X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku po jednej wypowiedzi o godz. 00.01 jak może kobieta do kobiety się tak zwracać :/, abstrachujac od tematu.

Reni, BISCA, kicia 123 lubią tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uh... widzę podziało się przez noc. A post z północy poniżej krytyki i poziomu... no ale cóż. Dziobak, pochwal się kotem! :)

I dzień dobry kobitki

villemo_gbm, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Dzisiaj zapowiada się piękny dzień.
    Chyba i ja zacznę kapować na Ewkę, bo tak głupio, żeby mlaskała bez powodu.

hahahah sie uniosła lollol360.gif

BISCA, kicia 123, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo.

Witam z poświstem wichury. Brrrrr

Dzisiaj muszę się uruchomić, ruszyć tyłek z domu, zabrać dziecia że szkoły i zawieźć fryzjera bo niedługo go do opieki społecznej zgłoszą, że zaniedbany. Poza tym buty jedne do szewc zanieść bo się okazały dziurawe, a dwie inne pary odebrać bo już leżą miesiąc.
    Może się uda jak zacznę się zbierać już teraz. Wszystko robię w tempie ślimaczym.
    Od razu zawroty głowy i zadyszka, a to dopiero 1/3 ciąży. Co będzie potem?

Pozdrawiam babiniec i życzę miłego dnia.

Dziobak, kicia 123 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Dzizas, jak u mnie zimno! Slonce pieknie swieci i 2 stopnie na plusie. Ale przecież nie jestem na nartach, zeby sie tym jarac ;-) Wyskoczylam do sklepu w cienkich spodenkach i butach bez skarpet, i jak mnie sieklo!! Lecialam do spożywczaka w pelnym galopie!
    Teraz snuadanko, kawka, DDTVN. Wlasnie jest Chodakowska!

macduska, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry!

Teraz śniadanko, kawka, DDTVN. Wlasnie jest Chodakowska!

Ja już po kawie. Zaległam na kanapie.
    Śniadanie czeka aż mi Waciak kiszone ogórki z piwnicy przyniesie. Bez tego ani rusz!

moremi lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja już po kawie. Zaległam na kanapie.
    Śniadanie czeka aż mi Waciak kiszone ogórki z piwnicy przyniesie. Bez tego ani rusz!
    Zaleganie to jest to, co moglabym dzis robic caly dzien. Ogorka tez bym pocisnela!

macduska, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja piję kawkę i próbuję się zmusić do pracy. Ale jak kiedy siedzę i planuję badżet ślubny. No jak?! :P

kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A ja piję kawkę i próbuję się zmusić do pracy. Ale jak kiedy siedzę i planuję badżet ślubny. No jak?! :P

Nieee, zdecydowanie nie jest to najlepszy czas na pracę. Budżet ważniejszy!

Ruda Paskuda lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    oj oj...od razu mówię, że budżet przekroczycie :) też przerabiam temat i założenia poszły w las...:)

Ruda Paskuda lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oj oj...od razu mówię, że budżet przekroczycie :) też przerabiam temat i założenia poszły w las...:)
    Jakie miliony planujecie na ten dzien?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzień dobry bardzo.

Co będzie potem?

Pozdrawiam babiniec i życzę miłego dnia.
    No lepiej już nie będzie..:) Dzieci będą nosić długie włosy i dziurawe buty..ale co tam...:)

Ruda Paskuda, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

No niestety nastawiam się na to, tym bardziej że jak siedliśmy i określiliśmy już tak konkretnie listę gości to wyszło nam więcej niż planowaliśmy na początku. A do tego na przykład za suknię planuję nie dać więcej niż 1000, ale kto wie na czym stanie... Eh, eh... ciągle jakieś wydatki.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jakie miliony planujecie na ten dzien?
    miliony nie, ale wydawało mi się, że dużo mniej...już widzę, że na etapie obrączek jesteśmy daleko za planem..:) oczywiście z naszym szczęściem - te, które nam się podobają ( a chcieliśmy tylko i wyłącznie w technice mokume gane) - no to najlepsze są w ...Moskwie..:) Trzeba sprowadzić...

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    miliony nie, ale wydawało mi się, że dużo mniej...już widzę, że na etapie obrączek jesteśmy daleko za planem..:) oczywiście z naszym szczęściem - te, które nam się podobają ( a chcieliśmy tylko i wyłącznie w technice mokume gane) - no to najlepsze są w ...Moskwie..:) Trzeba sprowadzić...
    Ze łot? Ide wyguglac...

Edit: ladne to!! Ale cena kruca bomba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 09:46

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ze łot? Ide wyguglac...
    no mnie sie podobaja, ale w PL nikt tego dobrze nie robi
    Ten gość jest w tym świetny: http://www.livemaster.ru/helennar

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ładne bardzo :). Myśmy się nastawili na platynowe, a to też cenowo boli. No ale luby platynowy pierdzionek wyszukał to obrączki muszą być pod kolor. Patrzymy jeszcze z palladu, ale niestety w Aparcie mieli tylko z próbą 500 i są żółte, a to be.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Bozia ładne bardzo :). Myśmy się nastawili na platynowe, a to też cenowo boli. No ale luby platynowy pierdzionek wyszukał to obrączki muszą być pod kolor. Patrzymy jeszcze z palladu, ale niestety w Aparcie mieli tylko z próbą 500 i są żółte, a to be.
    A biale zloto? Ja jestem jego fanka.

Bozia3, Ruda Paskuda, kicia 123 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    ja będę mieć pallad z białym złotem - mnie się ten zestaw bardzo podoba

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    No niestety nastawiam się na to, tym bardziej że jak siedliśmy i określiliśmy już tak konkretnie listę gości to wyszło nam więcej niż planowaliśmy na początku. A do tego na przykład za suknię planuję nie dać więcej niż 1000, ale kto wie na czym stanie... Eh, eh... ciągle jakieś wydatki.
    mnie np. zaskoczyła cena za fotografa - w Kraku poniżej 2 tys. ciężko cokolwiek w ogóle namierzyć sensownego...cenią się psia mać...

FZuMp1.png

‹‹ 13730 13731 13732 13733 13734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ