35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Obecna!
Raz lepiej, raz gorzej. Zdecydowanie lepiej sie czulam w tamtym tygodniu i naiwnie wierzylam ze koniec zdychania. Pomylilam sie
A jak u Ciebie ? Niedlugo parentalne ?
Za dwa tygodnie.
Już się boję.
A czuję się tak jak Ty. Różnie.
Rano wulkan energii a wieczorem dętka totalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:54
BISCA lubi tę wiadomość
-
A mój Kajtek siedzi w domu z zapaleniem krtani. Siedzi, płacze, rzyga, kaszle, kicha, gorączkuje i ucieka przed inhalatorem. Raz się udało przeprowadzić akcję inhalacji, ale to za mało. Za chwilę idę walczyć znowu, bo jak nie, to przejdzie na antybiotyk, a tego nie chcę...
-
macduska wrote:Za dwa tygodnie.
Już się boję.
A czuję się tak jak Ty. Różnie.
Rano wulkan energii a wieczorem dętka totalna.
Jedziemy na tym samym wozku
Ja ide do lekarza w czwartek. Bedzie obliczac ryzyko Z usg i pappa. Ale po tej przeziernosci , jestem spokojna. tez recepte na zelazo zeby zbic anemie. -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jedziemy na tym samym wozku
Ja ide do lekarza w czwartek. Bedzie obliczac ryzyko Z usg i pappa. Ale po tej przeziernosci , jestem spokojna. tez recepte na zelazo zeby zbic anemie.
U mnie przezierność kijowa wyjdzie, choćby ze względu na wcześniejsze grzebania w macicy. Więc dodatkowy stres. -
Bozia3 wrote:A mój Kajtek siedzi w domu z zapaleniem krtani. Siedzi, płacze, rzyga, kaszle, kicha, gorączkuje i ucieka przed inhalatorem. Raz się udało przeprowadzić akcję inhalacji, ale to za mało. Za chwilę idę walczyć znowu, bo jak nie, to przejdzie na antybiotyk, a tego nie chcę...
U nas ostatnio sprawdzilo sie zakladanie drugiej maseczki jakiejs maskotce. Wojtek lepiej znosi jak sie inhaluje z pieskiem albo z kotkiem.kicia 123, BISCA, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A Adas ma chyba leukocyty w moczu. Siki ciemne, brzydko pachnace, zrobilam test domowy na obecnosc roznych takich. Jutro bede znowu lapac siki i niesiemy je do lekarza. Jeszcze nam antybiotyku brakowalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:21
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A Adas ma chyba leukocyty we krwi. Siki ciemne, brzydko pachnace, zrobilam test domowy na obecnosc roznych takich. Jutro bede znowu lapac siki i niesiemy je do lekarza. Jeszcze nam antybiotyku brakowalo.
Żart.
Niedobrze. A objawy jakieś ma? Może się odwodnił?moremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Tym że ma we krwi to bym się nie martwiła.
Żart.
Niedobrze. A objawy jakieś ma? Może się odwodnił?
Ma stan podgoraczkowy popoludniami i wieczorami od 3 dni, moze byc tez, ze cos go ogolnie bierze, bo dzis zaczal kaszlec. A w przedszkolu malo pije. Moze byc, ze ten mocz przez to gesty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysatori wrote:Witam Was
Zmieniliśmy umowę na internet m.in. i szlag mnie już trafia i mam go po HORIZON. Wywala mnie co chwilę, nic nie mogę doczytać, a ja się rukwa nie powinnam denerwować.
A w ogóle to mam serdecznie dość, boli mnie wszystko co tylko może a ja rosnę i rosnę i niedługo przerosnę … coś tam coś tam …i coś tam
Jest niestety opcja, że mam rozejście spojenia większe niż ustawa przewiduje. Dowiem się za 1,5 tyg na usg ale jak to się potwierdzi to mi cesarkę zrobią. Buu
Już namierzyłam pasy na rozejście spojenia. Jak takie coś kupię to już całkowity Robocop ze mnie będzie.
I wreszcie postanowiłam zasiąść na doopie od przyszłego tygodnia bo już nie wyrabiam a tu chyba jakieś torby powinnam pakować czy jak?
Wacia prenatalne to duży stres. Trzymam mocno za wyniki
Sabinka zdrowiej. Jak się czujesz? Brzuch się obniża?
Biszkopt z każdym dniem będzie lepiej
Rozejscie spojenia? Ala! No to będziesz mieć ccmoremi lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiesz. Ja chyba nie urodze. A w każdym razie nic na to nie wskazuje. Pewnie mnie wyprzedzisz z córeczką torby spakoj
Rozejscie spojenia? Ala! No to będziesz mieć ccSimba, Sabina lubią tę wiadomość