35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie, właśnie wróciłam, i pierwsze co od razu do Was
otóż są dwa pęcherzyki, jeden 16x15mm i drugi 14x13mm, endo w porządku, mam przyjść w poniedziałek, o ile się nie wchłoną to IUI wtorek/środa, moja gin wolałaby na pękniętym pęcherzyku, zakłada, ze przy optymistycznym założeniu, że sie nie wchłoną, w poniedziałek te większy powinien osiągnąć między 20-22mm i wtedy jeśli nie pęknie to zastrzyk i IUI, zobaczymy, wszystko wyjdzie w praniu
dzięki dziewczyny za pamięćReni, Bursztyn, Bozia3, Lucky, samira, inessa, Iwone, Mango, anek42, promyk, Dorka71, Andzia33, gosia7122, angela lubią tę wiadomość
-
o ja Cię - super AGa - widzisz jednak pomału, ale rosną. Mnie też chyba pęknie we wtorek....może będziemy poczynać coś w tym samym dniu...
bo Bursztyn się wycofała - cykorka jedna...
bliska77, Lucky, Reni, Bursztyn, inessa, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jeszcze jedno, jestem bardzo ciekawa jak to z temperaturą sie pokryje, bo jak sądzę, wczoraj miałam najniższą w cyklu, może pęcherzyki (jeśli w ogóle) faktycznie pękną w niedzielę, przekonamy się w poniedziałek po 14.30
Bozia3, Lucky, inessa, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zastanawiam się co to znaczy - słaba owulacja...mam wrażenie, że ona albo jest albo jej nie ma....a jaka to mocna czy słaba?
no lekarz mówił że słaba to taka, która samodzielnie występuje sporadycznie, że nawet lekami trudno ją wywołać i podejrzewa się że w związku z tym samo jajo może nie być najlepszej jakościbliska77, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:o ja Cię - super AGa - widzisz jednak pomału, ale rosną. Mnie też chyba pęknie we wtorek....może będziemy poczynać coś w tym samym dniu...
bo Bursztyn się wycofała - cykorka jedna...
damy radę
pierwszy raz rosną mi dwa pęcherzyki, zawsze, o ile w ogóle, tylko jeden, oby teraz z tych dwóch chociaż jeden dojrzał i pękł no i łaskawie zaprzyjaźnił się z armią mojego MLucky, Reni, samira, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak pękną w niedziele to będzie po zawodach chyba? nie będziesz już serduszkować do poniedziałku?
Lucky, Bozia3, Bursztyn, inessa, Iwone, Mango, samira, Rzutka, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o rany Aga, to to pięknie się zapowiada, aż się boję głośno cieszyć
no i patrz! i jajka i endo
widzisz wszystko jest możliwe
strasznie się cieszę i bardzo mocno weekendowo aż do wtorku zaciskam te kciukibliska77, Bursztyn, samira, inessa, Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:o rany Aga, to to pięknie się zapowiada, aż się boję głośno cieszyć
no i patrz! i jajka i endo
widzisz wszystko jest możliwe
strasznie się cieszę i bardzo mocno weekendowo aż do wtorku zaciskam te kciukiLucky, Bozia3, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kobiety czy jest gdzieś napisane ile tego wina trzeba pić?
bo ja to wymiękam po jednym kieliszku, więcej to jak dla mnie alkoholizm, tzn ja się tego na pewno nabawię jeśli więcej będę pić
a wy tu czytam, to zawodowo lecicie
może dlatego mam takie słabe to endo, powinnam się choć trochę zbliżyć do patologiiBozia3, bliska77, inessa, Iwone, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:kobiety czy jest gdzieś napisane ile tego wina trzeba pić?
bo ja to wymiękam po jednym kieliszku, więcej to jak dla mnie alkoholizm, tzn ja się tego na pewno nabawię jeśli więcej będę pić
może dlatego mam takie słabe to endo, powinnam się choć trochę zbliżyć do patologiiLucky, inessa, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
butelunie inaczej nie ma sensu
Lucky wrote:kobiety czy jest gdzieś napisane ile tego wina trzeba pić?
może dlatego mam takie słabe to endo, powinnam się choć trochę zbliżyć do patologiibliska77, Bursztyn, inessa, Bozia3, Mango, Rzutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny