35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobrze, dobrze. mdlosci juz tylko sporadycznie, bol glowy tez. Do ogarniecia
No i zaczyna mi brzuszek wychodzic
W poniedzialek Ide na usg. Mam nadzieje ze poznamy plec.
A jak uCiebie? Lepiej, czy lepiej nie mowic ?
Bo ja wiem... Mniej muli za to przeraźliwie chce mi się jeść. Jak zjem to mnie mdli, jak zglodnieję to znowu ssie w żołądku. I tak w kółko.
Nie ma co narzekać. Jak to Sabina leciało?
Mam co chciałam.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Bo ja wiem... Mniej muli za to przeraźliwie chce mi się jeść. Jak zjem to mnie mdli, jak zglodnieję to znowu ssie w żołądku. I tak w kółko.
Nie ma co narzekać. Jak to Sabina leciało?
Mam co chciałam.
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobry pomysl. Ale daj mi troche czasu. Musze najpierw ogarnac sie w domu. A od jakiego momentu mozna motac?
Mówi się teraz sporo o tym, że pierwsze trzy miesiące to czwarty trymestr, dlatego dziecko czuje się dobrze blisko matki. Później jest chwila oddechu i niestety czas z lękiem separacyjnym, gdy znowu jest czas na ręce.
Wacia, jasne że takmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ja tak między wierszami piszę, że Jack Junior już chodzi
BISCA, beates, moremi, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Bry,
Ja dalej w kiepskim nastroju i bez energii. To juz 8 tydzien, ale mojej ginki nie ma, wiec wizyte mam zaplanowana dopiero na 6 pazdziernika. -
A moje dlogo wyczekiwane usg , ktore mialo ujawnic plec, okazalo sie rutynowa wizyta u poloznej. Zwazyla mnie, pomacala szyjke, zrobila wywiad, dala skierowanie na badanie krwi , posluchalam serduszka ( ) i czesc
Na masowe zakupy trzeba czekac do polowkowego 9 listopada. Jak to daleeeeeeekoSabina, macduska lubią tę wiadomość