35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry dziewczęta.
Pani w aptece zabiła mnie ceną luteiny. Prawie 150 zeta za 30 tabletek??? Póki co zaskoczona wstrzymałam się z wykupieniem, bo okazało się że pani dochtór przepisała mi luteinę bez refundacji. Czy w takiej sytuacji nie powinno być to refundowane? Bo jakoś nie uśmiecha mi się wywalanie 150 zeta na coś "co mi nie zaszkodzi"... Eh... od początku mi się nie podobała, rozpoczynam dalsze poszukiwanie porządnego gina.
A ja wczoraj leczyłam się metodą Paszczy. Pojechaliśmy sobie do Torunia, spotkaliśmy się ze znajomymi, potem sobie już w domu wypiliśmy winko leżąc w łóżeczku i gadając i w sumie nie wiem kiedy zrobiło się po pierwszej. Zdechniętam dzisiaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dowcipna... ale oniemiałam bo jak gdzieś na forum czytałam to jakieś grosze, a jak ta mi rzuciła ceną to szczękę z lady zbierałam.
-
Ruda Paskuda wrote:Dowcipna... ale oniemiałam bo jak gdzieś na forum czytałam to jakieś grosze, a jak ta mi rzuciła ceną to szczękę z lady zbierałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie planuję się zapisać do pana doktora, którego sobie upatrzyłam wcześniej, ale że nie przyjmuje popołudniami to stwierdziłam że może znajdę kogoś innego. Ale chyba jednak warto wyrwać się z pracy do kogoś porządnego. Tylko dylemat lekki mam czy lecieć do niego już teraz, przed @, czy poczekać i pójść już po.
A myślałam że jak już sobie wykupiliśmy ubezpieczenie zdrowotne to będzie tak fajnie i miło, a tu same problemy ze znalezieniem kogoś sensownego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 11:52
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na chwilę, bo syn już steka i wydaje dźwięki podobne do parskania morsa, miaczenia kota i nie wiem czego jeszcze
Kcialam się pochwalić, ze złożyłam dziś wniosek o macierzyński! Rok z dziećmi! Super nieważne, ze za psie pieniadze.
Morka szkoda, ze nie motam. Widzę, ze mój syn by to lubił. Lubi jak się go okreci kocem i mocno przytula. Niestety wtedy mam obie ręce zajęte i kręgosłup wola ratunku!moremi, macduska, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabinka, już jadę
a poważnie - mogę poszukać kogoś, kto nauczy
U mnie lada chwila i rok minie już mnie wcaoraj w pracy pytali kiedy wracam. Dzisiaj sprawdzilam ile mam wolnego. Całe 54 dni urlopu i dwa opieki, a w następnym znowu 26 urlopu i dwa opieki. To jeszcze trochę pobiegam za młodymBISCA, macduska, Sabina, Dziobak, beates, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Ruda ja miałam lutke 100 z prywatnego gabinetu, bez refundacji to zapłaciłam prawie 100zł. Znam Twój ból
To mój gin jakiś łaskawy. Zawsze pisał tę doustną na 100% w czasie starań. Cena nie zabijał.
Teraz mam na ryczałt.
Ale znam ból leków na 100%. Co miesiąc zostawiam parę stawek w aptece. Niestety nie wszystkie leki Młodego są refundowane.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinka, już jadę
U mnie lada chwila i rok minie już mnie wcaoraj w pracy pytali kiedy wracam. Dzisiaj sprawdzilam ile mam wolnego. Całe 54 dni urlopu i dwa opieki, a w następnym znowu 26 urlopu i dwa opieki. To jeszcze trochę pobiegam za młodym
W swoim czasie mi też kogoś znajdziesz.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinka, już jadę
U mnie lada chwila i rok minie już mnie wcaoraj w pracy pytali kiedy wracam. Dzisiaj sprawdzilam ile mam wolnego. Całe 54 dni urlopu i dwa opieki, a w następnym znowu 26 urlopu i dwa opieki. To jeszcze trochę pobiegam za młodym -
macduska wrote:Biszkopt moja paro!
Jak się miewasz?
Dobrze, dobrze. mdlosci juz tylko sporadycznie, bol glowy tez. Do ogarniecia
No i zaczyna mi brzuszek wychodzic
W poniedzialek Ide na usg. Mam nadzieje ze poznamy plec.
A jak uCiebie? Lepiej, czy lepiej nie mowic ?macduska, Sabina, beates, Dziobak lubią tę wiadomość