35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wooow Mimbla super
wybrałaś dawcę! Był casting? Listonosz czy hydraulik?
a tak poważnie, to strasznie się cieszę! Nareszcie konkrety na forum, a nie tylko gołąbki i słodyczeSabina, sandra80, kapturnica, Mimbla, moremi, Jastra, malgos741, Simba, efcia, Kisiel, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:owszem, ale ja nie wyrobię się do czerwca z trzecim
no raczej.. jak w ciazy do in vitro podchodzic? bez sensu
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hehe-onion-head-emoticon.gif
Reni, sandra80, kapturnica, Sabina, Bozia3, moremi, Magdala, Simba, efcia, beates, Kisiel, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wooow Mimbla super
a tak poważnie, to strasznie się cieszę! Nareszcie konkrety na forum, a nie tylko gołąbki i słodyczeivf-ivf, Reni, kapturnica, moremi, macduska, Magdala, Simba, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wooow Mimbla super
a tak poważnie, to strasznie się cieszę! Nareszcie konkrety na forum, a nie tylko gołąbki i słodycze
No żebyś wiedziała że był'casting. Kometa wie najlepiej, że łatwo nie było.
Ale w końcu ustrzeliłam tego jednego, który miał nie tylko parametry dobre, i ogólne cechy typu krew etc. takie jakich potrzebuję - ale także na zdjęciu pućki jak u mojego męża gdy był mały.
Tak więc pućki zadecydowały.
Reni, Sabina, sandra80, Dziobak, Magda*, moremi, malgos741, ivf-ivf, Magdala, efcia, beates, gosia7122, Kisiel, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Morek, wstawisz plis suwak z Ignasiowym wiekiem? Dla ciotek z uchynieta pamiecia..
Mimbla, to sukienka z happymum jest przygotowanakapturnica, Mimbla, Sabina, malgos741, Magdala, efcia, Kisiel, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Wczoraj była maseczka ze spermy
akurat to nie powinno być na wątku staraniowym! Takie marnotrawstwo, a potem się dziwią, że ciąży nie ma, jak nie w tą dziurę ..moremi, Simba, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:No żebyś wiedziała że był'casting. Kometa wie najlepiej, że łatwo nie było.
Ale w końcu ustrzeliłam tego jednego, który miał nie tylko parametry dobre, i ogólne cechy typu krew etc. takie jakich potrzebuję - ale także na zdjęciu pućki jak u mojego męża gdy był mały.
Tak więc pućki zadecydowały.
zdjęcia też są dołączone? akty też?Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no raczej.. jak w ciazy do in vitro podchodzic? bez sensu
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hehe-onion-head-emoticon.gif
No rzeczywiście mogliby robić problemy, raczej nie dałoby się ukryć tego faktu
ale nie przejmaj się Reni, lutowe chłopaki są słodkie, ale zajmujące za dwóchpaszczakin, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mimbla bardzo się ciesze
oby to było Twoje ostatnie klocie
kapturnica, Mimbla, moremi, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiesz, że robię to tylko dla Ciebie.
Mimbla, to sukienka z happymum jest przygotowana
jesteś kochana, ale za prędko nic nie wysyłaj, żeby nie zapeszyć.
Znając mnie, to do 8 miesiąca poczekamy.
Sabina, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Mimbla, cieszę się bardzo, jak dostanę @ to wypiję cytrynówkę za te Twoje pućki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:01
Sabina, Mimbla, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
wchodzi Mimbla do kliniki na punkcję..
"dzień dobry, jaja przyniosłam"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cedbc06af3f8.png
a za jakiś czas..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90624c0a4f85.jpg
kapturnica, Mimbla, paszczakin, moremi, Sabina, Simba, Kisiel, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zdjęcia też są dołączone? akty też?
akty może nie, ale ci którzy się decydują na profil rozszerzony (nie jest to równoznaczne z jawnym, nieanomimowym dawstwem) udostępniają często swoje foty z okresu niemowlęctwa czy dzieciństwa.
Nie ukrywam, dla mnie to miało znaczenie, żeby w czymś więcej niż takie ogólne "cechy" jak kolor oczu czy włosów, mi dziecko męża trochę przypominało. Choć jest to takie oszukiwanie siebie. Wiem o tym. No ale nie mam wyjścia...
Jak ktoś będzie musiał to przerabiać, to mu chętnie opiszę na priva jak takie zamawianie wygląda. Wspierała mnie embriolożka z kliniki, żeby mieć pewność czy wszystkie badania są porobione. W Polsce np. wymaga się CMV, a w świecie to badanie robią tylko wg standardu UK i USA.
Swoją drogą - podatek VAT w Danii to 25%. Mocna rzecz.
Tak więc dowiedziałam się przy okazji paru nowych rzeczy.Reni, Dziobak, moremi, Magdala, efcia, Kisiel, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość