35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMegan bardzo mocno wspieram. Dasz rade. Nie rob juz fikolkow tylko wedle zalecen lekarza odpoczywaj. W domu nich chlopy teraz biegaja i sprzataja, gotuja itp.
Reni sama widzisz jak to jest. Ja tez tak mam. Owszem w tej chwili jest tak ze sie nie nastawiam. Mam wrazenie ze i tak nic z tego nie bedzie i podchodze z coraz wieksza obojetnoscia ale kibicowanie pod wykresem mnie wkr.... Dlatego tez nie lubie juz sie ukazywac.
A tak w ogole pozdrawiam Was wszystkie o poronku. Mam nadzieje, ze wstaniecie usmiechniete i pelne werwy do dzialania.
Aga trzymam kciuki za Iui. Dobrze ze sie nie nastawiasz i podchodzisz na luzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 06:21
Iwone, Rzutka, Bozia3, Reni, inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia superowo
Aga pozytywne wibracje dla Ciebie
Caffe myślę że może owulka później ? i niezła ta twoja gra hihihi
Megan naprawdę trzymaj się i odpoczywaj w łóżku - jeszcze tylko 2 miesiące
Nati
Mango, Bozia3, inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, ciezko nadazyc nad wszystkimi wpisami
moze jakies plusiki nowe ? A ja o nich nic nie wiem?
U mnie temperatura nawet sie pnie ale objawy takie jak bol piersi ustaly( nie wiem czy choc jeden punk dzis zbiore z tego zadziwiajacego detektora ciazy
choc powiem Wam ze jak bylam w ciazy dwa razy przy robieniu testu nie nie mialam wogole objawow wiec na razie jeszcze nie rozpaczam
Milego dnia pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 08:53
Bozia3, inessa, bliska77, anek42 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Choć raz mam nadzieję, załapię się na okrągłą stronę....bo zawsze mi umyka...a 1400 to piękna liczba...
Kurcze najbardziej mi żal tych cykli Waszych, gdzie wszystko ok - a nie wychodzi....bo jeśli coś się zaburza - nie ma owulki, albo serduszek, albo czegoś tam - no to łatwiej się pogodzić...a tak to wszystko gra - wszyscy się starają i dupa...Czemu to się nie udaje- czy rzeczywiście wiek ma takie znaczenie ogromne, że już po prostu nie wychodzi? Jakoś mnie dzisiaj chyba sentymentalnie bierzegrosza, inessa, bliska77, gosia7122, anek42 lubią tę wiadomość
-
i to najbardziej jest frustrujące
Bozia3 wrote:Kurcze najbardziej mi żal tych cykli Waszych, gdzie wszystko ok - a nie wychodzi....bo jeśli coś się zaburza - nie ma owulki, albo serduszek, albo czegoś tam - no to łatwiej się pogodzić...a tak to wszystko gra - wszyscy się starają i dupa...Czemu to się nie udaje- czy rzeczywiście wiek ma takie znaczenie ogromne, że już po prostu nie wychodzi? Jakoś mnie dzisiaj chyba sentymentalnie bierzeMango, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
ja już się martwie czy moje jaja to nie zbuki
Bozia3 wrote:Polarmisiu - nie poddawaj się zupełnie, jeszce kilka lat będziemy przecież produkować te jajca...polarmiś, Mango, Bozia3, Iwone, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość