... tak wypoczęłam że do pracy mi się nie chciało... a i w końcu odrost zrobiłam bo szewc bez butów chodzi..
Ania trzymaj się tam
SolarPolar, Aasiula, anna maria, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc,
Witam poświątecznie. Mam nadzieje ze święta miałyście fajne. Spróbuje doczytać choc widze ze cieżko bedzie.
U mnie średnio w te święta bylo, dopadła mnie angina w wigilie i wlasciwie to święta przeszły obok mnie. Oby następne były szczęśliwsze...
Francesco rośnie jak na drożdżach, juz wchodzimy w rozmiar 62. Tylko wycierają mu sie włosy i dziwnie wyglada
Ania, trzymaj sie w tym dwupaku, tez mi sie zdaje ze do domu to juz po cc wyjdziesz.
To tyle na razie
Aasiula, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, Simba, Sabina, gosia7122, Bozia3, efcia, kapturnica, moremi, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aaa miałam napisać śnieg u mnie pada
ivf-ivf, Sabina, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Wlasnie wrocilam z rehabilitacji
Jak to powiedzial moj rehabilitant ,kregoslup w druga strone sobie wykrecilam
Jeszcze jutro i w srode
W czwartek mam byc juz nowka sztuka
Wlazlam na wage o kurwa !!!
Waga mi sie zapsula to skandal !!
Od 4 stycznia postanowienie DIETA !!!
Razem z chulopem dietujemy
Milego wieczorumalgos741, ivf-ivf, SolarPolar, Mega, ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, Sabina, gosia7122, Bozia3, dorbie, efcia, moremi, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula grunt że będzie lepiej...
ivf-ivf, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bardzo mi przykro że to Wam napiszę z tym *&^%$ awatarem, no ale jednak zrobić to muszę.
U mnie niestety game over, w temacie ostatniego transferu. Jest mi bardzo przykro, bo myslałam że to był ten jeden zarodek, któremu miało się udać.
Beta dzisiejsza 260 - czyli jest już ewidentnie spadek.
Zmierzyłam ją dziś popołudniu, w sumie spontanicznie, bo nagle po pracy naprawdę bardzo źle się poczułam, miałam jakis płytki oddech i stwierdziłam że muszę wiedzieć, na czym stoję, a gin chyba nie miał racji w czwartek i przecież ta beta może spadać zamiast rosnąć, muszę to wiedzieć... Wynik przyszedł szybko.
Gin niestety nie miał racji, że zakazał mi betować powtórnie. Teraz wiem to na pewno, cóż. Może trzeba było z tym zasmarkanym nosem jednak badać w drugi dzień świąt, nie wiem. Wiedziałabym prędzej.
I już raczej na pewno na to USG nie pojadę, zostanie kwestia wyboru kliniki na "ciąg dalszy" jak ochłonę.
Nie smutkajcie się, tzn mi też jest przykro, ale poniekąd - z Nowym Rokiem po prostu wiem że muszę się otworzyć już na całkiem Nowy Rozdział. Tłumaczyć sobie że adopcja kijanki to po prostu adopcja kijanki, bo na więcej tych męczarni nie mam siły. I znaleźć nowego lekarza, któremu zaufam. Czuję że nadchodzi wielkimi krokami @ i wtedy sobie pewnie chwilę popłaczę, na razie nawet nie umiem. -
Mimbla
tulę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:20
Mimbla lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017