35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKicia gratulacje! Ja tak przyokazyjnie zajrzałam. Niestety szaleństwo straszne mnie dopadło i w pracy, i w domu. W robocie nowy projekt, w cholerę do zrobienia żeby zaczęło wreszcie wszystko działać jak powinno. W domu ogarniamy tematy weselny których cholercia robi się coraz więcej. A do tego jeszcze jakoś żyć trzeba.
beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Laski zdjęcie dodam jak tylko do domu wrócę pewno to będzie we czwartek
Zofia fajna trochę płacze trochę śpi Karwiny się piersią na razie pokarmu niezbyt dużo ale rozkrecamy temat
beates, iwcia77, Dobrawa, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ruda Paskuda wrote:Kicia gratulacje! Ja tak przyokazyjnie zajrzałam. Niestety szaleństwo straszne mnie dopadło i w pracy, i w domu. W robocie nowy projekt, w cholerę do zrobienia żeby zaczęło wreszcie wszystko działać jak powinno. W domu ogarniamy tematy weselny których cholercia robi się coraz więcej. A do tego jeszcze jakoś żyć trzeba.
Ale w tym szaleństwie o
chyba nie zapomniałaś 
Wykres bardzo ładnie wygląda .
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry,
Dzieki Bozia dobra duszo. Znalazlam w Lyonie sklep spozywczy z produktami ze wschodu
I maja twarog !!!
Maja tez ptasie mleczko i pierogi
Sklep z produktami ze wschodu
tak to orientalnie zabrzmiało .
A tak z ciekawości . Bisca , duzo Polaków macie w tym Lyonie ?
BISCA lubi tę wiadomość
-
no i zagladam z doskoku

Kicia nam sie okocila , wiec gratuluje Zosi a za ten ekspresowy porod to mi zal dupe sciska
I znowu musze napisac "ze zazdroszcze" Paszczy dziewczyny ! Paszcza ! ty farciaro
- miec parke to naprawde szczescie
BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, kicia 123, Dziobak, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Sklep z produktami ze wschodu
tak to orientalnie zabrzmiało .
A tak z ciekawości . Bisca , duzo Polaków macie w tym Lyonie ?
No wlasnie nie duzo. Dlatego typowo polskich sklepow ani knajp nie ma. W tym sklepie ktory znalezlismy sprzedaja produkty polskie, rosyjskie i czeskie. Mozna tez kupic polski krysztal i babeczki rosyjskie
Zreszta w Paryzu jest tylko jedna polska knajpa. Byly dwie ale jedna nie przezyla. Szkoda
Dziobak, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia tak całkiem kolorowo nie było, trochę strachu mialam jak przyjadę to usiade do lapka i wam szczegółowy opis walne z detalami bo było ciekawie bo mnie wkurza ten słownik w telefonie
AsiaPoli, nick nieaktualny, Dobrawa, Bozia3, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny