35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Krycha, nie chce mordować Twoich światopoglądow, ale orkisz to jest pszenica I ma więcej glutenu niż zwykła..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:34
kapturnica, BISCA, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bry
się nie znacie. Pizga pięknie. Gdynie zalewa, Hel od strony otwartego morza jest niesamowity, od strony portu troszkę buja. Juniorowi akurat musi czwórka wychodzić, więc budzi się w nocy milion razy, ale jest fajnie. nieDziobak, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry
się nie znacie. Pizga pięknie. Gdynie zalewa, Hel od strony otwartego morza jest niesamowity, od strony portu troszkę buja. Juniorowi akurat musi czwórka wychodzić, więc budzi się w nocy milion razy, ale jest fajnie. nie
Chlop cos wczoraj mruczal: ale ty go pilnuj na tym jachcie. To mowie, ze Morek ma kapoczek i smycz dla Adasia.
Ale cos mi sie wydaje, ze nam po prostu zazdroscil
BISCA lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kruca bomba, myslisz ze wyladujemy czy nas dzis wytelepie?
Chlop cos wczoraj mruczal: ale ty go pilnuj na tym jachcie. To mowie, ze Morek ma kapoczek i smycz dla Adasia.
Ale cos mi sie wydaje, ze nam po prostu zazdroscil
dzisiaj już spadło do 25-30, ale ponoć buja na morzu.
kapoczek! jak coś, to go przywiazemy do masztu
Ruda, trochę zazdroszczę. Swego czasu myśleliśmy, żeby się przeprowadzic, ale propozycje pracy dla mnie są fatalne, a do tego daleko do dziadków, ciotek itp. Nadal się zastanawiamy...Dziobak, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMoremi, no my mamy tak tutaj. Zero babć, ciotków, dziadków i innych. Tam przynajmniej jego rodzina na miejscu więc nam na rękę.
A ja właśnie odstawiłam lubego do szpitala i gryzę paluchy. Jeszcze 3 godziny i pojadę do niego, ale stresa mam niemal tak wielkiego, jak kiedy mi dziecko operowali. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor,
Ja po pierwszej wizycie. Serduch bije, maly czlowiek ma 2,23 cm dlugosci, na ten moment wszystko ok.villemo_gbm, Dziobak, kapturnica, Magdala, Reni, moremi, Dobrawa, kicia 123, BISCA, macduska, Mega, Bozia3, Ruda Paskuda, beates, gosia7122, anna maria lubią tę wiadomość
-
Mysza super wiesci!
My juz w Gdansku. Pizga, leje, masakra.
Na dodatek ja, matka roku, zapomnialam zabrac dziecku kurtki... Bo tylko w koszulkach do samochodu poszlismy, bo tam kurna tak cieplo. Na lotnisku zobaczylam, ze kurtki nie ma.
Jutro polece i kupie. Najgorsze to, ze w domu ma z 7 kurtek w tym samym rozmiarze. Bedzie kolejna do kolekcji...moremi, Dobrawa, BISCA, Bozia3, Ruda Paskuda, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:
My juz w Gdansku. Pizga, leje, masakra.
Na dodatek ja, matka roku, zapomnialam zabrac dziecku kurtki... Bo tylko w koszulkach do samochodu poszlismy, bo tam kurna tak cieplo. Na lotnisku zobaczylam, ze kurtki nie ma.
Jutro polece i kupie. Najgorsze to, ze w domu ma z 7 kurtek w tym samym rozmiarze. Bedzie kolejna do kolekcji...
Sobie pewnie wzielas, nie?
Boszszsz.
moremi, Dobrawa, BISCA, macduska, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak, nie popisalas się
Ruda, my do najbliższych dziadków mamy 65 km, a do drugich 500. Przeprowadzając się nad morze mielibyśmy 500 i 800. Jedynie do mojego brata mielibyśmy 200 zamiast 300 km.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Sobie pewnie wzielas, nie?
Boszszsz.
W aucie była wiatrówka Adasia, więc goły chłopak nie pojechał, ale to nie jest dobra kurtka na tą pizdziawice.
Jutro dostanie nowa i po kłopocie.moremi, Magdala, BISCA, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość