35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na wakacjach bylam w 90% pewna ze sie udało. Wiadomo słońce, luz ze szkołą moich chłopaków, mąz miesiąc na urlopie w PL i d@#a.
Juz się zastanawiam czy to własnie nie stres związany z ''ograniczeniem czasowym'', jeszcze jak pomusle ze zapewne rezerwa jajnikowa mała...Ku pocieszeniu własnie na gr FB duzo dziewczyn zaraz przed, czy po 40 urodzinach zachodzi w ciąze.
Dzisiaj ten rezonans? Mnie tez by sie przydało bo ledzwie ledwo zyją. A wszystko zaczeło sie ponad 14 lat temu gdy na partych skurczach lekarz kazał sie rozluznic i mnie skreciło w jedna stronę.. Wynik od razu czy bedziesz czekala na opisowke?
Dzikarooza lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
Enii wrote:Ja na wakacjach bylam w 90% pewna ze sie udało. Wiadomo słońce, luz ze szkołą moich chłopaków, mąz miesiąc na urlopie w PL i d@#a.
Juz się zastanawiam czy to własnie nie stres związany z ''ograniczeniem czasowym'', jeszcze jak pomusle ze zapewne rezerwa jajnikowa mała...Ku pocieszeniu własnie na gr FB duzo dziewczyn zaraz przed, czy po 40 urodzinach zachodzi w ciąze.
Dzisiaj ten rezonans? Mnie tez by sie przydało bo ledzwie ledwo zyją. A wszystko zaczeło sie ponad 14 lat temu gdy na partych skurczach lekarz kazał sie rozluznic i mnie skreciło w jedna stronę.. Wynik od razu czy bedziesz czekala na opisowke?
Rezonans będę miała za tydzień w środę, ale to będzie głowy bo mnie często boli, a kręgosłup to mi kazała prześwietlić.Właśnie nie wiem kiedy będzie wynik. Oby szybko, żeby za bardzo nie myśleć. -
No, ja 40 urodziny mialam prawie pol roku temu i, ze zacytuje Enii, d@#a ...
Ale zaczelam pic ziolka, Sroki 3, w ziolka akurat generalnie wierze, wiec moze...
A co do okresu nerwow, niepewnosci itp to naczytalam sie, chyba nawet gdzies tutaj, ze wlasnie wtedy, kiedy cos tam sie dzieje, sa jakies akcje zyciowe czy cos w tym stylu, to bywa ze niespodziewanie zaskakuje. To chyba ma cos wspolnego z tym, ze czlowiek nie skupia sie na mysleniu o jednym, tylko i o innych rzeczach, nawet jak sa malo przyjemne, ale zawsze odrywaja od monotematycznego "och, moze tym razem sie uda!"...
Madzia, dawaj znac co z tymi wynikami.
A ktory macie teraz dc? I czy beda proby? Pytania z gatunku niedyskretnych, no ale na tym forum chyba dopuszczalne.
Zawsze fajniej z kims przezywac te cyklowe wzloty i upadki. Albo jeszcze wieksze wzloty
U mnie 11 dc i cos tam bedziemy kombinowac. Byle mialo rece i nogi...Madzia02 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, dołączam do 35+.
Bardzo bym chciała móc być mamą dla kolejnych Dzieci. Ufam, że tak będzie, więc dołączam z radością do Waszego zacnego grona. Licząc, że się spotkamy na bellybestfriends. Dobrego dnia.Madzia02 lubi tę wiadomość
-
Lenka u mnie 20 dc z tym ze od 7dc do teraz bo.li mnie podbrzusze i jajniki (dzis o dziwo mniej).
Testowalam w 18dc biel vizira i teraz nie wiem czy testowac jeszcze czy uznac to za stracony cykl i ''wyluzować psychicznie''
Niby staram sie nie myslec, niby wmawiam sobie ze nie chce ale gdzies z tyłu głowy to cały czas siedzi.
Jeszcze presja ze jako slomiana wdowa jestem ograniczona czasowo i pewnych rzeczy nie przeskocze. Podejrzewam rozhulane hormony u mnie (ostatnio @ w 21dc).
BellaDonna WitajWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 12:19
💗5 💗
-
U mnie 24dc. Z ostatnim dzieckiem udało się za 1 podejściem. Ale z pierwszym dłużej- 1,5 roku. Nie wiem jak się nastawiac więc zostawiam to. Koleżanka mówiła jak się chce to nie wychodzi. Ale z każdym dzieckiem chciałam i z każdym było inaczej. Więc luz. Co ma być to będzie. I oby Dzidziuś
-
Witam piszę dziś w znakomitym nastroju bo właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka i to taka najlepsza którą znam od dziecka jest w 5 tyg. Ciąży podobno specjalnie się nie starali, ani nie zabezpieczali od 3 lat no i widocznie przyszedł ten czas. Oczywiście rozmarzyłam się jak by to było cudownie gdybyśmy razem chodziły z brzuszkami, a potem pchały wózki. Zawsze tak mam że jak mi się śni że jestem w ciąży to w najbliższych dniach dowiaduję się o ciąży, ale u kogoś z bliskich znajomych czy w rodzinie. Może jak przyśni mi sie że ktoś spodziewa się dziecka to w końcu mi się uda
Lenka jak tylko dostanę wyniki to dam znac, modlę się żeby były dobre i w ogóle żebym mogła wrócić do starań. Obecnie mam 7dc a w dniu badania prawie będą dni płodne powinno być 2 dni do owulacji, no ale wyniku na pewno odrazu nie dostanę mam nadzieję ze klaustrofobia się u mnie nie odezwie i że wszystko będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 13:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się, że dzięki nowym dziewczynom, wątek trochę ożył. Jeżeli choc troche wgłębiłyscie sie w watwk, to wiecie,że jakis czas temu sporo nas tu było i wielu udało sie zajść w ciążę i teraz cieszą się macierzyństwem. A więc do dzieła! Nie przejmujcie się wiekiem, ani ludzkim gadaniem.
Chciałam jeszcze dodać, że Wojtek znowu szczeka jak pies, jutro idziemy do lekarza, pewnie kolejne zapalenie krtani.
Bozia, a jak Kajtek? Wrócił do przedszkola? No i wciąż czekam na zdjęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 13:47
Znowu.ta.kryska, Simba lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! I ja do Was dołączam. Mam 35 lat i staram się o pierwsze maleństwo Jestem pełna nadziei i optymizmu, że przy Was z pewnością sie uda
Enii, Reni lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę Wam aby każda która z całego serca pragnie być Mamą doświadczyła Cudu macierzyństwa.
U mnie już Ktoś zamieszkał. Na razie Malenki Ktoś, ale bHCG potwierdzilo że wyczekiwany i kochany od samego poczatku Lokator się wprowadził.
Trzymajcie się ciepło BabeczkiMagula, Millaa, Madzia02, beates, Nusieńka, anared lubią tę wiadomość
-
belladonna wrote:Dziewczyny, życzę Wam aby każda która z całego serca pragnie być Mamą doświadczyła Cudu macierzyństwa.
U mnie już Ktoś zamieszkał. Na razie Malenki Ktoś, ale bHCG potwierdzilo że wyczekiwany i kochany od samego poczatku Lokator się wprowadził.
Trzymajcie się ciepło Babeczki
Serdecznie gratuluję, dużo zdrówka życzę :-* -
mysza1975 wrote:Bozia, a jak Kajtek? Wrócił do przedszkola? No i wciąż czekam na zdjęcia.
Mam zdjęcia to wrzucam na dzień czy dwa - nie chcę tu zaśmiecać wątku, bo dużo nowych dziewczyn jest . Na zdjęciach Kajtek- tu poczęty na wątku w pewien sposób - ma już 3 lata, a ja rodząc go miałam 43, tak więc wszystko jest możliwe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 14:04
*aga*, beates, Madzia02, MisiaABC lubią tę wiadomość