35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja po pracy i mam czas to prawie nikogo nie ma.....
Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Musisz zmienić godziny urzędowania
caffe lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba piję zdrowie Wasze i Waszych sąsiadów, oby się nie okazało, że za jakiś czas będziesz zmuszona zapodac sobie obronnego psa - bo widzisz jak to może wyglądać. Tu Paszcza tiu tiu tiu, a potem Cię będzie z nożem gonić
. Zdrowie!!!
Reni, caffe, Dziobak, Iwone, pierwiastka, malgos741, dorbie, kapturnica, moremi, krycha.stara, anna maria, satori, paszczakin, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba piję zdrowie Wasze i Waszych sąsiadów, oby się nie okazało, że za jakiś czas będziesz zmuszona zapodac sobie obronnego psa - bo widzisz jak to może wyglądać. Tu Paszcza tiu tiu tiu, a potem Cię będzie z nożem gonić
. Zdrowie!!!
krycha.stara, anulka1978, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba piję zdrowie Wasze i Waszych sąsiadów, oby się nie okazało, że za jakiś czas będziesz zmuszona zapodac sobie obronnego psa - bo widzisz jak to może wyglądać. Tu Paszcza tiu tiu tiu, a potem Cię będzie z nożem gonić
. Zdrowie!!!
krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Was nadrobić!
Simba żeby sie Wam dobrze mieszkało w nowym domu
Paszcza gratuluje sąsiadki
Polar, piękne plany
Anulka, masz kobieto przejścia... ja nie wiem czy bym dała radę zostać z takim sąsiadem pomimo uroków przyrody, ale jak się ma wynieść to życzę żeby ktoś normalny nabył tę drugą połowę chaty
Bozia3 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
i jeszcze miałam coś o moich krowach, koniach, kotach i psach napisać ale wyjdzie że się rozczulam nad utraconym czasem młodości kiedy wszystko było jakieś lepsze
więc powiem tylko że dla mnie trzymanie psa w miejskim mieszkaniu odpada a nawet na kota w tych warunkach bym się nie zdecydowała, choć mąż usilnie przekonuje
na pocieszenie kot sąsiadów przychodzi do nas na balkon pomimo siatki zabezpieczającej na balkonie sąsiadów a jak dostanie wystarczającą porcję głasków to wraca na swój posterunekBozia3 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczyny byłam dziś na usg, dostałam pregnyl, jutro iui.
pierwiastka, caffe, Dziobak, krycha.stara, BISCA, Iwone, Mega, moremi, SolarPolar, kapturnica, beates, Aasiula, Jastra, satori, paszczakin, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Berenika, gosia7122 lubią tę wiadomość