35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry,
My po wizycie. Wczoraj odbylo sie mierzenie Karolinki, wazy tylko 1680g, ale widac, ze ja przybywa, nawet ponad 100g na tydzien, wiec jest niezle.
Za to u mnie pojawilo sie bialko w moczu, w czwartek wizyta, ciekawe co na to moja gina.
Jak nie zwarjuje w tej ciazy to bedzie dobrze.Magdala lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bry,
My po wizycie. Wczoraj odbylo sie mierzenie Karolinki, wazy tylko 1680g, ale widac, ze ja przybywa, nawet ponad 100g na tydzien, wiec jest niezle.
Za to u mnie pojawilo sie bialko w moczu, w czwartek wizyta, ciekawe co na to moja gina.
Jak nie zwarjuje w tej ciazy to bedzie dobrze.
Trzymam kciuki.
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć babeczki
nadrobiłam...
Ale nowych nawiało, ciekawe na jak długo?
Morka - super wieści
Bisca - gratulacje! Oczywiście zazdroszczę.
Mysza, trzymaj się w kupie, już niedługo...
Paszcza, jestem w szoku, że Twoja ciąża już tak wysoka, kiedy to zleciało!
Reni, uwielbiam Twoje poczucie humoru i dystans do siebie
trzymam kciuki za wszystkie!
Kapta, podziwiam Twą wiedzę!
W ogóle, wszystkie Was podziwiam...
A pierdzioszkowaniu mówię stanowcze i zdecydowane - nie!!!kapturnica, moremi, BISCA, gosia7122, anna maria, Dziobak, paszczakin, malgos741, Magdala, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakowianka wrote:Magdala jak tam hodowla? Ile jajcow widać?
Widac osiem, ale walczymy o 5, ktore najlepiej rokuja, w poniedzialek mialy po 12mm.
W tym tygodniu jeszcze stymulacja. W czwartek wizyta i zobaczymy co dalej.paszczakin, malgos741, Dziobak, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Widac osiem, ale walczymy o 5, ktore najlepiej rokuja, w poniedzialek mialy po 12mm.
W tym tygodniu jeszcze stymulacja. W czwartek wizyta i zobaczymy co dalej.Magdala lubi tę wiadomość
-
Krakowianka wrote:Jutro Masz wizytę? W Kato? Czy w Londynie? Ja jutro podglądanie Endo
Ani tu ani tu. W Bocianie.
Jak endo dobre to bedzie transfer? Kciuki zacisniete.
Paszcza, gratuluje coreczki. Jak sie Twixy nia podziela,to juz nie wiem.malgos741, moremi, Dziobak, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Luna76 wrote:Reni, wiesz, brakuje Twoich sprawozdań z działań staraniowych Może wróciłabyś do tego??? Pleeeease...
Miłe, ale na razie nie mam co pisać
tak naprawdę zakończyłam starania z ginami
jestem na etapie "jak Bóg da"villemo_gbm, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja dzis po wizycie u mojej ginekolog prowadzacej ciaze. Z czterech lekarzy, ktorzy mnie ostatnio badalo, tylko ona znalazla przyczyne krwawienia - polip wielkosci 3cm w kanale rodnym. Bylam dzis mile zaskoczona jej kompetencja. Od razu wiedziala gdzie szukac.
Z tych ostatnich stresow cisnienie mi skoczylo. Mam mierzyc 4 razy dziennie. Co mierze to jest wyzsze.
Ciezka ta koncowka.moremi, Sabina, beates lubią tę wiadomość