35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pinda1 wrote:podobno idealny pet dla dzieci
bulle sa perfect jeśli chodzi o dzieci
nasz to sam jest jak dziecko... przekochany osiołek
ale niestety wypaczony przez człowieka i do innych zwierząt ma fatalne nastawienie tzn juz po 1,5 roku toleruje nasze koty i sukę jako tako ale początek był kiepski... obłęd delikatnie mówiąc... dzisiaj juz jest super w porownaniu z tym co było a wierzę że bedzie jeszcze lepiej tylko trzeba czasu
Jest też kwestia sprawowania opieki nade mną... nasze prosię wyrażnie poczuwa się do bycia moim obrońcą i opiekunem... nikt ręki na mnie nie podniesie...SolarPolar, Reni, Jastra lubią tę wiadomość
-
Czesc,
Ostatnio mam totalne urwanie pępka.
Doczytałam
Silna, gratuluje nowego adresuniech się Wam szczęśliwe tam mieszka
Witam nowa koleżankę
W temacie zwierząt to nie posiadam i nie chce. Zwierzak to obowiązek, zupelnie nie dla mnie. Mieszkam w mieście i strasznie mnie wkur***ją psie kupy
Jutro starszy ma bal w przedszkolu tylko wrócił zachrypniętyciekawe czy jutro zaliczy imprezę.
U gina byłam wczoraj. Wszystko w porządku. Wzięłam recepte na antyki ale po przeczytaniu ulotki jakoś nie mam ochoty ich brać. Miałam usg, drugie bez ciąży i bardzo dziwnie oglądać pusta macicę...oj, chciałabym żeby ktoś tam jeszcze pofikał
dorbie, SolarPolar, malgos741, Berenika, efcia, Iwone, pierwiastka, moremi, BISCA, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Cz dobrze czytam, że Simba ma już dom?
Super! Gratulacje!!!
Sorry, że rzadko bywam, ale przez to, że mąz jest w domu, nie mam kiedy wchodzic tutaj.Ciągle mi wymyśla jakieś zajęcie. Więcej spokoju mam w pracy
A do pracy wracam od lutego, na razie na 2x w tygodniu po 4 godziny. Przygotowuję się na razie mentalnie do ściagania mleka, w przyszłym tygodniu zaczne robić zapasy. Boleję nad tym, że już powoli wracam, ale trzeba się ruszyć, może wtedy waga pójdzie mi w dół
Adasiek jest fajny, kochany, szczególnie jak nie chce w nocy spać, bo chciałby sobie popatrzećNie, nie jest tak źle, budzi się ok pólnocy i ok 4-5.00.
Dziobak, malgos741, efcia, Iwone, pierwiastka, beates, moremi, BISCA, Simba, Magda* lubią tę wiadomość
-
Kurcze ale fajnie... tęskno mi do tych momentów kiedy maluch był w domu... teraz mam 2 duże dziewuchy
i ogromną ochotę na maleństwo
Natka_79psie kupy to koszmar zwlaszcza na osiedlach i na przyklad wczesna wiosna... snieg sie topi i zamiast trawnika czy chonika jest po prostu pole gówien
a niby trzeba sprzatac.... ja mimo że mieszkalam na osiedlu młodych ludzi to bylam jedna z nielicznych osob sprzatajacych... dziwne... pod domem we wlasnym ogrodzie kazdy chyba by posprzatał ale na trawniku to juz cięzko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 18:24
SolarPolar, dorbie, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ok to ja się dostosuje....mam nadzieję, że Reni też będzie i Polar...
jak nie będę leżała nieprzytomna po narkozie to damy radę
z Polarem będzie gorzej, bo ona się ukrywaDziobak, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Małgos bedziesz osiągalna w przyszłą sobotę w O-nie?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017