35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czy znacie @mama ginekolog świetna dziewczynę ginekolozke.Napisała niedawno super post on hipotrofia.mamaginekolog. może Wam coś pomoze:https://mamaginekolog.pl/hipotrofia-plodu/
Jeśli nie znacie jeszcze jej strony albo profilu na Facebooku to na pewno się zakochacie:)robi kawał dobrej roboty.Staramy się o 2 dziecko. Mama chlopca-lat 7. -
MadźkaLena wrote:Cześć Dziewczyny
Dzisiaj pierwszy dzień na ovu. Chciałam się bardzo serdecznie przywitać i tylko wspomnieć nieśmiało, że zaczynamy drugi cykl starań o dzidzie (pierwszą) - w zeszłym miesiącu skończyłam 37 lat.Staramy się o 2 dziecko. Mama chlopca-lat 7. -
nick nieaktualnyDzien doooobry:)
Biszka-gotowa? Dzis jest TEN dzien
Mysza, nie przejmuj sie, jesteś pod kontrola lekarza, wiec będzie bieżący monitoring sytuacji. Pamiętasz, rok temu moja siostra miała podobnie, pociągnęli ciążę ile się da i przyspieszyli cesarkę. Mała zdrowa i śliczna, choć urodzona ma esiac przed terminem.
Witam nowe koleżanki i miłego dnia wszystkimmoremi lubi tę wiadomość
-
Bry
Mysza, mi się wydaje, że na 32 tydzień to nie jest zła waga i faktycznie ta Twoja lekarka jakoś cały czas Cię straszy. Wierzę, że to tak sporo na wyrost.
Cześć nowe
A reszta starych to gdzie? Gdzie lista? Gdzie Pani?
I gdzie się Czarny kot kryje? Jak przygotowania do wesela?
Dzisiaj moje dziecko po prawie dwumiesięcznej przerwie wróciło do żłobka i mm nadzieję, że będzie dobrze. W każdym razie nie płakał i poszedł się bawić.Reni, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dołączam do grona staraczek 35+. Mamy już jedno dziecko. Próbujemy od 6 mc drugie i jakoś straciłam nadzieję. Dziś jest mi wyjątkowo źle, bo przypuszczam, że się znowu nie udało. To będzie 7 cykl starań. A zegar tyka.
karolinams, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja sama tu nowa ale witam serdecznie
Vikram wrote:Dołączam do grona staraczek 35+. Mamy już jedno dziecko. Próbujemy od 6 mc drugie i jakoś straciłam nadzieję. Dziś jest mi wyjątkowo źle, bo przypuszczam, że się znowu nie udało. To będzie 7 cykl starań. A zegar tyka.
ola_bike38 wrote:Cześć!ja też jestem nowa od kilku dni tutaj na forum.Rok starsza od Ciebie.Pol roku starań o 2 dziecko i cisza....
MadźkaLena wrote:Cześć Dziewczyny
Dzisiaj pierwszy dzień na ovu. Chciałam się bardzo serdecznie przywitać i tylko wspomnieć nieśmiało, że zaczynamy drugi cykl starań o dzidzie (pierwszą) - w zeszłym miesiącu skończyłam 37 lat.
Witam, dopeiro drugi cykl i może już będzie owocny i tego ci życzę
mmdw wrote:Witam Was serdecznie,
Na tym wątku jestem nowa: czy mogę dołączyć?
WitamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 13:13
mmdw lubi tę wiadomość
-
Dzięki karolinams:)
W przyszłym miesiącu kończę 37 lat, staram się o dzieciątko (wymarzonego synka) od bardzo dawna z przerwami (laparo, HSG, usunięcie torbieli czekoladowej na jajniku, 5 inseminacji: tylko pierwsza się udała ale niestety w 6 tygodniu poronienie, usunięcie guza w piersi) ale ostatnio po ustąpieniu endometriozy zwiększyliśmy z mężem nasze starania:)
Mam już dwie, cudowne adoptowane córeczki ale marzę o ciąży naturalnej i biologicznym maleństwie dziewczynki też zresztą ciągle proszą o braciszka:)mmdw -
mmdw wrote:Dzięki karolinams:)
W przyszłym miesiącu kończę 37 lat, staram się o dzieciątko (wymarzonego synka) od bardzo dawna z przerwami (laparo, HSG, usunięcie torbieli czekoladowej na jajniku, 5 inseminacji: tylko pierwsza się udała ale niestety w 6 tygodniu poronienie, usunięcie guza w piersi) ale ostatnio po ustąpieniu endometriozy zwiększyliśmy z mężem nasze starania:)
Mam już dwie, cudowne adoptowane córeczki ale marzę o ciąży naturalnej i biologicznym maleństwie dziewczynki też zresztą ciągle proszą o braciszka:)
Cudne, że adoptowaliście córeczki to musi być cudowne, że one nawet proszą o braciszka .mmdw lubi tę wiadomość
-
mmdw mam już podrośnięte dzieci więc bardzo tęsknie za maluszkiem w domu.
Mam dwóch synów 11 lat i 7 lat
Tak z niecierpliwością czekam na testowanie, od wczoraj bardzo ciążowo się czuję, ale to podobno za sprawą pregnylu (biegam do wc ciągle, mega zmęczona i śpiąca, piersi nabrzmiałe) -
moremi wrote:Bry
Mysza, mi się wydaje, że na 32 tydzień to nie jest zła waga i faktycznie ta Twoja lekarka jakoś cały czas Cię straszy. Wierzę, że to tak sporo na wyrost.
Cześć nowe
A reszta starych to gdzie? Gdzie lista? Gdzie Pani?
I gdzie się Czarny kot kryje? Jak przygotowania do wesela?
Dzisiaj moje dziecko po prawie dwumiesięcznej przerwie wróciło do żłobka i mm nadzieję, że będzie dobrze. W każdym razie nie płakał i poszedł się bawić.
dostałam okres w 27 dc - tak więc 56 cs zaczęłam i mnie wszystko wkur**a
mam syndrom pacmana, cały czas coś żre, ja nie wiem jak te diety działają! Jem 10 posiłków dziennie i nie chudnę
zrobiłam testa chciałam zobaczyć czy jakieś emocje będą, ale ta zabawa to już nie dla mnie. Zapomniałam o nim i odczytałam go 3 dni później. Tak że ten..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 15:44
-
Witajcie
Dołączyłam i ja. Mam 38 lat i 3 letniego synka. Hashimoto i leczoną niedoczynnosc tarczycy. Jestem tuz po poscie Dr Dabrowskiej (uspokoilam nia tarczyce, oczyscilam organizm i troche podleczylam hashimoto) - polecam!!!
W pierwszą ciążę zaszłam własnie jakims cudem (dieta oczyszczajaca glownie), bo wyniki byly do bani - jak to powiedzial moj ginekolog: z medycznego punktu widzenia ciaza byla niemozliwa. Urodzilam zdrowego synka - 10p 61 cm i 4280g
Od tego miesiaca rozpoczynam starania o 2 dzidzię. W tym miesiacu kiepsko z przytulaniem bedzie, bo maż "na wygnaniu zawodowym" ale mam nadzieję, że jeszcze będę mamą. Pozdrawiam Was wszystkie!!!
villemo_gbm, Lunaris lubią tę wiadomość
-
O jaki wysyp nowych
Jagódka 38 lat i dzidzia? no weź sie za dzidzię można tu palec w oko dostać my się staramy o dziecko
witajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 16:04
Aasiula, anna maria, moremi, gosia7122, kapturnica, ana167, malgos741, Sung, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:O jaki wysyp nowych
Jagódka 38 lat i dzidzia? no weź sie za dzidzię można tu palec w oko dostać my się staramy o dziecko
witajcie
Czy moze cos sie zmienillo hyhy
anna maria, moremi, kapturnica, malgos741, Sung, Luna76 lubią tę wiadomość