X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A co ma piernik do wiatraka? Nie chcieli mi zrobic cesarki, za to zafundowali mi fantastyczny porod. To chyba moge ochac i achac? Zamiana byla bardzo opłacalna.

Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.

Dziobak, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A spoko spoko. Udzielałam się w życiu na paru forach, wiem z czym to się je, więc nic mi niestraszne ;)

Mysza gratulacje :)

Ja się zastanawiam na ile moje mdłości to wynik "możeczegoścotamwyszło" a na ile mój łeb dostał na starość i pulsuje w jednym rytmie "małe!" ;)
    Witaj
    Paskuda opowiedz cos blizej o sobie. :-)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.
    Oooo! Przypomnialas mi!!
    Dzizas, jaki ja mialam fajowy porod! :-D

kapturnica, BISCA, beates lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taaa a matka by sie poplakala z radości szorujac zasikana sofę :-P
    Nie nie, dziecko jest kulturne, leje w pieluche. A jak nie ma pieluchy, to mowi, ze chce siku i idzie na kibelek.

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie nie, dziecko jest kulturne, leje w pieluche. A jak nie ma pieluchy, to mowi, ze chce siku i idzie na kibelek.
    To po co mu pielucha jak idzie na kibelek? ???Wez sie ograniczasz je

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Za dużo miała dobrego. Za dużo!

Dziobak, Sabina, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak... hyhyhy. Ja też miałam fajny poród, ale dlatego że mnie naćpali i mam z niego tylko zdjęcia ;)

Kapturnica... o mnie... Jestem ruda, bywam paskudna, bo mam zryte złośliwe poczucie humoru ;) - wolę uprzedzać bo ludzie się na mnie obrażają. Poza tym dobijam 36 (oj soon), po domu plącze mi się 7-latek jęczący o braciszka ("no siostrzyczka może byyyć, ale wole braciszka"), chociaż rodzeństwo, jeśli będzie, to tylko przyrodnie. Mam fioła na punkcie kotów, kręci mi się całe stadło norwegów po domu (wespół z 7-latkiem ;)). A jako że mój TŻ-et zdał egzamin mieszkania razem i jest zacnie, to zdecydowaliśmy że odstawiamy tabletki i próbujemy ;). Tak w telegraficznym skrócie ;)

Dziobak, BISCA, beates, kapturnica, macduska, villemo_gbm, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dokładnie. Zwłaszcza ze Dziobson był wtedy na diecie i od razu po porodzie.miał szwsciopak na brzuchu. Pamiętam te foty :/

Dziobak, BISCA, kapturnica, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To po co mu pielucha jak idzie na kibelek? ???Wez sie ograniczasz je
    Bo sie zagapia w 80% ;-)

Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda - przyrodnie rodzenstwo zacne jest. Zawsze to brat albo siostra. A ze ojce inne?
    U mnie tez norweg galopuje po salonie. I mala znajda krotkowlosa.

BISCA, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dokładnie. Zwłaszcza ze Dziobson był wtedy na diecie i od razu po porodzie.miał szwsciopak na brzuchu. Pamiętam te foty :/
    Noe od razu. 2 tygodnie pozniej ;-)

Sabina, BISCA, beates, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Noe od razu. 2 tygodnie pozniej ;-)
    Wiesz ze sobie grabisz?
    Ale Morka wcale nie była lepsza. Tamta tez po porodzie zaraz pokazywala wklesly brzuch. Ja takiego nawet po jelitowce nie mialam ;)

Dziobak, beates, kapturnica, villemo_gbm, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oooo! Przypomnialas mi!!
    Dzizas, jaki ja mialam fajowy porod! :-D

To moze raz jeszcze ? :)
    A tak powaznie, to ja też jestem fanką znieczulenia podczas porodu.
    Polecam wzzystkim . Ijeśli dane mi będzie jeszcze kiedyś rodzić to na pewno o nie poproszę.

Dziobak, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, myślę, że młode nawet nie zauważy innego nazwiska. Przynajmniej do czasu ;). Ale już się dopytuje czy, kiedy i czy to już :P

Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiesz ze sobie grabisz?
    Ale Morka wcale nie była lepsza. Tamta tez po porodzie zaraz pokazywala wklesly brzuch. Ja takiego nawet po jelitowce nie mialam ;)
    Wypraszam sobie. Dwa miesiące po porodzie jeszcze miałam nadbagaz.
    Za to Ty wyglądasz rewelacyjnie :-) cud, miód i malina :-)

BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja po wizycie Zocha waży 1500 gram, nerki dalej 7mm według mojego lekarza na ten tydzień to norma
    Co do porodów to moje oba były ok a ostatni to ekspres bo 5:20 przyjechałam do szpitala bez skurczów ale z odchodzacymi wodami a 6:45 urodziłam poszło piorunem

SolarPolar, Bozia3, Ruda Paskuda, beates, paszczakin, Sabina, Dobrawa, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.... ja z rana nie strzymałam i pogalopowałam do szafki po test... Gupia ja gupia ;)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Mam grype. Juz mnie wczoraj bralo z letka, wieczorem mnie zlamala goraczka. Dzis dzien w lozku spedzam.
    Milego dnia!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dzień.
    U mnie starszy tez cos chory ,jeszcze dobrze sie szkoła nie zaczęła a on juz przeziebiony,kicha, smarka i jęczy :-\ Mam nadzieje ,ze Maks nie złapie od niego bo będzie wesoło :-(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Nie rodzę ;)
    Ale sprzatać też mi się nie chce. Idę poleżeć :)

Dziobson jaka grypa? Wstawaj do roboty!

Dziobak, kapturnica, beates, kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 13688 13689 13690 13691 13692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ