35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe123 wrote:Trafiłam tu bo jakoś mi coś na ogólnym nie teges. No nie wiem, może te ciągłe fasolkowanie, pitu pitu, nie wiem jakaś inna się czuję. Jest dużo fajnych dziewczyn, ale gdzieś to ginie w spamie. Bisca, to twoja pierwsza ciąża? (będę co jakiś czas takie odkrywcze pytania zadawać, wybaczcie )
My zaraz wyruszamy na dwór, to drugi spacer młodych po 3 tygodniowym kiszeniu się w domu z powodu niekończących się chorób. Więc na dworze jest istna dzicz.
Słońca w Gdańsku brak, ale 8st ciepła więc miło.
Co Wy z ta pogodą?
Pogoda i jedzenie sa przewodnim tematem tego watku . Przekonasz sie sama.
To moja 4 ciaza, ale pierwsza donoszona. Mialam 2 ciaze pozamaciczne i raz puste jajo plodowe. Jestem w ciazy dzieki ivf, po 3 procedurach i 7 transferach. Reasumujac, moja ciaza to nie wpadkaReni, moremi, gosia7122, anna maria, lithe123 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Ja 43 jak moje 3 przyszlo na swiat.
Witajcie kobiety u nas chorubsko sie rozgoscilo ,maz ma do tego noge w gipsie,wypadek w pracy.
Pies nowy rozrabia nie mam sily na to jego sikanie.Caly dom mam prawie w foli malaraskiej nie sika w jednym miejsu,w dodadku mial stulejke i potrzebny byl zabieg.
Moja starsza corka po kontroli u onko.wyszlo jakas zmiana w nadnerczu,mamy sie nie martwic ale nie da sie
Czekamy na tomograf ,ktory ma byc w kwietniu.
Tyle u mnie w skrucie,pozdrawiam Wszystkie.gosia7122 lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Gosia trzymam kciuki za corke ,bedzie dobrze jakiego psiaka kupiliscie ?
to owczarek niemiecki ,pies ma ADHD ,zupełnie inny charakter jak maja rottka
zapisałam się z nim na szkolenie.
Dzieki za kciuki.anna maria, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Tak, wiem, ze mozna kupic roznymi drogami, ale w Polsce niacyna osobno, w duzych dawkach jest wydawana na recepte. Tak mowia w aptekach. Gdzie kupilas swoja?
Kłamią.
Normalnie, przez intermet:
https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=niacyna+500+mg&*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 22:38
-
Podglądam Was, trzymam kciuki i cieszę się jak którejś się uda. Fajnie choć poczytać... Gorąco trzymam za Magdalę, bo ona pojawiła się tu zaraz po mnie i dalej działa. Za Morkę też, bo zawsze mnie wspierała A co z Asiulą się dzieje?
anna maria, moremi, BISCA, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Podglądam Was, trzymam kciuki i cieszę się jak którejś się uda. Fajnie choć poczytać... Gorąco trzymam za Magdalę, bo ona pojawiła się tu zaraz po mnie i dalej działa. Za Morkę też, bo zawsze mnie wspierała A co z Asiulą się dzieje?
moremi, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:to owczarek niemiecki ,pies ma ADHD ,zupełnie inny charakter jak maja rottka
zapisałam się z nim na szkolenie.
Dzieki za kciuki.BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Boże, dziecko, nie panikuj!!! Masz jeszcze 10 lat przed sobą! Działaj czym prędzej! Jesteś tu chyba najmłodsza. Czy mylę się, dziewczyny?
BISCA przepraszam, że tak wyskoczyłam z tym która to ciąża ale napisałaś w którymś poście że odsypiasz nocne wyjście.... a ja się rozmarzyłam, bo ostatni raz mogłam coś odespać będąc właśnie w pierwszej ciąży
Pierwszą córkę rodziłam 2 godziny, mimo, że przenoszona o 2tygonie i poród wywoływany oksytocyną, Druga poszła juz naturalnie, trwało to 45minut, i to tylko dlatego że mi nie pozwolili wcześniej przeć! A tak to wyszła przy pierwszym parciu. Także wiesz, różnie bywa, ja tam zawsze życzę szybkiego porodu bo w zasadzie od razu można wstać i normalnie funkcjonować.
W Gdańsku cudny wschód słońca, ciepło... czuć wiosnę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 08:16
BISCA, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość