35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:acha,byłam w mieście i grube frytki z majonezem zaliczyłam
Dobrawa, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Bozia spełnia marzeń
Dzisiaj 1 maja:)
Pamiętacie jak się szło w pochodzie?
Buziaczki -
u nas pieknie,córa ma wakacje i biedna siedzi w domu
tak to jest jak sie jest w nowym miejscu
poczatki nie takie łatwe,szczególnie dla nastolatków
no ale nic ,robie wszystko by ja wyciagac zza książki
pozdrawiam
jak tam staraczki?
testuje ktoś?
Wszyscy w domu -
Hej:)
Planowalam zrobić test 7 maja ale te objawy jakos nie dawały mi spokoju, np. Ból podbrzusza od owulacji, temp. Podwyższenie temp, ból sutkow, od paru dni rozdrazniona jestem i jest mi niedobrze. Test wyszedł pozytywnie, tzn ta druga kreska blada. Nie wierzę!!! A może za wcześnie moja radość?!Dobrawa, kicia 123, Mika2009, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki
Ja dalej nie mogę uwierzyć, że może jednak się udało.
Test wyszedł słabo, ta druga kreska ledwo widoczna, w rzeczywistości lepiej widać.
http://static.pokazywarka.pl/i/6565792/792513/img-20160503-184410.jpg
Dobrawa ja 3 miesiące temu poronilam, bardzo krwawilam przez 8 tygodni. Miałam niedawno usg i podejrzewali u mnie zespół policystyczny jajników a tu taka niespodzianka
Mika trzymam kciuki by za miesiąc się udałoMika2009, Dobrawa, krycha.stara, caffe lubią tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Hej,
Bulkasia - gratulacje !!
Bozia - spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe !
U mnie niestety @ przyszłaAle forma już nie taka...i połowę czasu wolnego człowiek zdycha, zamiast spacerować po bulwarach..
No to zaczynasz nowy cykl...aż do skutkuMika2009, krycha.stara, beates lubią tę wiadomość
-
Bulkaasia - no kreska jak nic !! No to jeszcze raz gratki i życzę cholernie nudnych kolejnych miesięcy.
Bozia - no to dobrze że się udało balowanieA co do formy no cóż ... wiem jak jest
No zaczynam kolejny cykl, zobaczymy czy Bulkaasia rozpoczęła dobrą passęOBY tak było !!
Bozia3, bulkaasia, krycha.stara lubią tę wiadomość