35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Mysza, po urodzeniu małej Myszynki zrób im na złość i zajdz w ciążę jeszcze raz! A co! Niech wiedzą, że po 40 też się da!
Mysza, trzymaj sięDziobak, villemo_gbm, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dobry wszystkim .Mieliśmy taką piękna zime, przyszła odwilż i za oknem szaro ,buro i do dupy
Moremi kurcze szpital ,nie fajnie . Mma nadzieje ,ze maly szybko wyzdrowieje . Trzymajcie sie tam bo zabawianie roczniaka w szpitlu to niezłe wyzwanie :*
Kicia jak tam???/? Urodzilas juz ???moremi lubi tę wiadomość
-
nie kurna
siedzi mała diablica i nie chce wyjść nie myslałam że to powiem ale wczoraj jak byłam na ktg to gdyby mi zaproponowali cc to bym się zgodziłą bez wahania kopie bawi sie brzuch wysoko i ma mnie w nosiekapturnica, AsiaPoli, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Kicia seksy, ,ycie podłogi , chodzenie po schodach itp. nie działają ?
zaraz się okaże że zaszłąm w ciąże w dniu pozytywnego testu ciązowegokrycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:miałam na 13 listopada a mi wychodziło na 14 lub 15 a z usg to różnie 12,14,15,17,20,22, i ostanio 2 grudzień ale to chyba niemozliwe mam w dupie te terminy już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 10:41
-
Bry!
Dzis dziecko moje male poszlo do przedszkola po 2 tyg nieobecności. Borze zielony, jak on biegl! Ledwo kapcie ubrał, a juz leciał do swojej pani sie przytulic. Nam ledwo co pomachał i już go nie bylo.
Szczesliwa jestem, ze dobrze mu tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 10:43
moremi, villemo_gbm, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry!
Dzis dziecko moje male poszlo do przedszkola po 2 tyg nieobecności. Borze zielony, jak on biegl! Ledwo kapcie ubrał, a juz leciał do swojej pani sie przytulic. Nam ledwo co pomachał i już go nie bylo.
Szczesliwa jestem, ze dobrze mu tam.Dziobak lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Kicia seksy, ,ycie podłogi , chodzenie po schodach itp. nie działają ?
Nie trafiliśmy źle, bo na sali jest chłopczyk 1,5 roku i chłopaki fajnie się bawią jeden i drugi mają już guzykapturnica, AsiaPoli, Dziobak, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To są mity. Mi nic nie pomogło, a że mieszkam w wieżowcu, to chodziłam na 10 piętro kilkanaście razy dziennie. Okna też mylam i drzwi lustrzane w szafach, a mam takie trzy. Seks w końcówce ciąży jest przereklamowany. Jakoś mnie to nie cieszyło.
Nie trafiliśmy źle, bo na sali jest chłopczyk 1,5 roku i chłopaki fajnie się bawią jeden i drugi mają już guzy