X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku po jednej wypowiedzi o godz. 00.01 jak może kobieta do kobiety się tak zwracać :/, abstrachujac od tematu.

Reni, BISCA, kicia 123 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uh... widzę podziało się przez noc. A post z północy poniżej krytyki i poziomu... no ale cóż. Dziobak, pochwal się kotem! :)

I dzień dobry kobitki

villemo_gbm, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Dzisiaj zapowiada się piękny dzień.
    Chyba i ja zacznę kapować na Ewkę, bo tak głupio, żeby mlaskała bez powodu.

hahahah sie uniosła lollol360.gif

BISCA, kicia 123, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo.

Witam z poświstem wichury. Brrrrr

Dzisiaj muszę się uruchomić, ruszyć tyłek z domu, zabrać dziecia że szkoły i zawieźć fryzjera bo niedługo go do opieki społecznej zgłoszą, że zaniedbany. Poza tym buty jedne do szewc zanieść bo się okazały dziurawe, a dwie inne pary odebrać bo już leżą miesiąc.
    Może się uda jak zacznę się zbierać już teraz. Wszystko robię w tempie ślimaczym.
    Od razu zawroty głowy i zadyszka, a to dopiero 1/3 ciąży. Co będzie potem?

Pozdrawiam babiniec i życzę miłego dnia.

Dziobak, kicia 123 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Dzizas, jak u mnie zimno! Slonce pieknie swieci i 2 stopnie na plusie. Ale przecież nie jestem na nartach, zeby sie tym jarac ;-) Wyskoczylam do sklepu w cienkich spodenkach i butach bez skarpet, i jak mnie sieklo!! Lecialam do spożywczaka w pelnym galopie!
    Teraz snuadanko, kawka, DDTVN. Wlasnie jest Chodakowska!

macduska, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry!

Teraz śniadanko, kawka, DDTVN. Wlasnie jest Chodakowska!

Ja już po kawie. Zaległam na kanapie.
    Śniadanie czeka aż mi Waciak kiszone ogórki z piwnicy przyniesie. Bez tego ani rusz!

moremi lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja już po kawie. Zaległam na kanapie.
    Śniadanie czeka aż mi Waciak kiszone ogórki z piwnicy przyniesie. Bez tego ani rusz!
    Zaleganie to jest to, co moglabym dzis robic caly dzien. Ogorka tez bym pocisnela!

macduska, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja piję kawkę i próbuję się zmusić do pracy. Ale jak kiedy siedzę i planuję badżet ślubny. No jak?! :P

kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A ja piję kawkę i próbuję się zmusić do pracy. Ale jak kiedy siedzę i planuję badżet ślubny. No jak?! :P

Nieee, zdecydowanie nie jest to najlepszy czas na pracę. Budżet ważniejszy!

Ruda Paskuda lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    oj oj...od razu mówię, że budżet przekroczycie :) też przerabiam temat i założenia poszły w las...:)

Ruda Paskuda lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oj oj...od razu mówię, że budżet przekroczycie :) też przerabiam temat i założenia poszły w las...:)
    Jakie miliony planujecie na ten dzien?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzień dobry bardzo.

Co będzie potem?

Pozdrawiam babiniec i życzę miłego dnia.
    No lepiej już nie będzie..:) Dzieci będą nosić długie włosy i dziurawe buty..ale co tam...:)

Ruda Paskuda, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

No niestety nastawiam się na to, tym bardziej że jak siedliśmy i określiliśmy już tak konkretnie listę gości to wyszło nam więcej niż planowaliśmy na początku. A do tego na przykład za suknię planuję nie dać więcej niż 1000, ale kto wie na czym stanie... Eh, eh... ciągle jakieś wydatki.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jakie miliony planujecie na ten dzien?
    miliony nie, ale wydawało mi się, że dużo mniej...już widzę, że na etapie obrączek jesteśmy daleko za planem..:) oczywiście z naszym szczęściem - te, które nam się podobają ( a chcieliśmy tylko i wyłącznie w technice mokume gane) - no to najlepsze są w ...Moskwie..:) Trzeba sprowadzić...

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    miliony nie, ale wydawało mi się, że dużo mniej...już widzę, że na etapie obrączek jesteśmy daleko za planem..:) oczywiście z naszym szczęściem - te, które nam się podobają ( a chcieliśmy tylko i wyłącznie w technice mokume gane) - no to najlepsze są w ...Moskwie..:) Trzeba sprowadzić...
    Ze łot? Ide wyguglac...

Edit: ladne to!! Ale cena kruca bomba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 09:46

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ze łot? Ide wyguglac...
    no mnie sie podobaja, ale w PL nikt tego dobrze nie robi
    Ten gość jest w tym świetny: http://www.livemaster.ru/helennar

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ładne bardzo :). Myśmy się nastawili na platynowe, a to też cenowo boli. No ale luby platynowy pierdzionek wyszukał to obrączki muszą być pod kolor. Patrzymy jeszcze z palladu, ale niestety w Aparcie mieli tylko z próbą 500 i są żółte, a to be.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Bozia ładne bardzo :). Myśmy się nastawili na platynowe, a to też cenowo boli. No ale luby platynowy pierdzionek wyszukał to obrączki muszą być pod kolor. Patrzymy jeszcze z palladu, ale niestety w Aparcie mieli tylko z próbą 500 i są żółte, a to be.
    A biale zloto? Ja jestem jego fanka.

Bozia3, Ruda Paskuda, kicia 123 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    ja będę mieć pallad z białym złotem - mnie się ten zestaw bardzo podoba

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    No niestety nastawiam się na to, tym bardziej że jak siedliśmy i określiliśmy już tak konkretnie listę gości to wyszło nam więcej niż planowaliśmy na początku. A do tego na przykład za suknię planuję nie dać więcej niż 1000, ale kto wie na czym stanie... Eh, eh... ciągle jakieś wydatki.
    mnie np. zaskoczyła cena za fotografa - w Kraku poniżej 2 tys. ciężko cokolwiek w ogóle namierzyć sensownego...cenią się psia mać...

FZuMp1.png

‹‹ 13730 13731 13732 13733 13734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ