35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:Dzieki, od 2 lat dajemy radę bez dzwonienia pod 112
i oby tak zostało...
-
tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać
Dziobak, BISCA, Berenika, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać
caffe lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:tera tylko trza iść w miejsce, gdzie dzieciarnia będzie miala swobodę, bo znając z obserwacji, to w knajpie Adaś będzie kelnerował, a mój będzie zbierał podkładki do piwa, bo on takie rzeczy układa, rozkłada itd. Ja chce posiedzieć, a nie pobiegać
caffe, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
pinda1 wrote:pamietacie ta moja kumpele która od 5 sie kłuje?
wczoraj miała podgląd , wszystko ok lekarz powiedział że dużo jajec jak na jej wiek, 41, jutro chyba beda zbierac te jajca
mocno jej kibicuje , AMH ma takie prawie jak moje..Reni, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Służewiec, tor wyścigów konnychcaffe, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem czy się nie mylę, ale chyba nikogo tu nie obchodzi punkcja kobiety-widmo
ale może się mylęReni, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba ciesze sie ze Ci sie wszystko ladnie udalo i bedziesz miala dom i nadodatek Kolo Paszczy
i dzieci beda sobie razem brioc ,dokazywac ,wymyslac ,jednym slowem zajebioza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:52
Bozia3, caffe, paszczakin, moremi, BISCA, efcia, pierwiastka, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Simba ze Ci sie wszystko ladnie udalo i bedziesz miala dom i nadodatek Kolo Paszczy
i dzieci beda sobie razem brioc ,dokazywac ,wymylac ,jednym slowem zajebioza
anna maria, caffe, BISCA, efcia, Simba lubią tę wiadomość