35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kornelka38 wrote:jak się tu odpisuje ?
Wciskasz Cytuj.
Ej slabi Ci Twoi znajomi, ze Cie nie wspieraja. Oczywiscie, ze masz szanse. Mloda dupa jeszcze jestes.
Musisz byc pod opieka lekarza i tyle.
W naszym wieku najlepiej jest od razu udac sie do kliniki leczenia niepodosci poniewaz tam znajdziesz doswiadczonych lekarzy.
Trzymam kciuki.BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Nie rozumiem postu Sung, nie rozumiem tez, ze lekarze nie chcieli badac hormonow. To co chcieli? Do gardla zagladac?
Melduje, ze zjadlam 4 pączki, ale niesiona wyrzutami sumienia, w ramach treningu zeszlam z 17 piętra na dol.
Podczas lotu telepalo, a w Gdansku nie ma słońca.
Biszkopt, czy to Twoja sprawka??moremi, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie rozumiem postu Sung, nie rozumiem tez, ze lekarze nie chcieli badac hormonow. To co chcieli? Do gardla zagladac?
Melduje, ze zjadlam 4 pączki, ale niesiona wyrzutami sumienia, w ramach treningu zeszlam z 17 piętra na dol.
Podczas lotu telepalo, a w Gdansku nie ma słońca.
Biszkopt, czy to Twoja sprawka??
Musi ktos inny spiskuje w sprawach pogody bo mi tez slonce zabrali i pada
Co do paczkow, to u mnie sie obeszlo smakiem.
I dzien dobry
Magdala, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
A ja w tlusty czwartek caly dzien bez jedzenia. Zjadlam na sniadanie buleczke drozdzowa domowej roboty i zygalam caly dzien. Tesciowa piekla. Ale za to dzis rano czulam sie jak nowo narodzona. Zero zgagi i innych atrakcji, wiec moze potrzebne bylo mi takie oczyszczenie zoladka.
My po usg. Niestety mloda jest za mala jak na ten tydzien ciazy, mniej wiecej o dwa tygodnie. Cala reszta ok, i lozysko i przeplywy. Za trzy tygodnie mamy ponownie przyjechac, zeby sprawdzic czy przyrasta i czy po prostu bedzie drobna czy cos jest nie tak. Lekarka powiedziala zeby sie poki co nie martwic. Latwo powiedziec. -
Magdala wrote:Se se se se se
Ja rozumiem zabrać słońce, ale przysłać deszcz ze śniegiem?
Ty wiesz co ja czułam, jak zobaczyłam co się dzieje za oknem? Ja myślałam, że w domu jestem! A ja mam przecież wakacje!!
Oddaj pogodę, ale już!Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Kornelka (moja chrzesniaczka ma tak na imię i dziwnie to brzmi, gdy zwracam się do dorosłej kobiety
) jesteś tutaj jedną z młodszych i masz szansę na tą trzecią ciążę. Dzisiaj Inessa (lat 42) wrzuciła w swoim pamiętniku pozytywny test. Oby się udało bez większych komplikacji.
Mysza, bidoku. Zawsze jak ktoś mówi, żeby się nie denerwować, to od razu wkrada się lekka panika. Czekamy w takim razie z Tobą.
Dziewczyny, przestańcie kraść słońce. Księżyc już ukradli, to chociaż słońce zostawcieMagdala, BISCA, Dziobak, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Morek gdzie Ty widzisz Inessy pamietnik ?,bo mi sie zdaje ze juz go nie ma
I gdzie Ty się podziewasz? Nikt o pogodzie nie melduje i później narzekają takie na śnieg, na wiatr, na deszczanna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Faktycznie. Wygląda na to, że nie jest już dostępny.
I gdzie Ty się podziewasz? Nikt o pogodzie nie melduje i później narzekają takie na śnieg, na wiatr, na deszczmoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jest dostępny
Dziobak! Widzisz? U Anny huragan, to lepiej jutro nie wychodzDziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:U mnie dzis piekne słońce!! Ide zaraz nad morze.
Magdala, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czyli ktos zajumal moje. I wiem kto.
Kolezanki psia noga.
Robie dzis te kalfiory z czosnkiem, polecane przez Simbe, pochodzace z Jadlonomii.
Dam znac jak wyszlo.Zupa krem.
Morek, do kiedy ta Wasza kwarantanna? Junior juz lepiej?
U blskich znajomych/przyjaciol rodzi sie dziewczynka za miesiac. Co im kupic? Ubrania maja w dostatku, bo jest siostra na miejscu z dwojka maluchow.Dziobak lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.