35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja jak widzi bulki w markecie to odrazu jest glodnaDziobak wrote:Jak tam Kicia? Urodziła?
Dziś opowieść z serii: Moje cudowne dziecko.
Wchodzę ja z dzieckiem do wioskowego spożywczaka, dziecko bierze mały koszyczek i zasuwa w stronę owockow w tubkach czyli standard. Spotykam znajoma, gadamy chwilkę, nagle zerkam - dziecka przy owockach nie ma. Lecę dalej, bo na szczescie wiem gdzie jest kolejny ( i ostatni) przystanek. Przy maszynie do krojenia chleba. Widzę go, stoi z błogą mina, dziób wypchany chlebem, w rękach piętki od chleba. Zawsze tak jest! Może być najedzony po kokardę, ale i tak poleci do maszyny i będzie wyjadał pozostawione tam piętki. A potem naladuje sobie je do koszyczka i pojedzie dalej...
Mój Polaczek mały...Dziobak lubi tę wiadomość
-
witam w dwupaku
to najbardziej uparte dziecko jakie mam porostu chce mnie wykończyć psychicznie
jutro szpital więc będę tylko mobilny net miała postaram się napisać może jutro się uda zeby poszło bo jak nie to nie wiem co zrobię chyba będę chciała cc i niech sobie robią co chcą niech ona się spręży bo pojutrze mam urodziny i chciałabym żeby już byłą najlepiej bez cckapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czy ktoras bylaby tak mila i obrazila mnie porzadnie, bym mogla wyjsc z fochem i przytupem, aby moc wreszcie zajsc?
Wypierpapier stad .!!!!!Natychmiast!!!!
Pomoglo ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 10:39
villemo_gbm, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krycha, ale wiesz co. Chruszczow sie na nas nie obraziła, nie zostala wygoniona, ona sobie poszla, bo stwierdzila, ze nie jest to miejsce dla niej ( z tego co pamietam. I ze przestaje sie starac). To wiesz, wygonienie nie pomoze...
Sama se musisz pojsckrycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chruszczow cho no tu!
Mow gdzie bylas i gdzie daja dziewczynki.
Ty chyba nie mialas problemu z zajsciem tylko z utrzymaniem? Dawaj ten trik!
I gratulacje! Zdrowia dla malej!
Dobry. Mam nowe zaslony w sypialni i czuje sie jak w hotelu. Moze jak zadzwonie to mi przynioso sniadanie do lozka?
Milej niedzieli.Dziobak, krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Magdala, jakie zaslony?
Dzwon, moze do sniadania jeszcze i jaki masaż dolozo?
Zadzwonilam. Wygonili z lozka i kazali Krystmas szoping robic.
Duck egg shell napisane bylo na zaslonach. Brudnoniebieskie w biale kwiaty po naszemu. Lniane. Znalazlam wczoraj na wyprzedazy, jak po srubki zgodzilam sie pojechac do B&Q.
Kupilim trzy samochody, drewniana deske i miske, reczny mlynek do mielenia ziaren (taki specjalistyczny dla ludzi vege) i dla mnie shoty z burakow na anemieDziobak, krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bosz, jakie ja mam dziwne male dziecko... Jak ma wypic Sanostol to go telepie. Juz po wszystkim musi popijac woda...
No jak mozna Sanostolu nie lubic???
Ale on nic slodkiego do ust swych nie bierze. Wszystko slodkie jest ble. I ja potem musze te czekolady i jajka z niespodzianka jesc...Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:te krycha, a Tobie nikt nie powiedzial, ze zeby miec dzieci, to trzeba je robic?
chociazby seksem, choc ja osobiscie nie wierze, ze to dziala
jak sie nie starasz, to nawet nowenna nie pomoze..
weź sie dobra!
czyli ja już mam przesra.e na maksa skoro i nowenna nie działakrycha.stara, *aga* lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:weź sie dobra!
czyli ja już mam przesra.e na maksa skoro i nowenna nie działa
Jedyne pewne to jest niepokalane poczęcie
Choć i tu się zaczynają schody co zrobić żeby taki duch zechciał nawiedzić
krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Powiem krótko urodziłam Zosia 3010g 54 cm
W sumie 3 godziny trochę długo na mnie ale po masaż szyjki zrobiło się rozwarcie z zero bo jednak () blizna trzymała do 7 cm potem jeszcze jeden skurcz i było 10 cm uporem dwa parte i Zofia na świecie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 listopada 2016, 23:10
gosia7122, Bozia3, Dziobak, Magdala, Dobrawa, mama78, BISCA, villemo_gbm, krycha.stara, AsiaPoli, iwcia77, Sabina, slash, Luna76, moremi lubią tę wiadomość