35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:Policja i swiadomosc tego ze bede ich wzywac za kazdym razem... a ze on juz karany z dużym wyrokiem to pewnie sie obawia... dlugi czas nie wzywalismy policji, siedzielismy jak mysz pod miotłą... ale w koncu ile mozna... ja sie strasznie denerwowalam po pierwszej interwencji bo on nas zawsze zastraszal ze jak wezwiemy to cos tam a ja tu wiecznie sama... masakra... moj małż do glowy nigdy nic nie brał, olewał go zawsze ale ja panikara jestem ... cale szczescie jest jako tako...
-
Reni wrote:booosz tam wrony zawracają i asfalt na noc zwijają
no nic poradzimy sobie jakoścaffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja się na tych częściach nie znam - byłam u nich kiedys i wiem, że to nazywają Kabaty - niedaleko od och bloku jest końcowa stacja metra i tesco...
Iwone lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
"Jeśli bardzo lubicie wino, postarajcie się ograniczyć jego spożycie tak bardzo jak to możliwe, a ze stresem radzić sobie w inny sposób, np. codziennie wychodząc na prężny spacer. "
bouahahahaha !!!!!!
To jest spisek !Magdala, Reni, pierwiastka, krycha.stara, satori, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Anulka, ale on ten po*eb chyba czegoś od was chciał? Czy wapadal do was z wrzaskiem od czapy, ze bedzie oczy łupal?
Podam przyklad na szybko zanim pojdę machac...
Moje dzeci byly poza domem od 7 do 15 (szkola, nie ma opcji wczesniejszego powrotu bo to 10 km od domu i powrot busem obowiazkowo)... chalupa zamknieta... my w pracy... dzieci wrocily o 15... zjadly... ok 16 odpalily X-boxa
Ja konczylam o 17, pare minut po 17 bylam w domu...
Wpada pojeb... "dyskoteka od rana, wytrzymac sie nie da" no i dalej juz poszlo z górki... ze jeszcze raz to to czy tamto... i jak to nazwac? urojenia? wizje? nie wiem... naprawdę...
A im wszystko przeszkadza... ze wyjezdzam na wakacje, ze kupilam samochod, ze remont robię - taka idiotyczna zawiść... cokolwiek masz w ich mniemaniu lepszego to jest to powod do nienawisci i szukanie pretekstu zeby sie znowu przypier*****....
Ja np. chodzę z głową do góry.... dobry powód zeby mnie zwyzywac na srodku ulicy od kur** i zagrozić wywózką do lasu ? świetny nie?
I tak w kółko.... ze wszystkim....
Izolacja jest najlepszym sposobem na zycie tutaj...
Nikomu nie ufac, z nikim nie rozmawiac.... niestety....
Lecę bo mi 5 minut zostanie na rzeźbę -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:a kiedy dokładnie to będzie - weekend czy zwykły dzień? bo w zwykły dzień to po pracy niestety, w weekendy się szkole i dopiero ok. np. 16 bym mogła. Weź to pod uwagę poprosze
caffe lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja tez jestem. ☺
Rezerwuje miejsce dla wszyyyyystkich sytarajacych sie. ☺Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017