35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:Pozamaciczna. Zabieg wieczorem
Moze jednak warto zrobić jak dojdziesz do siebie droznosc jajowodow i sprawdzić macice ?. Pozamaciczne ciaze bardzo czesto sa po powikłaniach chorobowych, które wywołują stany zapalne i powodują powstawanie zrostow, niedrożność etc.Lunaris lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Morek,jak tam junior ?
Co do obstawiania daty porodu... Nie życzę 8, bo to taka głupia data. "Masz prezent na dzień kobiet i na urodziny". Ja tak na walentynki dostaję
Będzie 17.03.2017!
BISCA, Magdala, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Mozesz podac przepis na te " szybkie porody" ?
Co dziwne, obie laski urodziły się po terminie. Starsza to był już koniec 42tc i lekka panika u lekarzy. Młodsza zmieściła się w 41tc. Ja już robiłam wszystko, żeby wylazły: długe spacery, seks, schody, herbatki z liści malin i już nie pamiętam co. I nic. Przy pierwszym porodzie było już mało wód i dlatego naszprycowali mnie oksytocyną. Szyjka mi popękała, na kroczu miałam chyba z 10 szwów, wszystko było jeszcze niegotowe Ale poszło szybko, nawet do wytrzymania ból i nie zdążyłyśmy się wymęczyć. Przy drugim przyjechałam już z rozwarciem na 4palce I naturalnie poszło bez oksy, nawet mnie nie nacięli było super, serio. Trzymam kciuki, żeby Tobie też tak gładko poszło. Co ciekawe, obie córki miały dokładnie tę samą wagę i długość (3350g i 57cm).
Masz skurcze przepowiadające? Rozwarcie się zaczęło?
SungWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 09:31
moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Magdala, 3lata temu w marcu był mój szczęśliwy cykl I teraz ma 2 latka
Podwierdzone naukowo!lithe123, BISCA, kapturnica, Luna76, Magdala, moremi, anna maria, Reni lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:On ma motorek w dup...ce nawet jak jest chory. Taki typ. Na razie wygląda, że zdrowie, ale jeszcze dwa tygodnie będzie w domu. Ja wracam do pracy, a opiekę przejmuje mąż. Chyba sobie poradzą.
Co do obstawiania daty porodu... Nie życzę 8, bo to taka głupia data. "Masz prezent na dzień kobiet i na urodziny". Ja tak na walentynki dostaję
Będzie 17.03.2017!
To juz wrocilas do pracy ?
Z tym 8 marca to masz racje, z tym ze tutaj nie znaja tego " swieta". Ktos tam cos przbaknie w mediach ze to dzien kobiet ale ogolnie ludzie nie wiedza ze to dzien kobiet.moremi lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Nie mam obawiam się, że przy kolejnym nie zdążę na porodówkę
Co dziwne, obie laski urodziły się po terminie. Starsza to był już koniec 42tc i lekka panika u lekarzy. Młodsza zmieściła się w 41tc. Ja już robiłam wszystko, żeby wylazły: długe spacery, seks, schody, herbatki z liści malin i już nie pamiętam co. I nic. Przy pierwszym porodzie było już mało wód i dlatego naszprycowali mnie oksytocyną. Szyjka mi popękała, na kroczu miałam chyba z 10 szwów, wszystko było jeszcze niegotowe Ale poszło szybko, nawet do wytrzymania ból i nie zdążyłyśmy się wymęczyć. Przy drugim przyjechałam już z rozwarciem na 4palce I naturalnie poszło bez oksy, nawet mnie nie nacięli było super, serio. Trzymam kciuki, żeby Tobie też tak gładko poszło. Co ciekawe, obie córki miały dokładnie tę samą wagę i długość (3350g i 57cm).
Masz skurcze przepowiadające? Rozwarcie się zaczęło?
Sung
Peknieta szyjka ?! 10 szwow ?! . Odwoluje , ja tak nie chce !
Serio, co ma byc to bedzie. Boje sie po ludzku bolu, ale jakos to musi byc. Pocieszam sie,ze w moim szpitalu znieczulenie podaja od 3 cm rozwarcia, wiec oby do tych 3 cm
Przepowiadajacych jakos nigdy specjalnie nie czulam ale wczoraj caly dzien brzuch-skala a wieczorem dziwne cmienie w brzuchu. Dzisiaj twardnienia jak tylko jestem w pionie... moze cos sie zaczyna dziac, ale pewnie jeszcze potrwa -
BISCA wrote:Zaklad przyjety
Jak tam urlop ?
Super mam corke, wiec czas nam szybko plynie.BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bo u nas jest taka swiecka tradycja - jak ktoras rodzi, to ktoras zachodzi w ciaze, czyli przejmuje ten cykl, bo juz jest wolny.
Podwierdzone naukowo!
ja mam jakieś koślawe ręce, bo zawsze mi cykle przelatują i łapie ktoś inny
o jak na weselach z wiankiem -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Przykro mi rowniez.
Moze jednak warto zrobić jak dojdziesz do siebie droznosc jajowodow i sprawdzić macice ?. Pozamaciczne ciaze bardzo czesto sa po powikłaniach chorobowych, które wywołują stany zapalne i powodują powstawanie zrostow, niedrożność etc.
O dziwo zrostow powiedzieli, ze prawie nie mam. Mimo 2 cesarek i plastyki brzucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:32
-
Reni wrote:Dziobak zabrałaś córkę na sztukę kochania? Czy to warsztaty z tego co wykładałaś w szkole?
dalszy ciąg?
Dziecko przyjelo sceny erotyczne z godnoscia. Podyskutowalysmy sobie o tym i o owym. Dala rade. Ja tezmoremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny