35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam po miesiącu wyłączonego cyklu (tabletki anty na zaleczenie torbieli powstałej z niepękniętego pęcherzyka) i teraz znowu cała zabawa od nowa - Lamette a potem Ovitrelle. To już będzie 5-ty miesiąc starań wspomaganych
Zaczynam powoli odnosić wrażenie, że jestem parę kroków bliżej do IUI...
Jakie macie doświadczenia? Muszę chyba zacząć czytać i się mentalnie przygotowywać.# mother, you're mumbling...
36l
AMH- 1,2 (2016) 0,9 (2017) 0,9 (2018)
LUF - niepotwierdzone
(I) ICSI (Marzec 2019)przez torbiel procedura przerwana
03. 2019 Laparoskopia Endometrioza IV stopnia, liczne zrosty, większość usunięta, nie wdrożone leczenie - naturalne starania (?) -
Lena40 wrote:Tak naprawde to chcialam poszukac slow pocieszenia, ze przeciez 40cha to mlody wiek jest i w ogole duzo czasu jeszcze mam... Znajdzie sie ktos zyczliwy kto mi tak naklamie, dla lepszego samopoczucia...?
krótko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe474a46665.jpgJusti77, Lena40, Simba lubią tę wiadomość
-
FinnRasiel wrote:Zaczynam powoli odnosić wrażenie, że jestem parę kroków bliżej do IUI...
Jakie macie doświadczenia? Muszę chyba zacząć czytać i się mentalnie przygotowywać.
jak dla mnie IUI to strata czasu, kasy i bezsensowne nadzieje -
nick nieaktualny
-
witam wiedzmy po dlugiej przerwie ...chyba nalezaloby jakis test karny przejsc za taka dluga nieobecnosc ...witam sie z nowymi i pozdrawiam "stare"
MisiaABC, gosia7122, Reni, Znowu.ta.kryska, Lena40, *aga*, malgos741, Justi77, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam!
Dawno mnie tu nie było ale dużo się działo. Same zmiany w pracy i w domu, niestety mój stan jest niezmienny. Jutro planowo mam dostać okres dziś się źle czułam i wydawało mi się że piersi jakoś inaczej bolą więc nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test, jak zwykle tylko jedna kreska, a to osłabienie to chyba na chorobę bo coś mnie gardło zaczęło boleć
Oczywiście witam nowe dziewczyny!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 18:13
Lena40, Justi77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam wiedzmy po dlugiej przerwie ...chyba nalezaloby jakis test karny przejsc za taka dluga nieobecnosc ...witam sie z nowymi i pozdrawiam "stare"
Iwcia mordo Ty moja
nieśmiało zapytam czy wracasz do starań?malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Lena40 wrote:Pozwole sobie zapytac... Choc to mocno nie wypada... Justi, Iwcia - czy te siodemki w Waszych nickach to roczniki?... Takie same jak moj?...
Lena tutaj sporo dziewczyn jest na etapie" czterdzieści lat minęło jak jeden dzień"
np ja i nadal się staram choć już bez spiny....mam już syna więc jest mi łatwiej odpuścićZnowu.ta.kryska, Justi77, malgos741 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:np ja i nadal się staram choć już bez spiny....mam już syna więc jest mi łatwiej odpuścić
Ja staram sie odpuscic lecz Rozum swoje, głowa swoje.. I tez powinnam miec luz bo moje dzieci juz maja -naście...Justi77 lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena40 wrote:Pozwole sobie zapytac... Choc to mocno nie wypada... Justi, Iwcia - czy te siodemki w Waszych nickach to roczniki?... Takie same jak moj?...
He he Lena, w sumie tak, 8 listopada kończę 40 ,ale póki co jeszcze 39 hihiLena40 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Lena prawie wszystkie, które urodziły to były w okolicach 40 więc spoko mamy ładne statystyki
Super!
Ja aktualnie w 21dc, ale troche - pierwszy raz od dluzszego czasu - nie mysle masochistycznie o objawach, terminie testowania itp - mam co innego do obmyslania, bo (uchyle nieco rabka) od 1 grudnia zmieniam: prace, miasto, mieszkanie i sytuacje rodzinna... I powiem Wam jedno - jesli w tym cyklu zaskoczy, to to bedzie niezbity dowod na to, ze jak sie czlowiek (znaczy kobieta) przestaje spinac i mocno chciec, to faktycznie jest najlepszy wspomagacz... No ale nie chwalmy dnia przed zachodem. Po prostu w tym cyklu jest inne moje nastawienie, wiec jakos tak na zasadzie analogii wymozdzylam, ze liczba kresek tez moze byc inna... -
Witam się niedzielnie,
U nas od kilku dni Armagedon. Wojtek 2 tydzień na antybiotyku: zapalenie krtani + szmery na oskrzelach. Karolinę w sobote obsypało na buzi krostkami z wodnistą wydzieliną. Odkad Wojtek poszedł do przedszkola to przychodnia lekarska jest naszym drugim domem.
Do tego mam mamę 87 lat, która mi się całkowicie rozłożyła. Trzeba ją myć, karmić i przebierać. Do tego głowa już nie ta i nieraz nie kojarzy co i jak.
Czasami jak cała trójka coś ode mnie chce mam ochotę wyjść z domu i nie wracać. Kończy się na płaczu w łazience.
Bozia, jak Kajtek? Wrócił już do przedszkola. I jak Ty się czujesz w małżeńskim stanie? Obiecałaś zdjęcia w sukni ślubnej. -
Mysza ale masz urwanie glowy,ale pociesz sie ze jak teraz przejdziesz te wszystke choroby to pozniej bedzie ich mniej.Mala bostonke zlapala?bo z opisu to tak wyglada.U Marysi w przedszkolu tez byla ,teraz szkarlatyna panuje ale ona jakos tak nie lapie,chyba sie w zlobku wychorowala.
Bozia ja tez tu wypatruje jakis wiesci weselnych. -
Witam. Piszę to głównie do dziewczyn które martwią się wiekiem. Nie wiek jest ważny tylko to jak się czujemy czy zdrowie nam dopisuje czy czujemy sie na siłach żeby zajść w ciążę i urodzić dziecko. Ja z moim partnerem staramy się o dzidziusia od lutego czyli dokladnie od moich 37 urodzin i może jestem młodsza od niektórych z Was ale niestety zdrowie ostatnio mi nie dopisuje, w tej chwili musiałam odłożyć starania ponieważ neurolog kazał mi wykonać prześwietlenie kręgosłupa a 22.11 mam rezonans głowy i muszę czekać na wyniki. Trzymajcie proszę kciuki żeby były dobre. Pamiętajcie nie ten wiek faktyczny jaki mamy jest ważny tylko zużycie biologiczne, a więc życzę Wam dużo zdrowia i owocnych starań!!! Pamiętajcie jesteście młode i fajne:)
Znowu.ta.kryska, Lena40, beates lubią tę wiadomość