X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ciężarne, rzygajace, te ktore mdli i te co podpaski wlasnie kupuja ;-)

Ja dzis mialam przygode przy parkometrze ( zachcialo sie panci do miasta jechac ). Parkometr jeno na kesz, ja mam karte i 6 jednokoronowek, a najmniejsza kwota to dycha. Zalamka. Modle sie na tym parkingu nie wiem o co, nagle podchodzi mily starszy pan i ma w reku piniadz! Se mysle, ze jak ma dyche, to ma moze i wiecej. Pytam wiec, czy mnie nie poratuje 4 koronami. Pan wyciaga kase i daje z usmiechem. Wzruchlam sie strasznie. Wiem, ze to normalne, ze ludzie sobie pomagaja, ale cieszy zawsze. :-)

BISCA, Sabina, villemo_gbm, Bozia3, macduska, Magdala, Ruda Paskuda, Reni, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Ja dzis mialam przygode przy parkometrze ( zachcialo sie panci do miasta jechac ). Parkometr jeno na kesz, ja mam karte i 6 jednokoronowek, a najmniejsza kwota to dycha. Zalamka. Modle sie na tym parkingu nie wiem o co, nagle podchodzi mily starszy pan i ma w reku piniadz! Se mysle, ze jak ma dyche, to ma moze i wiecej. Pytam wiec, czy mnie nie poratuje 4 koronami. Pan wyciaga kase i daje z usmiechem. Wzruchlam sie strasznie. Wiem, ze to normalne, ze ludzie sobie pomagaja, ale cieszy zawsze. :-)
    We Polszy to by Ci te 6 zabrali i w pape dali ;)

Dziobak, krycha.stara, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    We Polszy to by Ci te 6 zabrali i w pape dali ;)
    Zapomnialas o karcie ;-)

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

To mi przypomnialo, jak kiedys zebralam w pociagu.

Jechalam z Krakowa do Bialego. Glupia ci.a w kasie powiedziala, ze nie trzeba miec miejscowki. Konduktor zas twierdzil stanowczo, ze tak. A ja zero gotowki. On natomiast mial pospsuta maszyne do obslugi kart. I mowi, ze albo kupie te miejscowke albo mam wysiadac na najblizszej stacji. Zaraz za Krakowem to bylo. Cala afera o 5zl.
    Poszlam zatem do Warsa, siadlam se przy stoliku i pacze kogo by tu..prosic. Kolo mnie jakies dwie pancie gadaja przy kawie. Jak je zaczepilam, to jedna od razu glowe odwrocila w strone okna, natomiast druga wysluchala do konca i dala mi te 5 zl.

Dodam, ze mialam na sobie nowa, szara, pieeeeknie postrzepiona na rekawach i przy szyi bluze z Zary. Moze pomoglo ;-)

Milego wieczoru.

Dziobak, macduska, Ruda Paskuda, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zapomnialas o karcie ;-)
    Tja, w reku miałam jeszcze telefon i kluczyki od auta (otwartego zreszta). Do tego by mnie zgwałcic mogli!

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Tja, w reku miałam jeszcze telefon i kluczyki od auta (otwartego zreszta). Do tego by mnie zgwałcic mogli!
    Ciesz się zes w norkach bo za kilka miesięcy by Ci w polszy kazali jeszcze dziecie z gwałtu urodzic ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 08:10

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie to chciałam powiedzieć, że dobrze że jeszcze Ci dziecka z gwałtu nie kazali urodzić. W ogóle jak czytam niektóre rzeczy to mi się włos na głowie jeży. Okazuje się że jest całkiem realna szansa że od 2019 nie będziemy mogły sobie same wybrać ginekologa. Ba... nie będziemy mogły iść do niego bez skierowania od lekarza rodzinnego. A pójdziemy ze skierowaniem, do gina z którym lekarz rodzinny ma podpisaną umowę. Patrząc na to co się dzieje... Bareja wiecznie żywy.

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Właśnie to chciałam powiedzieć, że dobrze że jeszcze Ci dziecka z gwałtu nie kazali urodzić. W ogóle jak czytam niektóre rzeczy to mi się włos na głowie jeży. Okazuje się że jest całkiem realna szansa że od 2019 nie będziemy mogły sobie same wybrać ginekologa. Ba... nie będziemy mogły iść do niego bez skierowania od lekarza rodzinnego. A pójdziemy ze skierowaniem, do gina z którym lekarz rodzinny ma podpisaną umowę. Patrząc na to co się dzieje... Bareja wiecznie żywy.
    System angielski się klania. Mam nadzieję,ze do tego czasu pójdą sobie w PiSdu #!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby... już wczoraj z TŻ-etem stwierdziliśmy, że trzeba będzie niestety inwestować w prywatne leczenie już raczej do końca życia. Tyle dobrze, że ubezpieczenie ma w pracy o tyle dobre, że obejmuje nas wszystkich.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ciesz się zes w norkach bo za kilka miesięcy by Ci w polszy kazali jeszcze dziecie z gwałtu urodzic ;-)
    I po raz kolejny raz ciesze sie, ze mieszkam, tu gdzie mieszkam. W normalnym kraju.

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I się pochwalę.

Jest Pappa:

Trisomii 21 bez NT 1: 1147 skorygowane z NT 1:4887
    Trisomii 13/18 < 1: 10000

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 06:33

kapturnica, Ruda Paskuda, malgos741, Dobrawa, Dziobak, Sabina, Bozia3, villemo_gbm, kicia 123, BISCA, gosia7122, *aga*, beates, moremi, satori, Luna76 lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macdusia,
    bardzo ładne wyniki,gratuluje :)

macduska lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    ja zyje wtakim systemie i nawet nie chce mi sie bulwersowac ;)
    do tej pory jestem b zadowolona z ginekologów jak i poloznictwa w ogóle.

to chyba kwestia do czego jest sie przyzwyczajonym

Wszyscy w domu :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, rewelacja !
    Czy ten wynik bierze pod uwage wiek czy tylko czynnik pappa i preziernosc ?

macduska lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, jest impreza ?
    Sto lat !!!!!!!! <3

Dziobak lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    À propos polskiej " polityki " to ja sie boje czytac na ten temat bo mi sie smutno i wstyd robi :-(

Dziobak, Ruda Paskuda, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziobak, jest impreza ?
    Sto lat !!!!!!!! <3
    Dzieki! Juz po imprezie. Zalegam z kopcem kreta na sofie. Milo :-)

macduska, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Wacia, rewelacja !

Chyba brał wszystko.

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dzieki! Juz po imprezie. Zalegam z kopcem kreta na sofie. Milo :-)

I taka trzeźwa?

krycha.stara, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Wacia, rewelacja !
    bierze wiek też...i Waćka ma super wyniki :)

macduska, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13712 13713 13714 13715 13716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ