35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Kiedyś macierzyński był bardzo krótki, więc nie było wyjścia. Teraz też - jeżeli kogoś stać rzucić pracę, by wychowywać dziecko, to fajnie. Mnie nie stać. Tyle ze u nas macierzyński trwa rok.
A swoją drogą - Hera, a z kim jest Tomek jak ty pracujesz? Chodzi z tobą do pracy?
Budować relacje z dzieckiem można też poza żłobkiem.
Waci, trzymam kciuki.
mąż ma operacje kolana 5tego a po niej mam nadzieje ze bedzie miał etat więc wtedy bedzie tam samo albo zrezygnuje ze sprzatania...w każdym razie zawsze bedziemy tam kombinowac zeby dziecko przynajmniej do 3lat bylo w domu,jak mi sie zdarzy drugie to równiez...chocbym miała miliony zarabiac to nie dam takiego malucha na poniewierkeMagda* lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mimbla, ja ciagle trzymam body w Muminki!
A dziękuję, chomikuj i obłóż najlepiej naftaliną.
Dziobak, Reni, moremi, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:
jesteś kochana, ale za prędko nic nie wysyłaj, żeby nie zapeszyć.
Znając mnie, to do 8 miesiąca poczekamy.
Mimbla, malgos741, Magdala, efcia, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMimbla wrote:Ze swojej storny w temacie in-v oficjalnie mogę ogłosić, że zdecydowałam się na 3. podejście in-v, tym razem komercyjne (po dwóch rządówkach) w obecnej klinice. We wsi Kraków.
Wybrałam dawcę.. (łatwo nie było..), zakupiłam.
Dobiłam targu z dotychczasową kliniką.
I od wczoraj się kłuję Gonapeptylem, a w przyszłym tygodniu dojdzie Puregon.
Jak wszystko dobrze pójdzie, to w lutym punkcja i następnie transfer. Pod koniec lutego jadę do Anglii, mam nadzieję że wysikam tam coś pozytywnego dla mojego małża.
Za procedurę bulimy 5400, za pierwszy transfer 200, za kolejne 500 (razem z mrożeniem).
Nie wiem czy to dużo czy to mało, mam wielką nadzieję że to moja ostatnia stymulka.
Całej nocy nie przespałam, zastanawiając się czy dostanę hiperki. Gin mnie wczoraj trochę postraszył że mogę wylądować w szpitalu na albuminach. Bardzo nie chcę tego.Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyta moja kumpela wyhodowała 8 jaj z czego jedno sie zapłodniło ale nie dozyło do transferu.....lekarz był w sumie zdziwiony bo wyniki miała eleganckie podobno, chodzi o hormony, zbadał dokładniej te jajca i okazało sie że to jakas wada genetyczna że te jajka nie maja wystarczajacej ilosci grudek czy nie wiem jak to nazwac ,kuleczek?pecherzykow? w srodku...ale ja pocieszył że nie wszystkie takie musza być i bedzie podchodzic znowu
Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:A dziękuję, chomikuj i obłóż najlepiej naftaliną
.
Ale tyle toc to nie potrwa, do czorta, forumowe ciaze leca jak z bicza strzelil!
moremi, Sabina, sandra80, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry wszystkim.
Dzięki za troskę i wsparcie. Bardzo to miłe.
Cieszę się, że dzisiaj już trochę ruch na forum jest, bo przez te ostatnie dni to jakaś straszna nędza.
Nie lubię.
Lubię jak na ovu jest gwarancja i wesoło. Lepiej już jak się sprzeczamy (kulturalnie rzecz jasna) niż jak milczymy.
Co by tu jeszcze.
My już w szpitalu. W piątek kolonoskopia, tak więc od jutra zero jedzenia i lewatywy. W końcu coś się będzie wyjaśniać.
I spotkałam na korytarzu kolegę od końca studiów niewidzianego. Tydzień temu jego córka miała kolonoskopię. Polip.
Przypadek? Coraz bardziej się utwierdza, że przypadków nie ma.
Jeszcze raz dziękuję za to, że jesteście.
Reni, pinda889, Aasiula, moremi, Bozia3, Mimbla, Magda*, Iwone, Jastra, peppapig, Dziobak, Sabina, malgos741, ivf-ivf, paszczakin, sandra80, *aga*, kapturnica, Magdala, efcia, Simba, SolarPolar, beates, gosia7122, Kisiel, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Powodzenia Wacia
Ja już się boję do Wacika coś mówić, bo widzę, że cała w nerwach. Jeszcze gdzieś torebkę posieje.
macduska, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, krycha.stara, efcia, Simba, Kisiel, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pinda889 wrote:Wacia jak wszystko bedzie ok to ci sie nalezy nowa torebka...
i na dodatek w temacie ovu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23c0bab64368.jpgIwone, Mimbla, Sabina, moremi, macduska, sandra80, kapturnica, krycha.stara, Magdala, efcia, Simba, Kisiel, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry.Ciapa na ulicy , ciapa na drodze.Jeszcze dzien,dwa i po sniegu bedzie.
Mlody po 3cim szczepieniu na nfz.Coraz lepiej znosi kłucia .Jeszcze 2 na pneumokoki i raz na zoltaczke i spokoj na kilka miesiecyNo i ladnie dalej przybiera na wadze.Moze nie nalezy do wagi ciezkiej bo na watku sa naprawde big boye
ale a te 6550gram i przybral za ostatni miesiac 900gram .Jak na 4ty miesiac to bardzo ladnie bo dzieciaki juz zwalniaja wtedy z waga .No i najwazniejsze ,ze zdrowy jak rydz
No my też po szczepieniach ale dopiero druga tura. No i sam rota virus dodatkowo.
Waga hmm 8300... z tego nam te 300 na ubrania odjeli.
PS gupio mi tak pisać kiedy nie jestem na bieżonco...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:03
Sabina, malgos741, Magda*, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mimbla cieszę że ruszyło z ivf..
kibicuję. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:25
Mimbla, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny