35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziekuje ze pytasz
W nocy była masakra 190/100
Teraz jak sie nie ruszam i leżę 145/90
Jak zaczynam chodzic to boli mnie kregoslup koszmarnie i rośnie ciśnienie
Umówiona byłam do mojego rehabilitanta na dzisiaj ale odwołał wizyte !
Dopiero jutro , trzeba mnie nastawić bo znow sie poprzestawialam
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 grudnia 2015, 20:47
-
Aasiula wrote:A dziekuje ze pytasz
W nocy była masakra 190/100
Teraz jak sie nie ruszam i leżę 145/90
Jak zaczynam chodzic to boli mnie kregoslup koszmarnie i rośnie ciśnienie
Umówiona byłam do mojego rehabilitanta na dzisiaj ale odwołał wizyte kurwa mac !
Dopiero jutro , trzeba mnie nastawić bo znow sie poprzestawialam
Asiula, a jak masz takie wysokie to masz jakieś objawy? Ból głowy, kłucie w klatce czy coś... Ja ostatnio miałam rozkurczowe wysokie 120/100,czasem mnie w klacie piecze i kłuje... współczuję Ci tego wszystkiego, kurde, nie ma nic cenniejszego niż zdrowie.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Melduje ssie, ze wrocilam. Okazalo sie, ze w domu jest tez fajnie, chociaz wewnatrz bylo tylko 14 stopni.
Samolot mial opoznienie 1 ( zamkneli nas w samolocie i trzymali, juz sie balam, ze na organy), ale dalismy rade. Adas dzielny, szlal z kolezanka z poprzedniego lotu ( notabene, super rodzinka z Bergen, jutro nas odwiedzaja, milo przywiesc z wakacji nowych znajomych ).
W No przywital nas snieg, chlop dzielnie machal szufelka i skrobaczka mnac cichutko przeklenstwa.
W domu przywitala nas steskniona kota, a rano Adas oszalal na widok polskich bajek, hiszpanska swinka Peppa nie bardzo mu podeszlaania.g, efcia, Bozia3, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Asiula, a jak masz takie wysokie to masz jakieś objawy? Ból głowy, kłucie w klatce czy coś... Ja ostatnio miałam rozkurczowe wysokie 120/100,czasem mnie w klacie piecze i kłuje... współczuję Ci tego wszystkiego, kurde, nie ma nic cenniejszego niż zdrowie.
Boli mnie głowa
Nudnosci
Kręci mi sie w głowie
Rozwolnienie
Częste oddawanie moczu
Strasznie mi zimno
Pieczenie tez jest
I kołatanie serducha
Jestem wredy wyautowania totalnie
Zawsze tak mam jak ni sie kregoslup spierdzieli
-
Aasiula wrote:Koszmarnie sie czuje
Boli mnie głowa
Nudnosci
Kręci mi sie w głowie
Rozwolnienie
Częste oddawanie moczu
Strasznie mi zimno
Pieczenie tez jest
I kołatanie serducha
Jestem wredy wyautowania totalnie
Zawsze tak mam jak ni sie kregoslup spierdzieli
Ja pierdziele, to maskakra... -
ivf-ivf wrote:Ja pierdziele, to maskakra...
A teraz swieta były narobiłam sie jak wół nadzwigalam a do tego rehabilitant wyjechał
I mam qwa karuzele ...
-
Aasiula wrote:Moj rehabilitant jest wlasnie neurologiem I ma klinike schorzen kregoslupa.
aaha rozumiem. To dobrze.
Mój mąż ma takie problemy, od ok. 10 lat. I tylko odpowiednie ćwiczenia pomagają, żeby zapobiegać nawrotom bólu. Największy atak miał (o zgrozo) na tydzień przed ślubem, bo stres niestety zwiększa te dolegliwości.Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziobak a kto się sierściem zajmował?
Tydzień biedak sam siedział?Jak my!
Reni, efcia, Bozia3, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak! No wiesz?!
Ssiesz na powitanie? I ołówek za przywieść. Taki świateczny, bo to pewnie przez te 14 stopni
BryDziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!