35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czekam pod salą na usg. Wykonuje prof Dębski na zmianę z Kretowiczem także dwóch doskonałych specjalistów. Oby zapadła konkretną decyzja a nie dalsze gdybania...
Dziobak, Aasiula, moremi, Sabina, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122, malgos741, Simba, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Renislawo, pięknie dziękuję za kartkę świąteczna!
Otwieram ja, pacze i se myślę: Noz kurna, Mohito z rana nie było, a te życzenia jakieś dziwne się wydają!
I szopiaki jakie słit!
Buziaki!moremi, Reni, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem w szoku, dziś jeden warszawski specjalista powiedział mojej znajomej, że jej dalsze starania o dziecko to "uporczywa terapia" i strata czasu. Ma 43lata i chciała do ivf komercyjnie podchodzić. Ja bym już szukała prawnika za taki tekst.
Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A na wątku "Wspomagacze" trafiłam na wypowiedź lasencji która zaleca irygacje z sody oczyszczonej przed stosunkiem. Jest to zatytułowane jako "Sposób znajomej - pani po 80-tce".
Mocna rzecz!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/wspomagacze,723,1.htmlDziobak, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:A na wątku "Wspomagacze" trafiłam na wypowiedź lasencji która zaleca irygacje z sody oczyszczonej przed stosunkiem. Jest to zatytułowane jako "Sposób znajomej - pani po 80-tce".
Mocna rzecz!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/wspomagacze,723,1.html
czej, czej u nas na naszym też któraś zalecała
aaaa i jeszcze białko kurze dowcipnie
właśnie doczytalam, że to nasze wspomagacze
to dział, w którym zbierałyśmy w pigułce wszystkie radyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:20
moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kociary magnesiary mam dla Was magnesy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/534d71254f6a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:57
Dziobak, efcia, moremi, Aasiula, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czej, czej u nas na naszym też któraś zalecała
aaaa i jeszcze białko kurze dowcipnie
właśnie doczytalam, że to nasze wspomagacze
to dział, w którym zbierałyśmy w pigułce wszystkie rady
Ubijanie pianyReni, Dziobak, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, kapturnica, Sabina, paszczakin, Mega, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ivf-ivf wrote:Jestem w szoku, dziś jeden warszawski specjalista powiedział mojej znajomej, że jej dalsze starania o dziecko to "uporczywa terapia" i strata czasu. Ma 43lata i chciała do ivf komercyjnie podchodzić. Ja bym już szukała prawnika za taki tekst.
Reni, Mimbla, efcia, kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To bialko w grażynie do tej pory mnie bawi.
Ubijanie piany
to przed wigilią się przydaje
można ciastka potem sieknąć
albo bezyDziobak, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, głodna jestem! Człowiek się przyzwyczail do regularnych posilkow i teraz doopa. W lodówce nędza, ani śledzia, ani sałatki, a do sklepu jeszcze dziś nie doszliśmy. Jeeeeesc!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:01
efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nowy prokurator generalny i tak każe umorzyć to postępowanie. Niech znajoma lepiej klinikę zmieni, póki ivf nie jest przestępstwem.
Nie wiem co zrobi, a ja unikam polityki. Mi bardziej chodziło o powództwo cywilne.
iwcia77 lubi tę wiadomość