35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Sung, a może te objawy to zbliżająca się menopauza... Ja też jajeczkuję co miesiąc, ale kto wie, czy to nie ostatnie "życiowe wyrzuty" - słabe jakościowo, niezdolne do zapłodnienia. Bywa i tak...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Nie moge napisac pelnego postu z telefonu! Panikuje ! Dlaczego tak boli. Dlaczego brązowe skrzepy.
Napisałam do Ciebie w innym wątku odnosnie suplementów, interesuje mnie jak brać jod, wnioskuję żes obeznana,Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 09:45
-
Sung wrote:Wzięłam nurofen 14go i 15go lutego. Aspiryny nie brałam od czwartku.
Starając się o ciążę nie można brać salicylatów i ibuprofenów. Jeśli już, to tylko paracetamol. Może test pozytywny, ale wygląda na to, że ciąża nie przyjęła się, skoro boli i plamisz
Poczekaj, wszystko się uspokoi. -
lithe123 wrote:Oooo tego mi właśnie trzeba. Usłyszeć, że mam jeszcze troszkę czasu... bo właśnie ja chcę, ale niekoniecznie już. Małe jest za małe, jeszcze nie jesteśmy gotowe na odstawienie od piersi. A starsza koszmarnie przechorowuje pierwszy rok przedszkola.
BISCA przepraszam, że tak wyskoczyłam z tym która to ciąża ale napisałaś w którymś poście że odsypiasz nocne wyjście.... a ja się rozmarzyłam, bo ostatni raz mogłam coś odespać będąc właśnie w pierwszej ciąży
Pierwszą córkę rodziłam 2 godziny, mimo, że przenoszona o 2tygonie i poród wywoływany oksytocyną, Druga poszła juz naturalnie, trwało to 45minut, i to tylko dlatego że mi nie pozwolili wcześniej przeć! A tak to wyszła przy pierwszym parciu. Także wiesz, różnie bywa, ja tam zawsze życzę szybkiego porodu bo w zasadzie od razu można wstać i normalnie funkcjonować.
W Gdańsku cudny wschód słońca, ciepło... czuć wiosnę!
Mozesz podac przepis na te " szybkie porody" ?
anna maria, Magdala, lithe123 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:08.03.2017r. jeszcze lepsza - Dzień Kobiet!
Moj John z pracy jest urodzony w tym dniu. I jest typowym przykladem dziecka o podwojnej osobowosci. Potrafi byc tak samo cudowny jak i okropny.
Ja mysle, ze Bisca urodzi w drugiej polowie marca.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Moj John z pracy jest urodzony w tym dniu. I jest typowym przykladem dziecka o podwojnej osobowosci. Potrafi byc tak samo cudowny jak i okropny.
Ja mysle, ze Bisca urodzi w drugiej polowie marca.
Dlaczego mi tak zle zyczysz ?
Mam nadzieje ze urodze do 10/03. Juz sie zaczynam niecierpliwic.
A z czego wynika ta dwulicowosc u urodzonych 08/03 ? -
BISCA wrote:Dlaczego mi tak zle zyczysz ?
Mam nadzieje ze urodze do 10/03. Juz sie zaczynam niecierpliwic.
A z czego wynika ta dwulicowosc u urodzonych 08/03 ?
Nie zycze Ci zle tylko zamierzam przejac Twoj cykl! Wtedy zaczynam stymulacje.
Team work panie.
Nie wiem czy to nie przypadek z ta data. Ale takiego przypadku jak John wolalabys uniknac. To ten John ktory wciagnal sobie odkurzaczem aparat i polozyl papierowy recznik na zapalonej swiecy, oraz...ktory prawi mi nieziemskie komplementy, kupuje kwiaty i jest niezwykle szarmancki. Mozna zwariowac.
Ale moze dziewczynek to nie dotyczy.moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Nie zycze Ci zle tylko zamierzam przejac Twoj cykl! Wtedy zaczynam stymulacje.
Team work panie.
Nie wiem czy to nie przypadek z ta data. Ale takiego przypadku jak John wolalabys uniknac. To ten John ktory wciagnal sobie odkurzaczem aparat i polozyl papierowy recznik na zapalonej swiecy, oraz...ktory prawi mi nieziemskie komplementy, kupuje kwiaty i jest niezwykle szarmancki. Mozna zwariowac.
Ale moze dziewczynek to nie dotyczy.
Mam nadzieje,ze nie
I bylabym zaszczycona mogac przekazac moj cykl
Kciuki juz trzymam. Beda emocje !!!moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny