35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ty się nie odzywaj
widziałam Twoje zdjęcie w ciąży
Pięknie wychudzona laska
pff
Zdjęcia w ciązy ? ?
Sabcia, pewnie zdjęcia w ciąźy nie pokażesz, ale zdjęcie brzucha to mogłabyś wrzucić .
Please
To w końcu ciązowe forumSabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A mój Kajtek siedzi w domu z zapaleniem krtani. Siedzi, płacze, rzyga, kaszle, kicha, gorączkuje i ucieka przed inhalatorem. Raz się udało przeprowadzić akcję inhalacji, ale to za mało. Za chwilę idę walczyć znowu, bo jak nie, to przejdzie na antybiotyk, a tego nie chcę...
Aaa i lody.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Zdjęcia w ciązy ? ?
Sabcia, pewnie zdjęcia w ciąźy nie pokażesz, ale zdjęcie brzucha to mogłabyś wrzucić .
Please
To w końcu ciązowe forum
Paszxza wiesz ze powoli zaczynam.się tak czuć jak ta Pani na obrazku?kapturnica, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:W domu dobrze? Bo teraz czekam na ktg w sPitalu.
Paszxza wiesz ze powoli zaczynam.się tak czuć jak ta Pani na obrazku?
BrySabina, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWróciłam do domu. KTG nadal płaskie jak biust Keiry Knightley Pewnie doczekam się wywoływania, bo nawet przepowiadaczy nie mam
A to my z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96c49821abdd.jpgbeates, Reni, macduska, Bozia3, kapturnica, BISCA, moremi, kicia 123, Mega lubią tę wiadomość
-
My po lekarzu. Siki ok. I na zasadzie jak nie wiadomo co, to na pewno jakis wirus bronchitopodobny, bo jest tez kaszel i goraczka. Pierwsze inhalacje juz za nami, poszlo dosc gladko. Ale ja sie nie piernicze z maska, tylko daje rurke - patyk do dzioba i jechane.
A u lekarza Adas wpadl pierwszy do jego gabinetu ( lekarz zawsze wychodzi po pacjenta do poczekalni i wpuszcza go pierwszego do srodka), siadl na doktorowym fotelu i wzial sobie z biurka stetoskop. Bosz, bedzie kolejny lekarz w rodzinie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:09
Sabina, macduska, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:serio Cie Kqrol wyzarl Sabinka.. Ja tez na taki efekt licze
a dobre wywolanie nie jest zle najpierw znieczulenie, potem oksy i porod jak z bajki..
Wolałabym żeby samo się zdecydowało na poród. Wtedy łatwiej. Ja już miałam wywolywany, więc chciałabym się dowiedzieć jak to jest, gdy to organizm decyduje. Ja na razie syn sie przeciaga w brzuchu, ale więcej miejsca już po prostu nie będzie miałSimba, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nienienie Sabinka, pakuj sie i przyjezdzaj.. urodzisz, przypadkiem, u nas...
Do nas tez moglabys wpasc na obiad, przrciez spokojnir moglyby Ci odejsc wody przy deserze... Tylko, ze z tym brzuchem do zadnego samolotu nie wliziesz.krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:W moim szpitalu nie ma znieczulenia
Wolałabym żeby samo się zdecydowało na poród. Wtedy łatwiej. Ja już miałam wywolywany, więc chciałabym się dowiedzieć jak to jest, gdy to organizm decyduje. Ja na razie syn sie przeciaga w brzuchu, ale więcej miejsca już po prostu nie będzie miałSabina lubi tę wiadomość