35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ha! rozkłada mnie przeziębienie i chce walnąć końską dawkę leków i nie wiem czy wcześniej nie zrobić testu ale to 10dpo więc i tak nic nie wyjdzie
teraz mnie ucho boliLucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Lepiej bądź ostrożna i zastosuj na początek babcine sposobyReni wrote:ha! rozkłada mnie przeziębienie i chce walnąć końską dawkę leków i nie wiem czy wcześniej nie zrobić testu ale to 10dpo więc i tak nic nie wyjdzie
teraz mnie ucho boliLucky, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
ooo Reniu ale fajnie, że chcesz testować
ja wiem, ze to głupie, ale sytuacja Cie tłumaczy
że też te choróbska tak często wchodzą nam w paradę przed niechcianą @
Reni trzymam kciuk za choćby cień cienia
i potwierdzam co piszą dziewczyny, owulacyjny jest dodatni gdy testowa jest mocniejsza, lub co najmniej równa tej wzorcowej, a ciążowy wystarczy że tam coś Ci migniebyle póxniej ciemniało na następnym
Reni, Bozia3, bliska77, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no dobra najszczam jutro trudno
chyba, że przejdzie mi choroba to wtedy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 20:17
Lucky, Bursztyn, Bozia3, Iwone, Iwone, bliska77, inessa, polarmiś, anek42 lubią tę wiadomość
-
Boziu nie nakręcam się
czekam
ale na pewno zatestuję 2-3 dni przed # żeby wiedzieć co robić z luteiną
niesamowicie reagujesz na stymulację, idealnie, nie za dużo, nie za mało i to cudowne endometrium.eh!
Cafe może ta sprawa ilości nasienia to kwestia osobnicza? bo wg mnie łyżeczka to faktycznie przydarza nam się przy jakimś kolejnym razie tego samego dnia, mimo niemal codziennego zużycia
nie wiem czy tutaj popyt nakręca podaż???
Inesso gratuluję dobrych wynikównareszcie coś czego można się uczepić i trzymać czekając na więcej dobrych wiadomości
nie wiemMango, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
warunki warunkami, efekty się liczą!
tak się pocieszam i mój gin mnie też
mówi że miał taką parę: on z wynikami dużo gorszymi niż średnie, ona z mikroendometrium, słabą owulacją, chociaż hormony były w porzadku, niby szanse niewielkie (tym bardziej że nie byli patologią, bo patologii wiadomo że nawet przy słabych warunkach dzieci i imprezy zawsze wychodzą) - a zaszli daleko, bo na porodówkęteraz walczą o drugie
Bozia3, Bursztyn, bliska77, inessa, Mango, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Lucky a gdzie Twoja dzisiejsza tempka?
i nic nie wpisałam bo potem pędziłam do roboty, więc zostało mi tylko mierzenie popołudniowe-ale to bez sensu, nie mam więc nawet zaburzonej, nie mam żadnej temperatury
z ciekawością czekam na jutrzejsząBozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku - my miałyśmy chyba razem w tym cyklu zaciążyć....to chłopa wysyłasz, a sama się będziesz zajmować kastrowaniem.....a dziecko kiedy będziesz robić?
bliska77, Bozia3, Lucky, inessa lubią tę wiadomość