35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ja bym go za chwile do pracy poslala
krycha.stara, Magdala, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:A, no tak. Ale co to przeszkadza, znajdziesz mu robote popoludniami.
w weekendy będzie w maku dorabiałDziobak, krycha.stara, Magdala, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:w weekendy będzie w maku dorabiał
Hehehe, ja to pomyslalam, ze w maku jak Kopciuch ten u macochy. Z grochem i golebiami.
I frytkami by nie smierdzial.
Nic mnie miasto nie wychowalo.krycha.stara, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Witam
dziś zaczęłam 39 tc i zaczyna oblatywać mnie strach może ktoś powie, że przy trzecim to nie powinnam się bać ale się boję trochę w środę do gina idę zobaczyć co i jak i czy Zosia urosła
Kurczę nie pamiętam za bardzo jak to było i oba porody rożnie się zaczęły ten ostatni już mega szybki 1,5 h wszystko razem a torba jeszcze nie spakowana coś melodii do tego nie mam niby wszystko kupione ale pochowane leżyvillemo_gbm, Magda1, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny.santori gratulacje serdeczne :)Wracam na ten watek... postanowilismy sprobowac jeszcze raz ,naturalnie,dajemy sobie rok ,potem juz naprawde bede stara na to wszystko .u nas tydzien temu byla impreza roczkowa,bardzo udana :)caly tydzien goscie z Polski,wiec czasu za duzo na myslenie niemam,pozdrowionka i milej niedzieli.my zaraz jedziemy na sesje zdjeciowa z Olivka
moremi, Dziobak, krycha.stara, Dobrawa, beates, Ruda Paskuda, gosia7122, Reni, BISCA, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Hej mam 39 lat i 18 lat temu urodziłam syna. Teraz staram się o drugiego dzidziusia z drugim mężem ( z poprzednim rozwód 11 lat temu). Martwię się bo mimo że mam dobre wyniki, to od lutego starania są bezskuteczne.. Może ktoś coś poradzi?
krycha.stara, AsiaPoli, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda1 witamy. Myślę, że najlepiej doradzi gin .
I dobry całej reszcie. Wczoraj powarczeliśmy na siebie z moim, bo zaproszenia fajne, ale wierszyki, sryki mu się nie podobają. I na tym się kończy. Wszystko na nie. Więc się byłam zirytowałam i warknęłam, że skoro wszystko mu się nie podoba to niech sam coś zaproponuje a nie tylko "nie, nie, nie". No, ale pogodzić się też już zdążyliśmy. A w sobotę kupiłam suknię... szaleństwo! W końcu finalnie ani nie jedną która mi się na początku podobała, ani nie drugą która mi się potem podobała. Ale jak się w tę trzecią ubrałam to było takie... o kurczę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 08:53
AsiaPoli, Storczyk31, Bozia3, moremi, BISCA, kicia 123, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda1 wrote:Hej mam 39 lat i 18 lat temu urodziłam syna. Teraz staram się o drugiego dzidziusia z drugim mężem ( z poprzednim rozwód 11 lat temu). Martwię się bo mimo że mam dobre wyniki, to od lutego starania są bezskuteczne.. Może ktoś coś poradzi?
Magda ale staracie się czy normalnie seksa robicie?
a mąż się badał?BISCA lubi tę wiadomość
-
Reni
Tzn byłam u gina i ja zrobiłam wszystkie badania - mam jak należy cykle regularne, co 27-28 dni. Mąż się nie badał, ale ma dzieci z poprzednich dwóch związków ( w sumie 3 dzieci). Na razie bez wspomagaczy działamy ja tylko mierzę temp i robię testy ovu (ale coś mi nie wychodzą).
-
Magda1 wrote:Reni
Tzn byłam u gina i ja zrobiłam wszystkie badania - mam jak należy cykle regularne, co 27-28 dni. Mąż się nie badał, ale ma dzieci z poprzednich dwóch związków ( w sumie 3 dzieci). Na razie bez wspomagaczy działamy ja tylko mierzę temp i robię testy ovu (ale coś mi nie wychodzą).krycha.stara lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Dzień dobry !
Magdala &&& !
Dzieki. Dzis 1dpt. Jak wczorajszy tasmociag przezylismy nie wiem. Od rana bylo tak: Dentysta, transfer, obiad (na szczęście), autobus, samolot, autobus, dom i od 7 rano praca
Sroka lece.Dziobak, krycha.stara, moremi, Dobrawa lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.