35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
współczuję - ja w takim miejscu nie kupiłabym domu. Szukając swojego miejsca widzieliśmy takie perełki z 15 dzieci na wozie i w syfie..ale spieprzaliśmy stamtąd - choć cena zwykle atrakcyjna...jak kupowaliście dom - to nie widzieliście tych ludzi i bangladesz, który tam jest?anulka1978 wrote:Dzieki, od 2 lat dajemy radę bez dzwonienia pod 112
i oby tak zostało... -
tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać
Dziobak, BISCA, Berenika, efcia lubią tę wiadomość
-
Do ZOO!caffe wrote:tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać

caffe lubi tę wiadomość
-
to trzeba dzieci sprzedać i spokojnie pogadać...caffe wrote:tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać

caffe, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
a kogo to? nie znam laski.pinda1 wrote:pamietacie ta moja kumpele która od 5 sie kłuje?
wczoraj miała podgląd , wszystko ok lekarz powiedział że dużo jajec jak na jej wiek, 41, jutro chyba beda zbierac te jajca
mocno jej kibicuje , AMH ma takie prawie jak moje..
Reni, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać

Służewiec, tor wyścigów konnych
caffe, Dziobak lubią tę wiadomość
-
o, nie tylko ja mam takie myśliReni wrote:nie wiem czy się nie mylę, ale chyba nikogo tu nie obchodzi punkcja kobiety-widmo
ale może się mylę
Reni, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba ciesze sie ze Ci sie wszystko ladnie udalo i bedziesz miala dom i nadodatek Kolo Paszczy
i dzieci beda sobie razem brioc ,dokazywac ,wymyslac ,jednym slowem zajebioza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:52
Bozia3, caffe, paszczakin, moremi, BISCA, efcia, pierwiastka, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
koniecznie musimy się do nich wybrać - co nie?anna maria wrote:Simba ze Ci sie wszystko ladnie udalo i bedziesz miala dom i nadodatek Kolo Paszczy
i dzieci beda sobie razem brioc ,dokazywac ,wymylac ,jednym slowem zajebioza 
anna maria, caffe, BISCA, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH