35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:hejka,witam nowe dziewczyny i wysylam wszystkim staraczkom wiruski ciazowe.
bry
dzięki, ale na pewno to były ciążowe?
chciałabym złożyć reklamację w takim razie, bo ciąży brak, a wirusa kaszlącego mam i zdycham -
Luna76 wrote:Moremi, a jak lekarz tłumaczy ten brak miesiączki?
Reni nie odpuszcza, fajnie Trzymam za Was gorąco, dziewczyny
Luna niestety odpuściłam, bo już nic więcej nie jestem w stanie zrobić -
moremi wrote:Reni chyba już niedługo ma wizytę u genetyka?
byłam
ponad 2 godziny jazdy, a na miejscu profesor zaszczycił nas 5 minutową wizytą
więcej czasu poświęciła nam piguła
jedyne co to zwrócił uwagę na nasienie, że jest coś nie halo
i ja teraz tego już w ogóle nie rozumiem, dlaczego do tej pory przez tyle lat leczenia lekarze nic nie mówili? Ja wiem, ze do IVF potrzebny jest jeden plemnik, ale qrewa no dlaczego nam nie powiedzieli, że 98% jest patologicznych?
Dopiero ten genetyk zwrócił nam uwagę na fatalne nasienie.
pobrali nam kariotypy
jak wyjdą dobre, to piguła pobrała jeszcze krew na dna, nie będziemy musieli ponownie jechać
będą z dna szukać dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 09:50
-
Dziobak wrote:Oesu, dziecko moje konczy dzis 2,5 roku
Jest usprawiedliwienie, zeby upiec i zjesc chociaz pol tortu!!
no chyba, że będziesz w Wwie u Chodakowskiej, to zezwalamDziobak lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dobrze, ze nie galerianki
Reni wrote:Dziobak myślisz, że nowe zbierają magnesy?
Reni wrote:od połowy zawsze się zaczyna
no chyba, że będziesz w Wwie u Chodakowskiej, to zezwalam
Nie bede ( no, moze w wakacje ), ale co to szkodzi? Przeciez sie nie dowie??
Reni lubi tę wiadomość
-
O dzizasie, co ja wlasnie przezylam! Mialam zastepstwo w szkole, w klasie dziecka starszego. Miala byc historia, okazalo sie, ze bedzie przyroda. A tam... odpowiadania na pytania dotyczace seksualnosci. Dzieciaki mialy przygotowane pytania na karteczkach, no i jazda. Czy pierwszy raz boli? Czy to prawda, ze kciuk razy 3, to wielkosc penisa? Czy to prawda, ze mozna zrobic tak, ze sperma jest slodsza? Czy mozna plywac podczas miesiaczki?
I festiwal pytan jak z Bravo. Bylo naprawde fajnie :)Super klasa, zadnych smichow, powazne podejscie.
Dziecko dumne z matki, bo jak pojechalam o hormonach, PMS i zaplodnieniu, to mucha nie siadakapturnica, moremi, paszczakin, Magdala, Reni, Dobrawa, villemo_gbm, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja też reklamuje, bo ciąży nie ma, a młody z jakimś zapaleniem oskrzeli czy innym dziadostwem i takim sposobem nadal do pracy nie wracam.
Walerianki to nie te kocie ćpuny?
Paszcza, no w końcu i czekaj, czekaj... Ty po prostu nie chcesz mieć do zapamiętania więcej dat i pewnie Julkę chcesz wyciągnąć w urodziny Adasia. Cfffaniara jaka a poważnie trzymam kciuki mocno.
Dziobak, ale gdzie odpowiedzi na pytania?
I tak sobie myślę o tym nasieniu i naprawdę nic mnie nie dziwi. Pacjencie diagnozuj się sam! Kurrrtka na wacie!Reni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Witam nowe. Mam nadzieje ze zagoscicie na dluzej i rozruszacie troche to troche zardzewiale forum
A Ty już na finiszu a mi się wydawało, że dopiero w ciążę zaszłaśBISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ha! Lekcji przyrody byl dalszy ciag. Mianowicie malam jeszcze jedno zastepstwo w tej samej klasie. Jeszcze jedna lekcje przyrody, ale juz z kolega ( nauczycielem muzyki ). Dzieciaki powiedzialy, ze maja wiecej pytan, bo poprzednia lekcja byla fajna. I sie rozbujaly: Co to jest seks oralny? Kiedy mozna zaczac sie onanizowac?
Co lepsze- spirala czy pigulki?
Byly tez pytania raczej z wlasnego podworka: Czy mezczyzni moga miec mleko w piersiach? Jak poznac, ze jest sie zakochanym? Kiedy miesiaczka bedzie regularna?
Fajne dzieciaki, ale widac, ze chyba nie gadaja w domach zbyt duzo z rodzicami, a guglom nie do konca ufaja.
Naprawde pouczajacy mialam dzis dzien ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 19:30
moremi, BISCA, beates, Magdala, Krakowianka, Dobrawa, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane. Mam 41 lat, moj maz 50. Od 3 miesiecy staramy sie o dzidziusia. Co moge zrobic, by podniesc szanse zajscia w ciaze w naszym wieku? Dodam, ze "pracujemy intensywnie" nad poczeciem bobaska. Dziekuje z gory za ewentualne porady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 20:12
Dobrawa lubi tę wiadomość
Can -
Ja wiem, ja wiem! Faceci mogą mieć mleko w piersiach tuż po urodzeniu jak są nafaszerowani prolaktyną matki
Canadolka, jedyna sugestia to taka, że niestety czas ucieka (to nie jest w żaden sposób złośliwe) i nie masz czasu na zabawy (podobnie jak reszta nas tutaj). Zorientuj się jaką macie klinikę w pobliżu, ustal jacy lekarze tam przyjmują, zbierz opinie i wybierz swojego lekarza. Od razu faceta wyślij na badania nasienia, a sama idź na monitoring. Naprawdę, z perspektywy czasu uważam, że straciłam rok na starania pod okiem "zwykłego" ginekologa.BISCA, Magdala, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!