35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Ja na koncu , zamkne "bal".
W srode Mimbla i Kometa transfer a ja w czwartek. Ale nam sie tydzien kroi !
Dzieki za wsparciemoremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Masz na mysli krotkie na chlopaka ?
Coś w tym stylu, może jakaś asymetria...ale jestem strasznie niezdecydowana. Mąż mnie pociesza że jak nie wyjdzie to maszynką na zero mnie wyrównaBISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyW temacie moderowania postów to o ile dobrze pamiętam usunięte są te, które były wulgarne i obraźliwe. Taka chyba jest rola moderatora?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:49
malgos741, kapturnica, Mega, Berenika, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Coś w tym stylu, może jakaś asymetria...ale jestem strasznie niezdecydowana. Mąż mnie pociesza że jak nie wyjdzie to maszynką na zero mnie wyrówna
Polecam krótkie, ja mam i sobie chwalę.*aga*, malgos741, Berenika, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Polecam krótkie, ja mam i sobie chwalę.
ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiłej Niedzieli
Reni,Bisca,Mimbla,Kometa kciuki &&& żeby wam się zarodki pięknie rozwijały i potem w macicę wgryzały i tam 9 miesięcy rosły i buszowały
a w Kato buro,ponuro wietrznie,mokro fuj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:27
Mega, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Polecam krótkie, ja mam i sobie chwalę.
Witam niedzielnieBerenika, BISCA, macduska, *aga*, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Coś w tym stylu, może jakaś asymetria...ale jestem strasznie niezdecydowana. Mąż mnie pociesza że jak nie wyjdzie to maszynką na zero mnie wyrówna
Ja bym niz miala chyba odwagi, ale jak masz ochote to zrob to. Wlosy odrastajaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja też mam krótkie. Choć już za bardzo podrosly więc jutro idę odwiedzić fryzjera. Młodej podetniemy końcówki, bo jej się rozdwajają i grzywke, bo za długa
Witam niedzielnie
A dwa dni temu farbowałam sama sobie na średni blond,farba z LONDY ,bardzo lubię nimi farbować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:34
*aga* lubi tę wiadomość
-
Moj maz pojechal umyc mi samochod. Bardzo mu jestem za to wdzieczna i bardzo mu wspolczuje, bo auto w okropnym stanie. Nie potrafie o nie dbac.
W nagrode postanowilam zrobic karpatke
Tylko, ze on nie lubi. Trudno, zjem za niego, zeby nie mowil ze nic dla niego nie robie hyhypierwiastka, ComeToMeBaby, Mega, *aga*, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Moj maz pojechal umyc mi samochod. Bardzo mu jestem za to wdzieczna i bardzo mu wspolczuje, bo auto w okropnym stanie. Nie potrafie o nie dbac.
W nagrode postanowilam zrobic karpatke
Tylko, ze on nie lubi. Trudno, zjem za niego, zeby nie mowil ze nic dla niego nie robie hyhy
Ja lubię myć auto i sprzątać w środku, generalnie mam fioła na tym punkcie, a auto mam koloru białegoBISCA lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:storczyki mają pąki
grudniki mają pąki
chyba sie komuś pory roku poprzestawiałymamy widocznie tą samą porę roku w domach
BISCA lubi tę wiadomość