35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tak tylko informacyjnie...
Oba serducha biją.
Idę wychodzić dalej z szoku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 20:11
beates, Magdala, kapturnica, Mega, Lucky, Dobrawa, Sabina, Dziobak, Reni, moremi, mama78, Bozia3, sandzu, BISCA, anna maria, iwcia77, paszczakin, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dzięki... ja jeszcze nie do końca ogarniam. Czuję się odrobinkę przerażona
no ja z pająkiem też byłabym przerażona
Jak coś to Simba ma instrukcję obsługi twixówkapturnica, Ruda Paskuda, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę, a tu taki news
Ruda, na ślub może namiot od razu przyszykuj
Zapomniałam zupełnie w tym szale i nie chodzi o szał przedświąteczny, że Jack Junior dostał swoją pierwszą kartkę z życzeniami urodzinowymiWzruszyło mnie to bardzo. Dzięki ciotka spod Big Bena :*
A teraz kartka świąteczna z krainy trolii z naszego rodzimego uzdrowiska razem z paczuszką świąteczną
Dziękujemy dziewczyny :*
W niedzielę wróciliśmy z Olsztyna, gdzie byliśmy na otwarciu nowej knajpy w rynku, a przy okazji miałam weekend z chrześniaczką. Ostatnio cały czas gdzieś jeździmy i już mam tego trochę dosyć. Jeszcze tylko trzy tygodnie i może trochę luzu.
Widzę, że zajrzała tu Luna. Bardzo podoba mi się Twoje podejście.
Planowałam odstawienie Jacka od piersi w dzień i jakoś nie potrafiłam sobie tego wyobrazić, a wyszło spontanicznie własnie na wyjeździe. Dzisiaj czwarty dzień i okazuje się, że dajemy radę. Muszę trochę młodego ponosić w nosidle, ale daje się odłożyć bez problemu do łóżka.
Tęskni mi się za Simbą i Dusią...
Za resztą też, ale jakbym miała Was wszystkie przywołać, to jakbym apel odczytywała.Sabina, Magdala, kapturnica, Mega, iwcia77, slash, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:
Tęskni mi się za Simbą i Dusią...
Za resztą też, ale jakbym miała Was wszystkie przywołać, to jakbym apel odczytywała.
Kiedyś była lista obecności, więc możesz spróbowaći tak już tu nikt prawie nic nie pisze, więc masz całą tablicę dla siebie.
zaczynaj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 13:19
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja pisze. Nigdzie nie poszlam.
W szkole, jak co roku, uroczyste przedstawienie swiateczne. Dzieciaki spiewaja i tancza, jest pieknie. Ja, jak zwykle, w bekse, bo jak 500 osob spiewa God jul til alle store og små, to ciezko lzt powstrzymac ( dla chetnych wyguglac)
Dzis chlop wybral sie z Adasiem na wycieczke, mieli jakas sprawke gdzies. W aucie Adas ufajdał sie po kolnierzyk i wtedy wlasnie chlop skonstatował, ze nie zabral ani pieluszek, ani chusteczek... Ale to Norwegija jest, dojechali do najblizszego centrum handlowego i wszystko co trzeba bylo w pokoju przebieraniowym. No ze tez mu to uszlo na sucho, no
Jaramy sie wyjazdem na swieta, ale... Prognozy pogody pokazują deszcz i wiatr na swieta. Rok temu tez tak straszyli i sie nie sprawdziło, ale kto ich wie w tym roku?? Znaczy kurtki zapakowac cza!
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ok, ale młody mnie ciągnie za nogawkę, więc mam nadzieję, że się nikt nie obrazi jak nie wspomnę, a dziewczyny dopowiedzą.
Sabinka bywa i tu, Mysza też, Dziobak również, a i Paszcza między rzyganiami wpada... Małgoś pisała, że rusza z badaniami. Iwcia czasami coś skrobnie. Luna też się odezwała. Slash pisze od czasu do czasu. Biszkopta chyba dawno nie było? Magdala baletnica pokazałaby sukienkę na Sylwestra
Gdzie jest Mega - cichutka i grzeczniutka?
Megan?
Marta Didi?
Asiula?
Elfik?
Ola35?
Krakonka? ktoś ją pamięta?
Efcia?
Gretka?
Parkę to chyba mało kto pamięta?
a Niuta?
ciekawa jestem co u nich
BISCA, Dziobak, Magdala, iwcia77, slash, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Obecna !!!!
Zaczne od gratulacji dla Rudej. Ale jaja ! Mnie by chuop z torbami puscil jakby sie okazalo ze za 2. Odgrazal sie ze jedno na sprzedaz
Morek , ja weteranka pamietam wszystkie forumowiczki ktore wymienilas. Krakonke czesto wspiminam.
Czesto zagladam ale jakos nie mam weny do pisania
Przy okazji dziekuje rowniez za kartke swiateczna z krainy troli.
Dziobak, moremi, Magdala, Ruda Paskuda, iwcia77 lubią tę wiadomość