35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tak tylko informacyjnie...
Oba serducha biją.
Idę wychodzić dalej z szoku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 20:11
beates, Magdala, kapturnica, Mega, Lucky, Dobrawa, Sabina, Dziobak, Reni, moremi, mama78, Bozia3, sandzu, BISCA, anna maria, iwcia77, paszczakin, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dzięki... ja jeszcze nie do końca ogarniam. Czuję się odrobinkę przerażona
no ja z pająkiem też byłabym przerażona
Jak coś to Simba ma instrukcję obsługi twixówkapturnica, Ruda Paskuda, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę, a tu taki news
Ruda, na ślub może namiot od razu przyszykuj
Zapomniałam zupełnie w tym szale i nie chodzi o szał przedświąteczny, że Jack Junior dostał swoją pierwszą kartkę z życzeniami urodzinowymi Wzruszyło mnie to bardzo. Dzięki ciotka spod Big Bena :*
A teraz kartka świąteczna z krainy troli i z naszego rodzimego uzdrowiska razem z paczuszką świąteczną Dziękujemy dziewczyny :*
W niedzielę wróciliśmy z Olsztyna, gdzie byliśmy na otwarciu nowej knajpy w rynku, a przy okazji miałam weekend z chrześniaczką. Ostatnio cały czas gdzieś jeździmy i już mam tego trochę dosyć. Jeszcze tylko trzy tygodnie i może trochę luzu.
Widzę, że zajrzała tu Luna. Bardzo podoba mi się Twoje podejście.
Planowałam odstawienie Jacka od piersi w dzień i jakoś nie potrafiłam sobie tego wyobrazić, a wyszło spontanicznie własnie na wyjeździe. Dzisiaj czwarty dzień i okazuje się, że dajemy radę. Muszę trochę młodego ponosić w nosidle, ale daje się odłożyć bez problemu do łóżka.
Tęskni mi się za Simbą i Dusią...
Za resztą też, ale jakbym miała Was wszystkie przywołać, to jakbym apel odczytywała.Sabina, Magdala, kapturnica, Mega, iwcia77, slash, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:
Tęskni mi się za Simbą i Dusią...
Za resztą też, ale jakbym miała Was wszystkie przywołać, to jakbym apel odczytywała.
Kiedyś była lista obecności, więc możesz spróbować i tak już tu nikt prawie nic nie pisze, więc masz całą tablicę dla siebie.
zaczynaj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 13:19
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja pisze. Nigdzie nie poszlam.
W szkole, jak co roku, uroczyste przedstawienie swiateczne. Dzieciaki spiewaja i tancza, jest pieknie. Ja, jak zwykle, w bekse, bo jak 500 osob spiewa God jul til alle store og små, to ciezko lzt powstrzymac ( dla chetnych wyguglac)
Dzis chlop wybral sie z Adasiem na wycieczke, mieli jakas sprawke gdzies. W aucie Adas ufajdał sie po kolnierzyk i wtedy wlasnie chlop skonstatował, ze nie zabral ani pieluszek, ani chusteczek... Ale to Norwegija jest, dojechali do najblizszego centrum handlowego i wszystko co trzeba bylo w pokoju przebieraniowym. No ze tez mu to uszlo na sucho, no
Jaramy sie wyjazdem na swieta, ale... Prognozy pogody pokazują deszcz i wiatr na swieta. Rok temu tez tak straszyli i sie nie sprawdziło, ale kto ich wie w tym roku?? Znaczy kurtki zapakowac cza!
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ok, ale młody mnie ciągnie za nogawkę, więc mam nadzieję, że się nikt nie obrazi jak nie wspomnę, a dziewczyny dopowiedzą.
Sabinka bywa i tu, Mysza też, Dziobak również, a i Paszcza między rzyganiami wpada... Małgoś pisała, że rusza z badaniami. Iwcia czasami coś skrobnie. Luna też się odezwała. Slash pisze od czasu do czasu. Biszkopta chyba dawno nie było? Magdala baletnica pokazałaby sukienkę na Sylwestra
Gdzie jest Mega - cichutka i grzeczniutka ?
Megan?
Marta Didi?
Asiula?
Elfik?
Ola35?
Krakonka? ktoś ją pamięta?
Efcia?
Gretka?
Parkę to chyba mało kto pamięta?
a Niuta?
ciekawa jestem co u nich
BISCA, Dziobak, Magdala, iwcia77, slash, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Obecna !!!!
Zaczne od gratulacji dla Rudej. Ale jaja ! Mnie by chuop z torbami puscil jakby sie okazalo ze za 2. Odgrazal sie ze jedno na sprzedaz
Morek , ja weteranka pamietam wszystkie forumowiczki ktore wymienilas. Krakonke czesto wspiminam.
Czesto zagladam ale jakos nie mam weny do pisania
Przy okazji dziekuje rowniez za kartke swiateczna z krainy troli .
Dziobak, moremi, Magdala, Ruda Paskuda, iwcia77 lubią tę wiadomość