35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no to miałaś wczoraj całą noc?!
Czy ja mialam czas i wene na szycie kostiumu dla koty??krycha.stara, macduska, BISCA, Ruda Paskuda, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Lekko i przyjemnie. Ok. Bo nie ma to jak miechem rzucic dajac upust emocjom. Nie? O kulinaria sie rozchodzi? No to u mnie byl makaron z serem. Podobnie jak wczoraj zreszta, a jutro bedzie... Makaron z serem!
Zrób ser z makaronem. Będzie odmiana.krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Lekko i przyjemnie. Ok. Bo nie ma to jak miechem rzucic dajac upust emocjom. Nie? O kulinaria sie rozchodzi? No to u mnie byl makaron z serem. Pidobnie jak wczoraj zreszta, a jutro bedzie... Makaron z serem!
I pierogi ruskie. I nalesniki z twarogiem.krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To się chwali.
Polecam ciążę. Mnie odrzucilo od mięsa na amen.
I jak to w ogole jest? Mam dla nich robic schabowe i kanapki z szynka? To prawie jakbym sama jadla.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
U nas pizza to staly punkt programu, dziecko je pizze jako jedna z niewielu rzeczy.
Ja moge jechac na rybach i jajkach.
Jak znam zycie, to reszta bedzie jadla to samo co ja, bo nie bedzie im sie chcialo gotowac.krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ale ryby i jajka to tez zwierzatka. Zwlaszcza jajka z zalecen ojca Sroki. Wiec o co Tobie dokladnie chodzi w tym niejedzeniu ideologicznym miesa?
BISCA lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia kiedy slub ?
Byliśmy dziś na recitalu Alicji Węgorzewskiej i Bogdana Kierejszy - bosheee jaka jazda - rewelacja po prostu - on wycinał na skrzypeczkach, a ona jak zaśpiewała - to myślałam, że opera w powietrze wyleci. Co za baba - wielki tyłek, wielkie cycki i wielki głos. Naprawdę polecam na żywo.... -
Bozia3 wrote:Dziobak - Burszta jest wegetarianką - jak idziemy na miasto - to ja suwam steka, a ona jakieś warzywka i inne takie Jaka ja wtedy jestem zadowolona z życia!!
BISCA lubi tę wiadomość