Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A co ma piernik do wiatraka? Nie chcieli mi zrobic cesarki, za to zafundowali mi fantastyczny porod. To chyba moge ochac i achac? Zamiana byla bardzo opłacalna.

Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.

Dziobak, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A spoko spoko. Udzielałam się w życiu na paru forach, wiem z czym to się je, więc nic mi niestraszne ;)

Mysza gratulacje :)

Ja się zastanawiam na ile moje mdłości to wynik "możeczegoścotamwyszło" a na ile mój łeb dostał na starość i pulsuje w jednym rytmie "małe!" ;)
    Witaj
    Paskuda opowiedz cos blizej o sobie. :-)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Porod jak porod niech Ci będzie ale apartament dla całej rodziny i zarcie z najlepszej restauracji mogli już sobie darowac. Kromka chleba z lyzka pasztetowej niewiadomego pochodzenia w zupełności by Ci wystarczy.
    Oooo! Przypomnialas mi!!
    Dzizas, jaki ja mialam fajowy porod! :-D

kapturnica, BISCA, beates lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taaa a matka by sie poplakala z radości szorujac zasikana sofę :-P
    Nie nie, dziecko jest kulturne, leje w pieluche. A jak nie ma pieluchy, to mowi, ze chce siku i idzie na kibelek.

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie nie, dziecko jest kulturne, leje w pieluche. A jak nie ma pieluchy, to mowi, ze chce siku i idzie na kibelek.
    To po co mu pielucha jak idzie na kibelek? ???Wez sie ograniczasz je

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Za dużo miała dobrego. Za dużo!

Dziobak, Sabina, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak... hyhyhy. Ja też miałam fajny poród, ale dlatego że mnie naćpali i mam z niego tylko zdjęcia ;)

Kapturnica... o mnie... Jestem ruda, bywam paskudna, bo mam zryte złośliwe poczucie humoru ;) - wolę uprzedzać bo ludzie się na mnie obrażają. Poza tym dobijam 36 (oj soon), po domu plącze mi się 7-latek jęczący o braciszka ("no siostrzyczka może byyyć, ale wole braciszka"), chociaż rodzeństwo, jeśli będzie, to tylko przyrodnie. Mam fioła na punkcie kotów, kręci mi się całe stadło norwegów po domu (wespół z 7-latkiem ;)). A jako że mój TŻ-et zdał egzamin mieszkania razem i jest zacnie, to zdecydowaliśmy że odstawiamy tabletki i próbujemy ;). Tak w telegraficznym skrócie ;)

Dziobak, BISCA, beates, kapturnica, macduska, villemo_gbm, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dokładnie. Zwłaszcza ze Dziobson był wtedy na diecie i od razu po porodzie.miał szwsciopak na brzuchu. Pamiętam te foty :/

Dziobak, BISCA, kapturnica, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To po co mu pielucha jak idzie na kibelek? ???Wez sie ograniczasz je
    Bo sie zagapia w 80% ;-)

Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda - przyrodnie rodzenstwo zacne jest. Zawsze to brat albo siostra. A ze ojce inne?
    U mnie tez norweg galopuje po salonie. I mala znajda krotkowlosa.

BISCA, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dokładnie. Zwłaszcza ze Dziobson był wtedy na diecie i od razu po porodzie.miał szwsciopak na brzuchu. Pamiętam te foty :/
    Noe od razu. 2 tygodnie pozniej ;-)

Sabina, BISCA, beates, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Noe od razu. 2 tygodnie pozniej ;-)
    Wiesz ze sobie grabisz?
    Ale Morka wcale nie była lepsza. Tamta tez po porodzie zaraz pokazywala wklesly brzuch. Ja takiego nawet po jelitowce nie mialam ;)

Dziobak, beates, kapturnica, villemo_gbm, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oooo! Przypomnialas mi!!
    Dzizas, jaki ja mialam fajowy porod! :-D

To moze raz jeszcze ? :)
    A tak powaznie, to ja też jestem fanką znieczulenia podczas porodu.
    Polecam wzzystkim . Ijeśli dane mi będzie jeszcze kiedyś rodzić to na pewno o nie poproszę.

Dziobak, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, myślę, że młode nawet nie zauważy innego nazwiska. Przynajmniej do czasu ;). Ale już się dopytuje czy, kiedy i czy to już :P

Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiesz ze sobie grabisz?
    Ale Morka wcale nie była lepsza. Tamta tez po porodzie zaraz pokazywala wklesly brzuch. Ja takiego nawet po jelitowce nie mialam ;)
    Wypraszam sobie. Dwa miesiące po porodzie jeszcze miałam nadbagaz.
    Za to Ty wyglądasz rewelacyjnie :-) cud, miód i malina :-)

BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja po wizycie Zocha waży 1500 gram, nerki dalej 7mm według mojego lekarza na ten tydzień to norma
    Co do porodów to moje oba były ok a ostatni to ekspres bo 5:20 przyjechałam do szpitala bez skurczów ale z odchodzacymi wodami a 6:45 urodziłam poszło piorunem

SolarPolar, Bozia3, Ruda Paskuda, beates, paszczakin, Sabina, Dobrawa, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.... ja z rana nie strzymałam i pogalopowałam do szafki po test... Gupia ja gupia ;)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Mam grype. Juz mnie wczoraj bralo z letka, wieczorem mnie zlamala goraczka. Dzis dzien w lozku spedzam.
    Milego dnia!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dzień.
    U mnie starszy tez cos chory ,jeszcze dobrze sie szkoła nie zaczęła a on juz przeziebiony,kicha, smarka i jęczy :-\ Mam nadzieje ,ze Maks nie złapie od niego bo będzie wesoło :-(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Nie rodzę ;)
    Ale sprzatać też mi się nie chce. Idę poleżeć :)

Dziobson jaka grypa? Wstawaj do roboty!

Dziobak, kapturnica, beates, kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 13688 13689 13690 13691 13692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ