35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:acha,byłam w mieście i grube frytki z majonezem zaliczyłam
Dobrawa, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Bozia spełnia marzeń
Dzisiaj 1 maja:)
Pamiętacie jak się szło w pochodzie?
Buziaczki -
u nas pieknie,córa ma wakacje i biedna siedzi w domu
tak to jest jak sie jest w nowym miejscu
poczatki nie takie łatwe,szczególnie dla nastolatków
no ale nic ,robie wszystko by ja wyciagac zza książki
pozdrawiam
jak tam staraczki?
testuje ktoś?
Wszyscy w domu -
Hej:)
Planowalam zrobić test 7 maja ale te objawy jakos nie dawały mi spokoju, np. Ból podbrzusza od owulacji, temp. Podwyższenie temp, ból sutkow, od paru dni rozdrazniona jestem i jest mi niedobrze. Test wyszedł pozytywnie, tzn ta druga kreska blada. Nie wierzę!!! A może za wcześnie moja radość?!Dobrawa, kicia 123, Mika2009, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki
Ja dalej nie mogę uwierzyć, że może jednak się udało.
Test wyszedł słabo, ta druga kreska ledwo widoczna, w rzeczywistości lepiej widać.
http://static.pokazywarka.pl/i/6565792/792513/img-20160503-184410.jpg
Dobrawa ja 3 miesiące temu poronilam, bardzo krwawilam przez 8 tygodni. Miałam niedawno usg i podejrzewali u mnie zespół policystyczny jajników a tu taka niespodzianka
Mika trzymam kciuki by za miesiąc się udałoMika2009, Dobrawa, krycha.stara, caffe lubią tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Hej,
Bulkasia - gratulacje !!
Bozia - spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe !
U mnie niestety @ przyszła
No to zaczynasz nowy cykl...aż do skutkuMika2009, krycha.stara, beates lubią tę wiadomość
-
Bulkaasia - no kreska jak nic !! No to jeszcze raz gratki i życzę cholernie nudnych kolejnych miesięcy.
Bozia - no to dobrze że się udało balowanie A co do formy no cóż ... wiem jak jest
No zaczynam kolejny cykl, zobaczymy czy Bulkaasia rozpoczęła dobrą passę OBY tak było !!Bozia3, bulkaasia, krycha.stara lubią tę wiadomość