35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:No dobra, dawaj tego przepisa. Skusilas mnie.
Adas dziekuje ekh ekh
Na stronie 1 jest od Caffe, a na 9 od Moremi.
Oba sprawdzone.
Cudne przepisy.
Swoja droga dawno nie uzupelniane nowymi cudnymi przepisami. Nikt juz nie gotuje nic dobrego?krycha.stara, Dziobak, BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
U mnie minal miesiac bez miesa. Zaczyna brakowac mi pomyslow i umiejetnosci obiadowych bezmiesnych. Ale jestem mega zadowolona i jakos sie super lekko czuje.
A Kajtek Boziowy jest juz po urodzinach, jeno sie im suwak skonczylkrycha.stara, Magdala lubią tę wiadomość
-
My w drodze do ikea. U nas to wyprawa na caly dzien. Nie zdazylismy na prom i musilismy czekac na kolejny 30 min. A tu leje i pizga, trzeba bylo siedziec w aucie.
Marze o lososiu na obiad i torciku migdalow do kawy po obiedzie
Milego dniakrycha.stara, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Do Ikea promem? Pani kochana...
Zakupy w ikea udane, musialam kupic waska i nie wysoka szafe do pokoju Adasia. Tam sobie zlozysz jaka chcesz. Genialnie, prawie jak z klocko lego. Jutro mamy dzien skrecania.krycha.stara, BISCA, beates, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Do Ikea promem? Pani kochana...
Mialo byc lasagne, ale skonczy sie na zwyklym spaghetti bolognese u mnie.
Moze sernik zamieszam potem.
Milego.
Hejka,
ale narobiłaś mi ochoty na spaghetti... u mnie udka kurczaka z ziemniakami i surówką..
Dziobak to niezła wyprawa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 15:38
Dziobak, Magdala lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobrawa wrote:Beates,
Jak tak tam nauka usypiania bez cyca?
Udalo ci sie cos osiagnac?
W dzień zasypia bez piersi. Mąz ma teraz trochę wolnego, więc częściowo wziął na siebie usypianie Kuby. Cieszę się bardzo z tego , bo coraz lepiej mu idzie.
Normalnie mąź wychodzi bardzo wcześnie do pracy , a wraca wieczorem gdy Kuba idzie spać.
A teraz fajnie obserwować ich razem. Dobrze się chłopaki dogadują
A jak Bastuś , zasypia w łózeczku ?Mega lubi tę wiadomość
-
Dobry wszystkim . Beates fajnie ,ze maz czesciej ma kontakt z Kubusiem . Dla nich to obopólna korzysc .
U nas przeziebienie ,najpierw temperatura po priorixie a kilka dni pozniej dorwala Maksa jakas infekcja bo zasmarkany . Mam nadzieje,ze na gilu sie tylko skonczy .beates lubi tę wiadomość
-
Dobry wszystkim.
Nie czytalam Was jakis miesiac.
Chcialam powiedziec ze u nas wszystko dobrze. W koncu jestesmy razem. Tzn wyjechalysmy do męza.
Ja nadal kp. Przymierzam sie zeby odstawic po nowym roku. Nie chce teraz robic jej podwojnego szoku przeprowadzka i odstawianie. Ale i tak nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrac bo przy cycu zasypia w 5 minut.
Pozdrowionka dla wszystkich.
Dziobak, moremi, beates, anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość