35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ciężarne, rzygajace, te ktore mdli i te co podpaski wlasnie kupuja
Ja dzis mialam przygode przy parkometrze ( zachcialo sie panci do miasta jechac ). Parkometr jeno na kesz, ja mam karte i 6 jednokoronowek, a najmniejsza kwota to dycha. Zalamka. Modle sie na tym parkingu nie wiem o co, nagle podchodzi mily starszy pan i ma w reku piniadz! Se mysle, ze jak ma dyche, to ma moze i wiecej. Pytam wiec, czy mnie nie poratuje 4 koronami. Pan wyciaga kase i daje z usmiechem. Wzruchlam sie strasznie. Wiem, ze to normalne, ze ludzie sobie pomagaja, ale cieszy zawsze.BISCA, Sabina, villemo_gbm, Bozia3, macduska, Magdala, Ruda Paskuda, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Witam ciężarne, rzygajace, te ktore mdli i te co podpaski wlasnie kupuja
Ja dzis mialam przygode przy parkometrze ( zachcialo sie panci do miasta jechac ). Parkometr jeno na kesz, ja mam karte i 6 jednokoronowek, a najmniejsza kwota to dycha. Zalamka. Modle sie na tym parkingu nie wiem o co, nagle podchodzi mily starszy pan i ma w reku piniadz! Se mysle, ze jak ma dyche, to ma moze i wiecej. Pytam wiec, czy mnie nie poratuje 4 koronami. Pan wyciaga kase i daje z usmiechem. Wzruchlam sie strasznie. Wiem, ze to normalne, ze ludzie sobie pomagaja, ale cieszy zawsze.Dziobak, krycha.stara, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Witam ciężarne, rzygajace, te ktore mdli i te co podpaski wlasnie kupuja
Ja dzis mialam przygode przy parkometrze ( zachcialo sie panci do miasta jechac ). Parkometr jeno na kesz, ja mam karte i 6 jednokoronowek, a najmniejsza kwota to dycha. Zalamka. Modle sie na tym parkingu nie wiem o co, nagle podchodzi mily starszy pan i ma w reku piniadz! Se mysle, ze jak ma dyche, to ma moze i wiecej. Pytam wiec, czy mnie nie poratuje 4 koronami. Pan wyciaga kase i daje z usmiechem. Wzruchlam sie strasznie. Wiem, ze to normalne, ze ludzie sobie pomagaja, ale cieszy zawsze.
To mi przypomnialo, jak kiedys zebralam w pociagu.
Jechalam z Krakowa do Bialego. Glupia ci.a w kasie powiedziala, ze nie trzeba miec miejscowki. Konduktor zas twierdzil stanowczo, ze tak. A ja zero gotowki. On natomiast mial pospsuta maszyne do obslugi kart. I mowi, ze albo kupie te miejscowke albo mam wysiadac na najblizszej stacji. Zaraz za Krakowem to bylo. Cala afera o 5zl.
Poszlam zatem do Warsa, siadlam se przy stoliku i pacze kogo by tu..prosic. Kolo mnie jakies dwie pancie gadaja przy kawie. Jak je zaczepilam, to jedna od razu glowe odwrocila w strone okna, natomiast druga wysluchala do konca i dala mi te 5 zl.
Dodam, ze mialam na sobie nowa, szara, pieeeeknie postrzepiona na rekawach i przy szyi bluze z Zary. Moze pomoglo
Milego wieczoru.
Dziobak, macduska, Ruda Paskuda, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Tja, w reku miałam jeszcze telefon i kluczyki od auta (otwartego zreszta). Do tego by mnie zgwałcic mogli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 08:10
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie to chciałam powiedzieć, że dobrze że jeszcze Ci dziecka z gwałtu nie kazali urodzić. W ogóle jak czytam niektóre rzeczy to mi się włos na głowie jeży. Okazuje się że jest całkiem realna szansa że od 2019 nie będziemy mogły sobie same wybrać ginekologa. Ba... nie będziemy mogły iść do niego bez skierowania od lekarza rodzinnego. A pójdziemy ze skierowaniem, do gina z którym lekarz rodzinny ma podpisaną umowę. Patrząc na to co się dzieje... Bareja wiecznie żywy.
moremi lubi tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Właśnie to chciałam powiedzieć, że dobrze że jeszcze Ci dziecka z gwałtu nie kazali urodzić. W ogóle jak czytam niektóre rzeczy to mi się włos na głowie jeży. Okazuje się że jest całkiem realna szansa że od 2019 nie będziemy mogły sobie same wybrać ginekologa. Ba... nie będziemy mogły iść do niego bez skierowania od lekarza rodzinnego. A pójdziemy ze skierowaniem, do gina z którym lekarz rodzinny ma podpisaną umowę. Patrząc na to co się dzieje... Bareja wiecznie żywy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI się pochwalę.
Jest Pappa:
Trisomii 21 bez NT 1: 1147 skorygowane z NT 1:4887
Trisomii 13/18 < 1: 10000Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 06:33
kapturnica, Ruda Paskuda, malgos741, Dobrawa, Dziobak, Sabina, Bozia3, villemo_gbm, kicia 123, BISCA, gosia7122, *aga*, beates, moremi, satori, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Właśnie to chciałam powiedzieć, że dobrze że jeszcze Ci dziecka z gwałtu nie kazali urodzić. W ogóle jak czytam niektóre rzeczy to mi się włos na głowie jeży. Okazuje się że jest całkiem realna szansa że od 2019 nie będziemy mogły sobie same wybrać ginekologa. Ba... nie będziemy mogły iść do niego bez skierowania od lekarza rodzinnego. A pójdziemy ze skierowaniem, do gina z którym lekarz rodzinny ma podpisaną umowę. Patrząc na to co się dzieje... Bareja wiecznie żywy.
do tej pory jestem b zadowolona z ginekologów jak i poloznictwa w ogóle.
to chyba kwestia do czego jest sie przyzwyczajonymWszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny