35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKicia gratulacje! Ja tak przyokazyjnie zajrzałam. Niestety szaleństwo straszne mnie dopadło i w pracy, i w domu. W robocie nowy projekt, w cholerę do zrobienia żeby zaczęło wreszcie wszystko działać jak powinno. W domu ogarniamy tematy weselny których cholercia robi się coraz więcej. A do tego jeszcze jakoś żyć trzeba.
beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Kicia gratulacje! Ja tak przyokazyjnie zajrzałam. Niestety szaleństwo straszne mnie dopadło i w pracy, i w domu. W robocie nowy projekt, w cholerę do zrobienia żeby zaczęło wreszcie wszystko działać jak powinno. W domu ogarniamy tematy weselny których cholercia robi się coraz więcej. A do tego jeszcze jakoś żyć trzeba.
Ale w tym szaleństwie o chyba nie zapomniałaś
Wykres bardzo ładnie wygląda .Ruda Paskuda lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry,
Dzieki Bozia dobra duszo. Znalazlam w Lyonie sklep spozywczy z produktami ze wschodu
I maja twarog !!!
Maja tez ptasie mleczko i pierogi
Sklep z produktami ze wschodu tak to orientalnie zabrzmiało .
A tak z ciekawości . Bisca , duzo Polaków macie w tym Lyonie ?BISCA lubi tę wiadomość
-
no i zagladam z doskoku
Kicia nam sie okocila , wiec gratuluje Zosi a za ten ekspresowy porod to mi zal dupe sciska
I znowu musze napisac "ze zazdroszcze" Paszczy dziewczyny ! Paszcza ! ty farciaro - miec parke to naprawde szczescieBISCA, kapturnica, Sabina, kicia 123, Dziobak, Ruda Paskuda, moremi lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Sklep z produktami ze wschodu tak to orientalnie zabrzmiało .
A tak z ciekawości . Bisca , duzo Polaków macie w tym Lyonie ?
No wlasnie nie duzo. Dlatego typowo polskich sklepow ani knajp nie ma. W tym sklepie ktory znalezlismy sprzedaja produkty polskie, rosyjskie i czeskie. Mozna tez kupic polski krysztal i babeczki rosyjskie
Zreszta w Paryzu jest tylko jedna polska knajpa. Byly dwie ale jedna nie przezyla. SzkodaDziobak, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia tak całkiem kolorowo nie było, trochę strachu mialam jak przyjadę to usiade do lapka i wam szczegółowy opis walne z detalami bo było ciekawie bo mnie wkurza ten słownik w telefonie
AsiaPoli, Sabina, Dobrawa, Bozia3, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny