35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tia tez sobie marzyłam o takim naturalnym, z własnymi skurczami itp itd . A było jak przy pierwszym oxy bo szacowna macica nie miała ochoty popracować sama
krycha.stara, Sabina, kapturnica, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jak za pradziejow wiesz ze żyjesz tak boli
Sabina, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Max ostatnio mial to samo. Najbardziej pomogl mu odpowiednik tantum verde w sprayu i czopki przeciwbolowe. Po trzech dniach samo przeszlo.
Aaa i lody.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4033afae3f2c.jpgSabina, macduska, BISCA, beates, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nienienie Sabinka, pakuj sie i przyjezdzaj.. urodzisz, przypadkiem, u nas...
a jak juz musisz tam to faktycznie moze lepiej samodzielnie, bez oksy..
niemniej- Ty przecie jeszczce przed terminem, to nie ma jeszcze sie co dziwic "ze jeszcze nie uroooodzilas!"
W związku z tym ze schodów mało i męża tez deficytowo mam skupię się na sprzątaniu. Jutro wyszoruje białe krzesła z gościnnego. Jak myślicie? Wystawić na balkon? Szybko wyschna tylko czy muchy ich nie zafajdaja? Potem zrobię prasowanie. A jak dam rade to jeszcze spacer zalicze. Ale w to już wątpię, bo rok za bardzo boli.
W piątek zajmę się łazienką. Fugi trzeba wyczyścićmoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Od jutra wyrażam plan. 3xs
W związku z tym ze schodów mało i męża tez deficytowo mam skupię się na sprzątaniu. Jutro wyszoruje białe krzesła z gościnnego. Jak myślicie? Wystawić na balkon? Szybko wyschna tylko czy muchy ich nie zafajdaja? Potem zrobię prasowanie. A jak dam rade to jeszcze spacer zalicze. Ale w to już wątpię, bo rok za bardzo boli.
W piątek zajmę się łazienką. Fugi trzeba wyczyścićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 14:52
Sabina, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wy to macie marzenia! Dzieciak ma wyjsc z brzucha bezkolizyjnie i bezbolowo. A skurcze srurcze, czy moje wlasne czy nie? Toc do domu ich nie biere
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Sabina wyglądasz rewelacyjnie Ciąża Ci służy...I nie przyśpieszaj - wyśpij się i odpoczywaj...
Prawda jest taka że my i tak nie mamy wpływu na to kiedy urodzimy. A że przy okazji może zdążę dom wydprzatacmoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Odezwała sie ta co dostała cała apteke znieczulen . Weź wstydzić sie powinnaś,co to był za porod jak nic Cię nie bolało .
Nie bolalo mnie, bylo fajnie, wesolo, mam super wspomnienia. Jeszcze bym ze 3 dziecka urodzila, tak super bylo!kapturnica, BISCA, villemo_gbm, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A ze niby dlaczego mam sie wstydzic? Za bole porodowe jest + 3 do lansu?
Nie bolalo mnie, bylo fajnie, wesolo, mam super wspomnienia. Jeszcze bym ze 3 dziecka urodzila, tak super bylo!
Ból jest częścią życia...a znieczulanie się na wszystko pogłębia się...Już niedługo do pierdnięcia się będzie używało znieczulenia. Rozumiem jakieś operacje, ale np. każda wizyta u stomatologa kończy się na tym, że histeryków trzeba znieczulać - to już parioda .Sabina lubi tę wiadomość
-
Nie dotarlam na bete ani wczoraj, ani dzis. Korki takie, ze nie chce mi sie do labu przez pol miasta tluc.
Wczoraj po poludniu jeszcze raz zatestowalam i zadnych watpliwosci - krecha jak byk.
Sabina, cudnie wygladasz!kapturnica, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, beates, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:eee to jeszcze nie chamstwo, ale pewnie będziesz mieć okazję zobaczyć...
A spoko spoko. Udzielałam się w życiu na paru forach, wiem z czym to się je, więc nic mi niestraszne
Mysza gratulacje
Ja się zastanawiam na ile moje mdłości to wynik "możeczegoścotamwyszło" a na ile mój łeb dostał na starość i pulsuje w jednym rytmie "małe!" -
Bozia3 wrote:hehe już nie pamiętasz, jak Twój chłop z kałachem chciał latać po szpitalu, bo nie chcieli Ci zrobić cesarki....a teraz ochy i achy...
.moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adas odkryl nowa bajke w tv. Dinopociag. Pociagi i dinozaury, czyli to co kocha najbardziej. Gdyby mu jeszcze wsadzili Reksia do wagonu, to by sie dziecko posikalo ze szczescia
Sabina, moremi lubią tę wiadomość