35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to jak będzie następnym razem, to polecam:
-kawior w dużej ilości - najlepiej czerwony - jest w średniej cenie i bardzo smaczny
-dobrą wódkę, mają też świetne koniaki
-krówki cukierki- czarne z gorzką czekoladą i złote z mleczną
-tarańkę - suszoną rybę w soli - super wieczorami do piwa
-wątróbkę rybną w konserwie - super do past wszelakichcaffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mają też tam taka zajebistą zielona herbatę w owalny metalowych puszkach. Najlepsza jaką piłam w życiu.
Alkohole znamy.Wina z Massandra mrrrrrr.... Cukierki w bardzo oryginalnych smakach.
I fajnie ze mówisz o suszone rybie. Intrygowała mnie ale nie odważyłam się skosztować. Nawet kiedyś Cie miałam o nią pytać. To jest gotowe do jedzenia od razu?
Mąż opowiadał, że jedli jakieś naleśniki z wątróbki. :-o
kupowałam w litewskim sklepie w Londynie
tam tez zasmakowałam we wschodnich produktach i nie mam namysli chinskichcaffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Herrka wrote:dla kawioru poszłabym pieszo
idźta przez zboże, we wsi Moskal stoi
Herrka, malgos741, macduska, Mega, moremi, satori, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłej leniwej niedzieli dziewczyny
Ja oczekuję gości więc w domu pachnie szarlotką....uwielbiam zapach pieczonego ciasta
Dzień jakoś miło się zaczął...pojawiła się perspektywa że mąż za jakiś czas będzie pracował na miejscu....koniec zimnych stóp
Nie zaciskam nic żeby nie raziło innych po oczach....ale powodzenia szczerze życzę !
satori, malgos741, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, Dobrawa, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
A ja zaciskam kciuki za wszystkie potrzebujące bo nikt mi zabronic nie może, se se se. Miłej niedzieli babki
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, moremi, malgos741, Dobrawa, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie byłam wczoraj na ovu przez prawie cały dzień i nie do końca wiem co się wydarzyło, bo wiadomości wymoderowane.
Powiem tylko tyle, warto czasami zatrzymać się w miejscu, złapać trochę oddechu i włączyć myślenie - nie mylić z kombinowaniem.
Ponieważ wymieszały się ze sobą dwa światy, co było do przewidzenia, proponuję jednak starać się je rozdzielać i nie budować murów, już nawet nie sztucznych, bo widać, że to już przekroczyło granice dobrego smaku, nie mówiąc już o kulturze.
Każdy niech pozostanie tam gdzie mu dobrze, ale niech się nie wpier.ala żeby mącić bo sobie tak postanowił żeby się odegrać, albo rozładować pokłady swoich frustracji, a może dowartościować, bo w realu ma z tym problem.
To wszystko jest chamskie, żałosne i robione celowo, z premedytacją.
Uwaga tylko na to, żeby się we własnym szambie nie utopić.
Miłej niedzieli i powodzenia dla tych, które go dzisiaj potrzebują.
Dobrawa, ivf-ivf, Berenika, Zuzia1, Bozia3, krycha.stara, Iwone lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry niedzielnie
Aga ciesze sie z Toba z meza. Zawsze bardzo wspolczuje tym, ktore maja mezow daleko. U n'as temat pojawil sie 2 razy ale ja sie nie zgodzilam.
Mojej przyjakcoilki maz znalazl bardzo dobra posade w swietnej firmie. 600 km od domu. Nie mogli wyjechac bo jedno dziecko z poprzedniego malzenstwa i ojciec sie nie zgodzil. Zdecydowali, ze on wyjedzie chociaz na rok, bo dla jego kariery to swietna odskocznia. Wyjechal. Wracal w piatki i wyjezdzal w niedizele. To bylo straszne. Oboje zyli tylko od weekendu do weekendu, jak wyjezdzal to byla masakra, wszyscy plakali: moja przyjaciolka, jej maz i dzieci.
Wrocil po 3 miesiacachw dupie z kariera
Dobrawa, Sabina, *aga*, Berenika, Dziobak, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość