35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z wiesci dziwnych i niezwyklych. Norweski rzad przeznaczyl 35 milionow koron (jakies 17 milionow zlociszy ) na nauke plywania dzieci w wieku przedszkolnym w tym roku. Norwegia fiordem stoi, wazne, zeby umiec plywaly juz maluchy. Moze dziecko mi sie zalapie na jaki kurs.
Magdala, moremi, Reni, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Debridat brzmi rownie groznie.
Zazdroszczę tego kursu pływania. NaprawdęMagdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Taki syropek od refluksu i on jest groźny. Jak się rozleje, to zakleja wszystko.
Zazdroszczę tego kursu pływania. NaprawdęMagdala, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję, że nie zdecydowaliśmy się na amniopunkcję. Nie wiem, dobrze czy źle, ale doszliśmy do wniosku że nie ma co. Młode na fotkach wygląda ok, więc tego się trzymam. A i dzisiaj chyba, bardzo duże chyba, ale mam wrażenie że zaczynam czuć jak tam pływa sobie łobuz, z jednego końca brzucha na drugi . Zapomniałam jakie to śmieszne uczucie.
Magdala, Dziobak, moremi, BISCA, beates, Luna76, kapturnica, Lunaris lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Taki syropek od refluksu i on jest groźny. Jak się rozleje, to zakleja wszystko.
Zazdroszczę tego kursu pływania. Naprawdę
Co?
Aaaa Dziobakom...
Przypominam, ze jutro Tlusty czwartek. Mozna gadac tez o paczkch. I jesc.moremi, Dziobak, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Co?
Aaaa Dziobakom...
Przypominam, ze jutro Tlusty czwartek. Mozna gadac tez o paczkch. I jesc.BISCA, Dziobak, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ruda Paskuda wrote:Melduję, że nie zdecydowaliśmy się na amniopunkcję. Nie wiem, dobrze czy źle, ale doszliśmy do wniosku że nie ma co. Młode na fotkach wygląda ok, więc tego się trzymam. A i dzisiaj chyba, bardzo duże chyba, ale mam wrażenie że zaczynam czuć jak tam pływa sobie łobuz, z jednego końca brzucha na drugi . Zapomniałam jakie to śmieszne uczucie.
A ja tak nie lubiłam tego uczucia, bo cały czas miałam wrażenie, że to jakiś robal mi się przez jelita przeciskaReni, Ruda Paskuda, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I w ogóle to ten czas leci jak szalony. Dopiero byłam w ciąży, a już moje dziecko samodzielnie je owsiankę
Dziobak, Reni, BISCA, beates, Magdala, Ruda Paskuda, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Co?
Aaaa Dziobakom...
Przypominam, ze jutro Tlusty czwartek. Mozna gadac tez o paczkch. I jesc.
Bedzie pycha!
Magdala, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Najgorzej, ze tyle czekania, a naprade rzadko kiedy cos wychodzi.
Na nfz to ok 6 tyg.
Moim zdaniem jedynym slusznym i wnoszacym badaniem (dajacym naprawde wymierne korzysci) sa badania preimplantacyjne zarodka PGD. Kosztowne jest jak diabli. Szkoda.
Nie mowie, ze nie nalezy sie badac itp. Ja kariotypy mam przebadane, sa ok, a i tak mialam wadliwy genetycznie zarodek. Loteria panie.
Wezcie skonczcie juz z tymi chorobami. Wiosna idzie.
pod warunkiem, że ktoś ma te zarodki
bo póki co u mnie lipa na tym etapie, że nie ma skąd brać zarodków -
Dziobak wrote:Jes jes jes! Myslicie, ze dadza mi paczka w samolocie? A jak nie, to jeszcze na lotnisku lece do cukierni, a potem po kolejnego przy domu, a potem kolejnego do kawy po obiedzie, potem jednego na podwieczorek, i juz na sam koniec ze 2 na kolacje!
Bedzie pycha!
Reni, dwaworki na pewno lepsze niż jeden
Czyli czekamy na rozmnażanie Magdali, amnio Rudej i kariotypy Szopa.
Ja dodatkowo czekam na wieści od Paszczy i kolejne ciąże naszych staruszek podgladajacych zza krzakaBISCA, Dziobak, beates, Magdala, Luna76, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam,
My jutro mamy usg III trymestru. Juz mam stresa. Coraz gorzej sie czuje. Nie moge sie schylic, zeby buty zawiazac, bo zaraz refluks i zgaga, nie moge dluzej stac. Chyba pojde na chorobowe od 1 marca.
P.S. Moremi z tego co zrozumialam, to Ruda nie zdecydowala sie na amnio. Czyzbys po pierwszej @ od dwoch lat juz miala budyn ciazowy?Magdala, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
My jutro mamy usg III trymestru. Juz mam stresa. Coraz gorzej sie czuje. Nie moge sie schylic, zeby buty zawiazac, bo zaraz refluks i zgaga, nie moge dluzej stac. Chyba pojde na chorobowe od 1 marca.
P.S. Moremi z tego co zrozumialam, to Ruda nie zdecydowala sie na amnio. Czyzbys po pierwszej @ od dwoch lat juz miala budyn ciazowy?
Widzisz, to nie budyń, ale krótkowzroczność nie zauważyłam tego "nie".-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!