35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli przeciwciała IgG są dodatnie a przeciwciała IgM ujemne to znaczy, ze infekcja była w przeszłości. Wysoka wartość IgG może wskazywać na to, że infekcja była niedawno, trzeba to jeszcze skonsultować z lekarzem.
dorot, Misiabella lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Przechodziłas toxo stad igg reaktywne, igm masz ujemne co świadczy o tym, ze zakażenie było dawno. Wysoki indeks igg nie musi oznaczać nic złego a jedynie wysokie przeciwciała w związku z burza hormonów w ciąży. Najważniejsze ze igm jest niskie. Reszta wyników tez masz ok
Misiabella, dorot lubią tę wiadomość
-
A to jak sie ma toxo w ciąży to poronienie murowane?a ona objawia sie jakoś?
Misiabella a bolał cie cały brzuch czy tylko jajniki?
Jak mam ochote na słodkie ale kiedy już chce wziąść zjeść poprostu odpycha mnie i czuje że w gardle by mi stanęło aż mi ślinka leci ranyy zeświruje zaraz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 18:09
-
nick nieaktualnyadriette wrote:Mój mąż na spokojnie do tego podchodzi. Chce jeszcze zaczekać. Nie badalismy jeszcze nasienia, no i może obniżenie prolaktyny coś pomoże. In vitro mnie przeraża. Nawet jeżeli byśmy się zdecydowali, to wiem że to będzie trudne przeżycie. Gdyby jeszcze udało się za 1 czy 2 razem. W każdym razie póki co temat w zawieszeniu. A Ty dorot jakieś leczenie masz czy już tylko natura. Ja spróbuję z suplementami q10 i dhea.
a dlaczego nie badaliście jeszcze nasienia? -
pannazuzanna wrote:a dlaczego nie badaliście jeszcze nasienia?AMH X 2018 - 0,75
AMH IV 2019 - 0,43
MTHFR A1298C - u.hetero.
PAI-1 - u.homo.
obniżone białka c i s
antykoagulant toczniowy +
ANA1 +
V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
XI 2019 lametta+pregnyl -
adriette wrote:Mój mąż na spokojnie do tego podchodzi. Chce jeszcze zaczekać. Nie badalismy jeszcze nasienia, no i może obniżenie prolaktyny coś pomoże. In vitro mnie przeraża. Nawet jeżeli byśmy się zdecydowali, to wiem że to będzie trudne przeżycie. Gdyby jeszcze udało się za 1 czy 2 razem. W każdym razie póki co temat w zawieszeniu. A Ty dorot jakieś leczenie masz czy już tylko natura. Ja spróbuję z suplementami q10 i dhea.
Hejka..Tak.. brałam od marca dhea i bromka,gin mówił że jest całkiem d o grze,Endo było ok i pęcherzyki też,Ale po nieudanej inseminacji odpuscilam.. mąż do invitro podchodzi sceptycznie...A co jak się nie uda za pierwszym razem?? Za Cviebie trzymam kciuki i życzę powodzeniaadriette lubi tę wiadomość
Dorka -
dorot wrote:Hejka..Tak.. brałam od marca dhea i bromka,gin mówił że jest całkiem d o grze,Endo było ok i pęcherzyki też,Ale po nieudanej inseminacji odpuscilam.. mąż do invitro podchodzi sceptycznie...A co jak się nie uda za pierwszym razem?? Za Cviebie trzymam kciuki i życzę powodzenia
Madzia02 lubi tę wiadomość
AMH X 2018 - 0,75
AMH IV 2019 - 0,43
MTHFR A1298C - u.hetero.
PAI-1 - u.homo.
obniżone białka c i s
antykoagulant toczniowy +
ANA1 +
V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
XI 2019 lametta+pregnyl -
Dziobak, moze bede miec farta i to przeczytasz Poniewaz jestes ekspertem od odziezy outdoorowej mam takie male zapytanko moze bedziesz znala odpowiedz na dreczace mnie watpliwosci Otoz kupilam synowi kurtke wypelniona w 90% puchem i 10 % pierzem - bardzo mi na takiej zalezalo bo slyszalam ze jest bardzo ciepla a przy okazji dzieciak mniej sie w takiej poci niz w takiej wypelnionej watą. Ze zdjecia wygladala na miesista i ciepla, ale w realu jest bardzo cienka i to mnie zmartwilo, bo ja mam kurtke wypelniona pierzem i jest puchata ze ho ho. Kolezanka twierdzi ze ona ma wypelniona puchem i tez jest cienka a bardzo ciepla i na pewno nadaje sie na zimę. Tylko osoba dorosla moze miec troche inne odczuwanie ciepla. Poza tym kiedys dotykalam kamizelke puchowa marki steiffi czy cos takiego - pieronsko droga i ona na pewno nie byla cienka. Kurde ta kurtka ktora kupilam jest przeceniona o 50 procent, zajebiscie mi sie podoba i normalnie mi szkoda ja zwracac. Byla wsrod kurtek zimowych ale jej szczegolowy opis to urban outdoor. Jakie jest Twoje doswiadczenie w temacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 10:48
-
No kiedys tez zapalalam miloscia do merynosow, ale jak zobaczylam ile wydam na komplet body-spodenki- czapka i bluzka z dlugim rekawem stwierdzialam ze moze syn przezyje w odziezy z bawelny Ta kurtka z puchem i pierzem ma jakas tam nieprzemakalnosc, musze sprawdzic jaka, bo to taka „turystyczna”