35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:To są mity. Mi nic nie pomogło, a że mieszkam w wieżowcu, to chodziłam na 10 piętro kilkanaście razy dziennie. Okna też mylam i drzwi lustrzane w szafach, a mam takie trzy. Seks w końcówce ciąży jest przereklamowany. Jakoś mnie to nie cieszyło.
Nie trafiliśmy źle, bo na sali jest chłopczyk 1,5 roku i chłopaki fajnie się bawią jeden i drugi mają już guzy
Ja akurat seks dobrze wspominam. Z tym ze ja "wyposzczona " byłam. Przez całą ciąże bałam się seksić i dopiero pod koniec pozwoliłam sobie na małe co niecoBISCA lubi tę wiadomość
-
bry
informuję, że żyję
Okazało się, że jednak polip 8mm. Kawałek usunęli, reszty nie dałam rady. Jak reszta się nie ewakuuje sama z @, to następna histero w narkozie, ale już na pewno nie w tym szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:51
Dziobak, kapturnica, mama78, Magdala, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kicia a w PL nie robia masazu szyjki?zeby przyspieszyc?ja mialam .tu w uk,kazda ma po terminie( ja wyprosilam w dniu skonczenia 39tyg) i za dwa dni mala byla na swiecie powodzenia
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
ups..no to pewnie niemozna,powodzenia kochana
a ja dostalam miesiaczke,dawno juz mnie tak nie cieszyla ,czyli wszystko wraca do normy,za tydzien polski lekarz i zobaczymy czy mozna zaczac dzialac ,udanej sobotyDobrawa, moremi lubią tę wiadomość
-
Jak tam Kicia? Urodziła?
Dziś opowieść z serii: Moje cudowne dziecko.
Wchodzę ja z dzieckiem do wioskowego spożywczaka, dziecko bierze mały koszyczek i zasuwa w stronę owockow w tubkach czyli standard. Spotykam znajoma, gadamy chwilkę, nagle zerkam - dziecka przy owockach nie ma. Lecę dalej, bo na szczescie wiem gdzie jest kolejny ( i ostatni) przystanek. Przy maszynie do krojenia chleba. Widzę go, stoi z błogą mina, dziób wypchany chlebem, w rękach piętki od chleba. Zawsze tak jest! Może być najedzony po kokardę, ale i tak poleci do maszyny i będzie wyjadał pozostawione tam piętki. A potem naladuje sobie je do koszyczka i pojedzie dalej...
Mój Polaczek mały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 18:59
krycha.stara, kicia 123, villemo_gbm, Dobrawa, kapturnica, moremi, Magdala, Bozia3, BISCA, beates, Sabina, iwcia77, slash, Luna76 lubią tę wiadomość