35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Papa to ciężko miałaś...
Kciuk i dla potrzebujących..tojapepa lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
AsiaPoli gratulacje
Sung wrote:Zaczynam kolejny cykl... jestem gdzieś pomiędzy "postaram się jeszcze bardziej" a "w d... z tym"
Skąd ja to znam ..
Dziewczyny czekam na @. @ sie spóznia, brzuch od soboty boli i wszystko byloby ok gdyby nie to ze nie ma szanas bo mąz dobiero pod koniec m-ca przyjezdza ( wyjechał w sierniu)
Chyba faktycznie w przyszlym mcu wezme sie za badanie hormonów.. Wogole to zaczełam tyć od powietrza
💗5 💗
-
kapturnica wrote:Peppka a jak Kajtol z waga ? Maks dba o linię , na bilansie dwulatka całe 11700 i 89cm .Jest tak wybredny przy jedzeniu ,że czasem można zejść z nerwów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 19:21
jestem pepa, skończyłam czterdziestke!jestem tu od 35-go. Mam trójkę syn 17, córka 15, Franek aniołek i najmłodszy Kajtek 2 latka. Przeszłam w swoim życiu wiele złego ale i dobrego. Wiec cieszę się tym co mam bo nigdy nie wiadomo co przyniesie nam nowy dzień.. Sciskam wszystkie wiedźmy under 35 -
Magdala,Sung, Enii jestem z wami myślami i resztę wspieram. Reniek, Kryśka, resztę dziewczyn zza krzaka
malgos741, Znowu.ta.kryska, Sung, Enii, Reni lubią tę wiadomość
jestem pepa, skończyłam czterdziestke!jestem tu od 35-go. Mam trójkę syn 17, córka 15, Franek aniołek i najmłodszy Kajtek 2 latka. Przeszłam w swoim życiu wiele złego ale i dobrego. Wiec cieszę się tym co mam bo nigdy nie wiadomo co przyniesie nam nowy dzień.. Sciskam wszystkie wiedźmy under 35 -
Ja już zrobiłam hormony plus amh i zmieniam klinikę... zobaczymy..
tojapepa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sung wrote:Zaczynam kolejny cykl... jestem gdzieś pomiędzy "postaram się jeszcze bardziej" a "w d... z tym"
Sung, *aga* lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
tojapepa wrote:Kapcia Kajtek też wybredny.Ma swoje wybrane rzeczy, innych poprostu nie chce. Kromeczka grahamka z masłem i miodem. Albo z samym masłem. Jajecznica i rosół. No i kotlecik z indyka sok z marchewki,czasem banan i robię mu jogurty w domu. Do naturalnego wrzucam zamrożone truskawki banan i borowki. Niewiele mamy tego jedzenia co lubi.A waży 14 ale ma 86. Do niedawna jeszcze ciumkał cyca! Czasem jeszcze szuka w nocy. No i mamy jeszcze pieluche...
-
Hej dziewczyny
Z walki o dziecko po 2,5 roku starań pozostały prawie zerowe chęci. W tym cyklu jakieś same dziwne rzeczy -mam na obu jajnikach 20 mm pęcherzyk....i nie chce mi się starać. Ale rodzina jest już większa- 9 tygodniowy szczeniak przewrócił mi dom do góry nogami , nie mam czasu na nic tylko latam na mopie.
Bozia nie wiem czy nie pomieszałam dat ale chyba jutro twój wielki dzień, jeśli tak to wszystkiego dobrego na nowej drodze życiaZnowu.ta.kryska, Reni lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Tak naprawde to chcialam poszukac slow pocieszenia, ze przeciez 40cha to mlody wiek jest i w ogole duzo czasu jeszcze mam... Znajdzie sie ktos zyczliwy kto mi tak naklamie, dla lepszego samopoczucia...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 09:54
Znowu.ta.kryska, Justi77, Jastin76, Millaa, malgos741, kola12 lubią tę wiadomość
-
Napisalam wczesniej, ze mam problemy natury techniczno - organizacyjnej bo chlop mieszka w innym miescie i same rozumiecie, ze bez odliczania, mierzenia itp przyjemnosci sie nie moze obejsc, a na spontan, luz i dystans w tej sytuacji szans brak...