35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Aniu, a czy ty oby napewno jestes w szpitalu?
jak nie koty, to chomiki, a teraz jeszcze locha
ciężarna locha, dodajmy.efcia, kapturnica, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nie wiem co zrobi, a ja unikam polityki. Mi bardziej chodziło o powództwo cywilne.
kapturnica, efcia, Aasiula, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hyhy, naprawdę bawi mnie lektura tego wątku o wspomagaczach :
Wysłany: 6 czerwca, 09:42
Ja od jakiegoś czasu piję domowy kefir ( grzybek tybetański) podobno reguluje gospodarkę chormonalną i przemianę materii, luki co wydaje mi się że lepsze trawienie po tym.
chormonalną !!! Grzybek tybetański !
Dziobak, efcia, Sabina, Aasiula, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Mimbla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
awatar ci sie zepsuł
Tak, choinka, wiem. Przykro mi jak jasna ch.
Bawiłam się przez chwilę w ustawieniach, nawet nie kliknęłam "Zapisz" i....
najszybciej zmienię jutro.
No to chyba przestanę pisać na czas jakiś.efcia, Sabina, kapturnica, Aasiula, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia, a Ty to już skończyłaś wyścigi konne czy jesteś w trakcie?
Witam poświątecznieiiiihahaha iiiiihahaha....
przeliczyliśmy dawkę z końską na ludzką - i nie jest źle..ostatecznie nikt nie karmi koni byle czym - one cenne są i drogie - więc nic się nie marnuje - witamina E działa... iiiihaha iiiiiihaha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:47
efcia, anna maria, Mimbla, Dziobak, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Mega, pierwiastka, Reni, SolarPolar, malgos741, Simba, moremi, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Sabcia trzymam kciuki sikaj dwie krechy
lubie ta date - rocznica ślubu - oby ci też przyniosła szcześciebędę wróć! Jestem w ciąży jak nic
efcia, ania.g, Aasiula, malgos741, Simba, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Tak, choinka, wiem. Przykro mi jak jasna ch.
Bawiłam się przez chwilę w ustawieniach, nawet nie kliknęłam "Zapisz" i....
najszybciej zmienię jutro.
No to chyba przestanę pisać na czas jakiś.ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Długo milczy
efcia, Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, Aasiula, pierwiastka, malgos741, Simba, gosia7122, moremi, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Milczy bo za wiele to nie wie. Powiedzieli tylko tyle że Julia waży ok 2,5 kg. Blizna cała ale cieniutka. Co ze mną dalej to się dowiem na obchodzie i to pewnie jutro rano dopiero. Dostałam drugą i ostatnią dawkę sterydów. I mam nadzieję że mnie jutro wypuszczą.
Mam nadzieję ze jutro Cię wypuszczaAasiula, efcia lubią tę wiadomość