35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:A co ma piernik do wiatraka? Nie chcieli mi zrobic cesarki, za to zafundowali mi fantastyczny porod. To chyba moge ochac i achac? Zamiana byla bardzo opłacalna.
Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.Dziobak, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:A spoko spoko. Udzielałam się w życiu na paru forach, wiem z czym to się je, więc nic mi niestraszne
Mysza gratulacje
Ja się zastanawiam na ile moje mdłości to wynik "możeczegoścotamwyszło" a na ile mój łeb dostał na starość i pulsuje w jednym rytmie "małe!"
Paskuda opowiedz cos blizej o sobie. -
kapturnica wrote:Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.
Dzizas, jaki ja mialam fajowy porod!kapturnica, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.
Za dużo miała dobrego. Za dużo!Dziobak, Sabina, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak... hyhyhy. Ja też miałam fajny poród, ale dlatego że mnie naćpali i mam z niego tylko zdjęcia
Kapturnica... o mnie... Jestem ruda, bywam paskudna, bo mam zryte złośliwe poczucie humoru - wolę uprzedzać bo ludzie się na mnie obrażają. Poza tym dobijam 36 (oj soon), po domu plącze mi się 7-latek jęczący o braciszka ("no siostrzyczka może byyyć, ale wole braciszka"), chociaż rodzeństwo, jeśli będzie, to tylko przyrodnie. Mam fioła na punkcie kotów, kręci mi się całe stadło norwegów po domu (wespół z 7-latkiem ). A jako że mój TŻ-et zdał egzamin mieszkania razem i jest zacnie, to zdecydowaliśmy że odstawiamy tabletki i próbujemy . Tak w telegraficznym skrócieDziobak, BISCA, beates, kapturnica, macduska, villemo_gbm, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.
Dziobak, BISCA, kapturnica, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Noe od razu. 2 tygodnie pozniej
Ale Morka wcale nie była lepsza. Tamta tez po porodzie zaraz pokazywala wklesly brzuch. Ja takiego nawet po jelitowce nie mialamDziobak, beates, kapturnica, villemo_gbm, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Oooo! Przypomnialas mi!!
Dzizas, jaki ja mialam fajowy porod!
To moze raz jeszcze ?
A tak powaznie, to ja też jestem fanką znieczulenia podczas porodu.
Polecam wzzystkim . Ijeśli dane mi będzie jeszcze kiedyś rodzić to na pewno o nie poproszę.Dziobak, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wiesz ze sobie grabisz?
Ale Morka wcale nie była lepsza. Tamta tez po porodzie zaraz pokazywala wklesly brzuch. Ja takiego nawet po jelitowce nie mialam
Za to Ty wyglądasz rewelacyjnie cud, miód i malinaBISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej
Ja po wizycie Zocha waży 1500 gram, nerki dalej 7mm według mojego lekarza na ten tydzień to norma
Co do porodów to moje oba były ok a ostatni to ekspres bo 5:20 przyjechałam do szpitala bez skurczów ale z odchodzacymi wodami a 6:45 urodziłam poszło piorunemSolarPolar, Bozia3, Ruda Paskuda, beates, paszczakin, Sabina, Dobrawa, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny