35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:ja czasem nie ogarniam co, kto i kiedy.
A z kim to już w ogóle
A ja jestem bezpartyjna, do żadnego obozu nie należę choć najbliżej mi do piersi KukizaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:14
Dobrawa, BISCA, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Moje dziecko dzis wyjatkowo mobilne wlasnie za misiem przzesunelo sie z jednego
Lozka na drugie,z duzego na dostawke
Tak na plecach gowa do tylu podrozuje
Tu macie na chwike jak juz misia zlapalo
Ciach/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:23
*aga*, caffe, BISCA, malgos741, pierwiastka, Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa słodziak nieziemski
A fryzura w awatarze strzał w dziesiątkę
Właśnie ja potrzebuję jakiejś zmiany i chyba jutro popełnię czyn i obetnę włosy na krótko...wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy takich nie miałamBISCA, Dobrawa, Bozia3 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ivf-ivf wrote:No właśnie, o Tobie też będę pamiętać, kiedy to?
Ja na koncu , zamkne "bal".
W srode Mimbla i Kometa transfer a ja w czwartek. Ale nam sie tydzien kroi !
Dzieki za wsparcie*aga*, Dobrawa, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Dobrawa słodziak nieziemski
A fryzura w awatarze strzał w dziesiątkę
Właśnie ja potrzebuję jakiejś zmiany i chyba jutro popełnię czyn i obetnę włosy na krótko...wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy takich nie miałam
Masz na mysli krotkie na chlopaka ? -
dzień bry
herbatę z cytryna popijam bo jakoś mnie dziwnie brzuch boli
wczoraj dzień z cyklu: robota, sexy, drzemka, obiad, spanie, podsumowując czułam się jakby mnie słoń przeleciał a potem walec wyprasował
dziś leniwa niedziela, żeberka w coli sie pieką na obiad a potem idziemy obejrzeć malutką Z, misiek dla młodej jest, maskotka dla starszej siostry też, kwiaty dla mamy są a dla ojca flaszka, na zdjęciach Z jest taka podobna do swojej siostry z tamtego czasu że można sie pomylić
teściowie oczywiście byli z wizytą i uprzejmie nadmienili że zamiast tyle pracować to powinniśmy się postarać o swoje dziecię bo teraz nasza kolejnawet mi się nie chciało tłumaczyć, mąż usiłował popełnić jakiś żart o naturalnej antykoncepcji (czytaj telefony w najmniej odpowiednim momencie itp itd) ale chyba nie do końca mu się ten żart udał
nie nadrabiam bo nie mam siły ale kciuki i kegle zaciskam za wszystkie potrzebujące &&& XXX ale by było super jak by z tego wyszła zielona falai tyle fajnych awatarów z brzuszkami
Dobrawa, macduska, malgos741, *aga*, moremi, BISCA, Dziobak, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bisca
Ta fotka nie uchwycila,ale on naprawde fajny jest
A ,ja wiesz jak ta rasowa matka dla ktorej jej dzieci to najpiekniesze sa
Poczekaj chwilke a tez bedziesz miala cudo nad cudami w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:27
malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu