35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oooesu to już wiem skąd mój sąsiad-psycho miał pomysł pukania godzinami!
Pewnie matka za dużo w młodości dawała mu takich zabawek, a potem śmigło na stare lata chodził z młoteczkiem i stukał.
Rozumiem co oznacza zbrodnia w afekcie sama byłam bliska
Morek zlituj się, pomyśl o przyszłych sąsiadach synaBISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wlasnie, bo nie wiem od kiedy mozna.
No coz, widze ze chcecie posluchac.
Zaczelam od tego, ze dotykanie sie w miejsca intymne zacznamy bardzo wczesnie, bo w wieku przedszkolnym i jest to sposob na poznawanie swojego ciala oraz jest to wpisane w nasz rozwoj. Dzieci zauwazaja tez, ze moze byc to mile.
A kiedy jestesmy ciut starsi ( paczajcie wy, malotaty ) to nagromadzone w nas hormony moga powodowac, ze dotykanie sprawia duza przyjemnosc oraz rozladowanie, szczegolnie u chlopcow. ( W tym momencie chlopaki zaczynaja kiwac glowami, co mnie urzeklo na maxa ). No i ze moze to byc dobry sposob na lepsze poznanie swojego ciala/ reakcji i miec znaczacy wplyw na przyszle wspolzycie.
Tak im pedzialam w skrocie
Ale powiem wam, ze to strasznie otworzylo dziecko me. Kolezanki jej potem mowily, ze twoja mama to tyle wie i czy przypadkiem nie jest lekarzem ( no ba! ). I ze mozna ze mna rozmawiac nawet o onanizowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:24
Magdala, Reni, moremi, Dobrawa, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oooesu to już wiem skąd mój sąsiad-psycho miał pomysł pukania godzinami!
Pewnie matka za dużo w młodości dawała mu takich zabawek, a potem śmigło na stare lata chodził z młoteczkiem i stukał.
Rozumiem co oznacza zbrodnia w afekcie sama byłam bliska
Morek zlituj się, pomyśl o przyszłych sąsiadach syna
Dziobak, a to idzie jakoś wcześniej? Bo w sumie niemowlęta już pocierają krocze w fotelikach samochodowych, do karmienia itp. Jeszcze przed rokiem chłopaki łapią za siusiaka. Aaaaaa, no i noworodki już przecież mają wzwódDziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie, nie i nie. Wolę stukanie niż codzienne wiercenie o 15:48.
Dziobak, a to idzie jakoś wcześniej? Bo w sumie niemowlęta już pocierają krocze w fotelikach samochodowych, do karmienia itp. Jeszcze przed rokiem chłopaki łapią za siusiaka. Aaaaaa, no i noworodki już przecież mają wzwód -
Dziobak wrote:Jakbym zaczela od zycia plodowego, to nie wystarczyloby czasu na inne pytania. Kto by zatem wyjasnil zawilosci seksu analnego?
I mam nadzieję, że przestrzeglas chłopaków przed wkladaniem rzeczy domowego użytku do odbytu?
Tak mi się przypomniało, bo swego czasu trafiłam na zestawienie czego używają nastoletni chłopcy i stwierdziłam, że jednak moja wyobraźnia w tym wieku nie była aż tak rozwinięta.Dziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A nie wyjaśniłas? No weź... Zdradź proszę co powiedziałaś
I mam nadzieję, że przestrzeglas chłopaków przed wkladaniem rzeczy domowego użytku do odbytu?
Tak mi się przypomniało, bo swego czasu trafiłam na zestawienie czego używają nastoletni chłopcy i stwierdziłam, że jednak moja wyobraźnia w tym wieku nie była aż tak rozwinięta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 23:07
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Z ta owulacja do końca tez nie jest tak oczywiste bo wykresy nie raz płaskie jak dno od talerza a ciążę były i na odwrót ,piękne skoki temperatury a owulacja w lesie bo torbiele rosły i progesteron windowal tempke.
Najlepiej komplet ciągnąć badania ,wizyty lekarskie a wykresy traktować tylko jako dodatek do reszty -
Sung wrote:Czyli chcecie powiedzieć że mimo że moje wykresy nie pokazują owulacji to mogę ją mieć???
kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sung wrote:Czyli chcecie powiedzieć że mimo że moje wykresy nie pokazują owulacji to mogę ją mieć???
Oczywiscie.
Malo ktory lekarz bedzie chcial rzucic okiem na wykresy. Niemiarodajne.
Skad w ogole mysl, ze nie masz owulacji? Bo jezeli tylko z wykresow ta informacje wysnulas, to moze byc to bledny wniosek.moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:Wydaje Ci sie
Nie o 6 rano ! Moj siostrzeniec kocha ta zabawke. A wstaje bardzo wczesnie ...
Bry !-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!