35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A biale zloto? Ja jestem jego fanka.
Problem w tym, że białe złoto ma bardzo często nikiel w sobie (żeby wyciągnąć białą barwę), a u mnie to różnie z tym. Poza tym mój jest bardzo zasadniczy jeśli chodzi o domieszki (w jedzeniu też wszystko naturalnie, co w sumie jest dobre, ale musiałam nauczyć się gotować zupy bez kostki )
Bozia, podrzuć jakiś obrazek jak to wygląda. -
Ruda Paskuda wrote:Problem w tym, że białe złoto ma bardzo często nikiel w sobie (żeby wyciągnąć białą barwę), a u mnie to różnie z tym. Poza tym mój jest bardzo zasadniczy jeśli chodzi o domieszki (w jedzeniu też wszystko naturalnie, co w sumie jest dobre, ale musiałam nauczyć się gotować zupy bez kostki )
Bozia, podrzuć jakiś obrazek jak to wygląda.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:nie rozumiem ciebie jak możne tak o kimś myśleć i mówić nie wiem co ona zrobiła złego, przeciez poglądy można kulturalnie wymieniac
daj spokój Kicia, szkoda prądu
Laska jest sfrustrowana, bo jej w życiu nie poszło i teraz szuka kozła ofiarnego.
Wybaczam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 10:44
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:nie rozumiem ciebie jak możne tak o kimś myśleć i mówić nie wiem co ona zrobiła złego, przeciez poglądy można kulturalnie wymieniac
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Problem w tym, że białe złoto ma bardzo często nikiel w sobie (żeby wyciągnąć białą barwę), a u mnie to różnie z tym. Poza tym mój jest bardzo zasadniczy jeśli chodzi o domieszki (w jedzeniu też wszystko naturalnie, co w sumie jest dobre, ale musiałam nauczyć się gotować zupy bez kostki )
Bozia, podrzuć jakiś obrazek jak to wygląda.
tu jest przykład palladynu i srebra - ale mnie się taki zestaw mniej podoba...ja wolę w kolory żółte iść... http://www.livemaster.ru/item/3575431-svadebnyj-salon-obruchalnye-koltsa-v-stile
ja będę mieć coś w tym stylu:
http://www.livemaster.ru/item/1450536-svadebnyj-salon-koltso-v-stile-mokume-ganeRuda Paskuda lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Laski przyszle mezatki, a gdzie podroze poslubne? To mnie zawsze najbardziej interere ( na pewno bardziej niz kiecki )
Stare mezatki tez moga powspominacDziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Laski przyszle mezatki, a gdzie podroze poslubne? To mnie zawsze najbardziej interere ( na pewno bardziej niz kiecki )
Stare mezatki tez moga powspominac
Ja jako bardzo stara mężatka się wypowiem.
O ile jestem w stanie sięgnąć pamięcią to w podróż poślubna pojechaliśmy w dwa miejsca. Ja do jednego miasta na studia a Waciak w kierunku przeciwnym do pracy.
Co nie przeszkodziło nam żyć sobie długo i szczęśliwie i obchodzić w niedzielę 17 rocznicy ślubu.
A obrączki mamy z białego złota. Wybrane w ostatniej chwili u jubilera. Co tam wybrane, zamówione pierwsze z brzegu jakie nam pokazał bo już mieliśmy serdecznie dosyć łażenia i szukania.
I tak to właśnie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 11:30
Dziobak, Reni, Ruda Paskuda, Magdala, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak, jak mam iść w mieszanie złota z palladem to mogę iść w sam pallad, bo cenowo nie zabija jak platyna . Tyle że z kolei nie pójdę w 50% palladu w palladzie, a takie mają w apartach i innych takich. No ale nic... będziemy szukać.
A co do podróży poślubnej to pewnie odłożymy ją trochę, ale mamy plan wyskoczyć na kilka dni do Rzymu. Eh... Italia Póki co o podróżach poślubnych nawet nie myślimy, raczej ogarniamy bieżące sprawy ślubowe.Dziobak lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny.
Może zacznę od tego, co istotne
Mam 38 lat, troje dzieci - (córki 11,14 i 17 lat)
Ponieważ dzieci wyrosły i w domu zobiło się trochę zbyt poważnie postanowiliśmy z mężem spróbować jeszcze raz.
Właściwie w tym cyklu zaczęliśmy starania (myśleliśmy o tym już kilka miesięcy temu ale nie wprowadziliśmy w życie)
Teraz czekam, tak naprawdę to czekam na @ bo powinna była przyjść w poniedziałek, ale nie przyszła. Zrobiłam test ale wyszedł negatywny, więc nie wiem co o tym myśleć.kicia 123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Wiosenka na razie nic nie myśl, to raptem 1 dzień
Poczytałam sobie troszkę Waszych wpisów i stwierdzam, ze bardzo jest tu przyjemnie
Zazdroszczę dziewczynom, które planują ślub Chętnie bym to przeżyła jeszcze raz.
-
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/scared/scared41 watermark.gif[/img]
można już czy dalej się kopią?
Dziobak masz dzisiaj nocną zmianę? -
Ruda Paskuda wrote:W Polsce jak masz ubezpieczenie też nie spojrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 20:42
krycha.stara lubi tę wiadomość