35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika2009 wrote:Bozia - to działajcie, działajcie
ja zrobiłam test i nic
także czekam na @
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia - Ponoć faktycznie co 2 dzień lepiej, że wówczas wytworzy się więcej dobrych żołnierzyków. Ja jednak przestałam się tym kierować, działamy kiedy mamy ochotę a że ja podczas owulacji mam największa
A który cykl próbujecie ?
P.S. przysłali mi wyniki badań ze szpitala za granicy (ale ad krzepliwości badań brak, okazuje że są u lekarki a nie w klinice) Mam tylko list w którym piszą że białko S mam obniżone. Znowu muszę słać list żeby mi to ta kobieta przesłała (chodzi mi o tą refundację na clexane). Kurcze, czy u mnie nic nie może być proste ??? Choć i tak się cieszę że się odezwali.
Bulkaasia - tak przypuszczałam, że raczej się nie wstrzelimy bo wstrzymywaliśmy się ze względu na wyniki badania nasienia i nie wiem czy nie zadzialiśmy chwile po owulacji. Chociaż poczekam jeszcze jak jutro nie dostane to w środę powtórzę test lub pojadę na bete. (u nas pierwszy cykl starań od ostatniego poronienia - sporo czasu czekaliśmy ale to już związane z innymi wydarzeniami).
W środę minie rok od zabiegu. Miałabym już maleństwo przy sobie.Za to o kolejnej dacie nie zapomnę nigdy bo poroniłam w swoje urodziny
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej dziewczyny, co tam słychać? jak mineła niedziela?
Ja dziś z dziećmi poza domkiem, ale migrena mnie dopadła po południu
Jutro do pracy, weekend stanowczo był za krótki
Maredd jakie badania będziesz robić?macduska lubi tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Hej Laseczki
Ja lekko podlamana bo wczoraj dostałam telefon z przychodni, że dziś mam być o 17 u lekarza. Tydzień temu robiłam usg ( bo krwawilam nieregularne po poronieniu). Babka mówiła, że jest ok a teraz się okazuje, że podejrzewają u mnie syndrom policystyczny jajników!!! Masakra jakaś
Maredd trzymam kciuki za badania
Bozia, nie ma co trzeba próbować, , w końcu musi się udać
Miłego poranka przy kawusi życzę
Bozia3, Maredd lubią tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Bozia - Ponoć faktycznie co 2 dzień lepiej, że wówczas wytworzy się więcej dobrych żołnierzyków. Ja jednak przestałam się tym kierować, działamy kiedy mamy ochotę a że ja podczas owulacji mam największa
A który cykl próbujecie ? -
bulkaasia wrote:Hej Laseczki
Ja lekko podlamana bo wczoraj dostałam telefon z przychodni, że dziś mam być o 17 u lekarza. Tydzień temu robiłam usg ( bo krwawilam nieregularne po poronieniu). Babka mówiła, że jest ok a teraz się okazuje, że podejrzewają u mnie syndrom policystyczny jajników!!! Masakra jakaś
Maredd trzymam kciuki za badania
Bozia, nie ma co trzeba próbować, , w końcu musi się udać
Miłego poranka przy kawusi życzę
No to idź do lekarza - ważne, że jest diagnoza. Nie załamuj się - oby wszystko wyszło okbulkaasia lubi tę wiadomość
-
Hej
Jestem po wizycie i faktycznie lekarz podejrzewa syndrom policystycznych jajników Żeby mieć pewność 100% mam zrobic dwa badania krwi. Pierwsze 21 dni po lub 7 dni przed okresem aby zbadać progesteron a drugie w 1-3 dniu miesiączki na FSH, LH, prolaktyna i testosteron. Także lekka załamka jest
Myślałam,ze będę testować za tydzień ale teraz to chyba nie ma sensu i trzeba czekać do okresu, ehhhh.... podbrzusze boli jak na @
Dobrawa pozdrawiam
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:No to cześć
Gotuję bigos bo tak mi się go dzisiaj zachciało, że szok
Aaaalllle nic z tych rzeczy, to zwykła zachcianka, to tak w kwestii wyjaśnień i domysłówkrycha.stara, Dobrawa, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tylko nie o smrodach...błagam...bo to nudą wieje już okropną..
ja się przymierzam do ciasta z fasoli - podobno jest dobre ...
a ciasto fasolowe jest super
Najlepszego z okazji urodzinBozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość